Lagoudisio Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα σε ολους. Σκοπευω να κανω format καθως εχω καποια προβληματα στα Windows 7 RC (δεν νομιζω να φταινε τα windows, αλλα θα κανω format μηπως διορθωθει το προβλημα) και θα βαλω τα Windows 7 RTM. Θελω ομως την βοηθεια σας σχετικα με καποια προγραμματα. Θελω να μου προτεινετε σε καθε απο τις παρακατω κατηγοριες το καλυτερο προγραμμα κατα την αποψη σας. Εχουμε και λεμε λοιπον : 1) Προστασια του υπολογιστη. Τωρα εχω το Eset Nod32 Smart Security Business Edition. Να βαλω καποιο αλλο? Χρειαζομαι καποιο επιπλεον προγραμμα (για spyware, malware κτλ.)? 2) Καθαρισμος και Maintenance. Καποιο προγραμμα για να καθαριζω το πιτσι απο αχρηστα αρχεια και να το διατηρω σε καλη κατασταση? 3) Προστασια, επισκευη και ανασυγκροτηση σκληρων δισκων. Καποιο καλο προγραμμα για defrag κτλ. χωρις να προκαλεσει προβλημα και χασιμο αρχειων? 4) Εγγραφη αρχειων κτλ. σε CD/DVD. Υπαρχει καποιο καλυτερο και πιο αξιοπιστο απο το Nero? 5) Εικονικοι δισκοι. Μεταξυ Daemon Tools/PowerISO/Alcohol πιο προτεινετε? Υπαρχει καποιο αλλο καλυτερο απο αυτα? 6) Στοιχεια υπολογιστη. Προγραμμα για να βλεπεις τα παντα για τον υπολογιστη σου? Μονο το Everest ξερω. Προγραμματα που ισως χρειαζονται : 7) Registry cleaner και defrag. Χρειαζεται ενα τετοιο προγραμμα? Δημιουργει προβληματα στο συστημα? 8) Unistaller. Χρειαζεται? Το Unistall των windows δεν ειναι αρκετο? 9) System/Files Backup και Recover. Το System Restore ειναι αρκετο η χρειαζομαι αλλο προγραμμα? Επισης χρειαζεται καποιο προγραμμα για backup των αρχειων? Αυτες τις κατηγοριες εχω σκεφτει μεχρι στιγμης. Αν σκεφτω και καμια αλλη θα την ποσταρω. Θα ηθελα να μου προτεινετε οποιοδηποτε αλλο προγραμμα που δεν ανηκει στις παραπανω κατηγοριες το οποιο να βοηθαει στην διατηρηση και ευκολια χρησης του υπολογιστη. *Κανενα προγραμμα που να δινει περισσοτερες δυνατοτητες στην διαχειρηση των αρχειων και των φακελων υπαρχει? Π.χ για να φτιαχνω φακελους με συλλογες κτλ. Αυτα προς το παρων. Μετα απο αυτο το format θελω να προσεξω περισσοτερο και γι'αυτο ζηταω τις γνωμες σας, για να εχω ενα καθαρο και σταθερο πιτσι, χωρις προβληματα. Σας ευχαριστω προκαταβολικα.
StrEaMLiNe Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν γνωρίζω αν αυτά τα προγράμματα είναι συμβατά με τα Windows 7. 1)Αvira και Ad-Aware 2)CCleaner 3)Tων Windows (χρησιμοποιώ) 4)Nero,DVD Shrink και ImgBurn 5)Daemon Tools 6)HWMonitor 7)CCleaner (δεν μου έχει δημιουργήσει) 8)CCleaner (ή των Windows) 9)Επαναφορά συστήματος μπορείς να κάνεις και με το CCleaner χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος.
revvok Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 1) Eset Smart Security χρησιμοποιώ και γω..Για μένα τουλάχιστον είναι αρκετό 2) TuneUp Utilities..To χρησιμοποιώ χρόνια και το συστήνω ανεπιφύλακτα..κάνει τα πάντα και είναι πολύ αξιόπιστο δε μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.. 3) TuneUp Utilities 4) Δεν το χω ψάξει πολύ το θέμα..Νero χρησιμοποιώ αν και στα xp xρησιμοποιoύσα πιο πολύ το Power2go 5) Daemon Tools 6) Everest. 7), 8) TuneUp Utilities 9) Δε γνωρίζω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μερικες παρατηρησεις μονο Registry cleaner/def δεν θα συνιστουσα αν ειναι να βαλεις 64bit(στην δικια μου περιπτωση,δεν συνηστω καθολου registry cleaner/def αλλα απο την στιγμη που θελεις να εχεις κατι δεν το συζηταμε).Οσον αφορα το backup,αν βαλεις την utlimate εκδοση των 7,υπαρχει backup εργαλειο στο control panel το οποιο κανει πολυ καλα την δουλεια του.
Lagoudisio Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μερικες παρατηρησεις μονοRegistry cleaner/def δεν θα συνιστουσα αν ειναι να βαλεις 64bit(στην δικια μου περιπτωση,δεν συνηστω καθολου registry cleaner/def αλλα απο την στιγμη που θελεις να εχεις κατι δεν το συζηταμε).Οσον αφορα το backup,αν βαλεις την utlimate εκδοση των 7,υπαρχει backup εργαλειο στο control panel το οποιο κανει πολυ καλα την δουλεια του. Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Ναι θα βαλω τα Ultimate τα χ64.
million_voices Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 το deamon tools δεν παιζει στα 7χ64 (known issues κλπ) elaborate bytes - Virtual Clone Drive
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 το deamon tools δεν παιζει στα 7χ64 (known issues κλπ) elaborate bytes - Virtual Clone Drive Περιεργο,εχω το lite 4.30.4 και λειτουργει αψογα.
revvok Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 το deamon tools δεν παιζει στα 7χ64 (known issues κλπ) elaborate bytes - Virtual Clone Drive Kαι σε μένα μια χαρά παίζει το lite 4.30.4...Αν και όταν το ανοίγω μου βγάζει ότι το πρόγραμμα δεν είναι συμβατό κτλ. πατάω συνέχεια και λειτουργεί μια χαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.