Icecut Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Harry Potter avleph!koryfh poly gamato ergaki!polloi edw mesa eipane oti den a3izei kai to vivlio htane kalytero...kai loipon?to ergo a3izei ta lefta tou 1000% to eida kai to 3anaevlepa!
Dreamcatcher Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 se ti ilikies apeuthinese??fantazome apo 15 k kato ;p
Toufas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 giati einai gia kato apo 15 to harry potter?eleos diladi. to southpark tote einai gia 10 xronon?
Edgar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Prosexe pos milas gia to south park giati tha balo ton Cartman na se klasei :p :p Kala kamia sxesi opos eipe kai o Dreamcatcher. Apo tin mia milame gia biblia pou ginontai tainia, kai apo tin alli gia cartoon! To xioumor pou exei to south park, den to exei kanena allo cartoon (gnomi mou etsi )
Edgar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Fantazesai 10xrona na KANOUN oti kanoun sto South Park? :grin: :crazy:
epote Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 είδα το hary potter σήμερα, δεν έχω διαβάσει τα βιβλία και υποθέτω ότι αν ήμουν 8 χρόνων ενδεχόμενος να μου άρεσε, αλλά παιδία η ταινία είναι επιεικώς απαράδεκτη, οι σεναριακες λύσεις ανύπαρκτες έως ηλιθιωδεις, τα κενά σαν γραβιέρα και η ανικανότητα του harry potter να κάνει οτιδήποτε πέρα από το να παρατηρεί γεγονότα να εξελίσσονται γύρω του παροιμιώδης, πραγματικά αν ΔΕΝ ήταν αυτός εκεί, δεν θα άλλαζε ΤΙΠΟΤΑ
dim_b Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Ρε παιδιά, μόνο που βλέπω στις ειδήσεις τα πιτσιρίκια ντυμένα σαν μαθητευόμενοι μάγοι να παραλληρούν στη θέα των πρωταγωνιστών σαν να βρίσκονταν σε συναυλία του Ρουβά μου κόβεται η όρεξη γιά να δω την ταινία. Επιπλέον το θέμα της ταινίας δεν μου προκαλεί κανένα ενδιαφέρον. Υπομονή, σε 5 εβδομάδες έρχεται ο James Bond...
LL_NEO Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 ΚΑΙ ΣΕ 2ΜΙΣΗ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ!!! ΕΛΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΦΛΕΒΕΣ btw την ίδια εποχή στην Αμερική βγαίνει το Star Trek Nemesis
wraeththu Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Το Nemesis κάνει πρεμιέρα UK στις 3/1 αλλα δυστυχώς δεν έχω ακούσει κάτι για Ελλάδα Φαίνεται αρκετά dark ταινία και είναι η τελευταία με το τωρινό cast (Piccard, Riker, Data κλπ)
Icecut Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 ti na pw?thelete kai alla?pws to eidate to ergo osoi to eidate?osoi katalavan katalavan...ama pas prokateillhmenos...anyway h gnwmh mou den allazei!
LL_NEO Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Το Nemesis πρέπει να είναι τόσο καλό που το Solaris αναγκάστηκε να μετατοπιστεί κατα 3 μήνες! wraethlu τι εννοείς οτι είναι η τελευταία ταινία; Δηλαδή να υποθέσω οτι στη σκηνή του trailer που εκρύγνυται το Enterprise E(sovereign class(γαμεί και δέρνει)) βρίσκεται το πλήρωμα μέσα; Σαν να λέμε πεθαίνουν; Σαν να λέμε να βάλω τα κλάματα απο τώρα;
dim_b Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote LL_NEO:</font><hr> Το Nemesis πρέπει να είναι τόσο καλό που το Solaris αναγκάστηκε να μετατοπιστεί κατα 3 μήνες! [....] <hr /></blockquote> Το Solaris βγήκε την περασμένη Τετάρτη και έκανε μόλις $9.5 εκατομμύρια στις πρώτες 5 μέρες. Το Nemesis βγαίνει στις ΗΠΑ στις 13/12.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.