Poison6 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Έτρεξα το hard disk sentinel και μου έβγαλε πως στον 500αρι SEAGATE (ST3500320AS) 39% health με 2 bad sectors. τι πρέπει να κάνω σε αυτή τη περίπτωση? Δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρακτικό πρόβλημα αλλά αυτό θα έπρεπε να με ανησυχεί..
EddieObscurant Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Παρε ενα backup αν τα δεδομένα ειναι σημαντικα. Αν ο αριθμος δεις και αυξάνεται αποτομα ο δίσκος πεθαίνει. Αλλιως δεν έχει τπτ. Με την παροδο του χρονου εμφανίζονται bad sectors (βασικά reallocated sector count στο smart).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 κατέβασε τα Seagate Seatools και τρέξε τα tests...αν βγάλουν FAIL τότε αξιοποιείς την εγγύηση του δίσκου
washcloud Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 ...οι αποπάνω μου έχουν και οι 2 δίκιο, με τη σειρά μάλιστα που πόσταραν : backup ME ή ΑΝΕΥ προβλήματος ΠΡΩΤΑ...και μετά έλεγχο με το διαγνωστικό της εταιρίας, κι αν τον βγάζει τζούφιο, βουρ αλλαγή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.