panagiotisT Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ανοιξε η επιδοτηση απο την εταιρια που εχω συνδεση και θελω να παρω ενα κινητο με GPS γυρω στα 400 Ε που να εχει ανοιχτο λειτουργικο για να βαλω σπασμενους χαρτες στο GPS. Εχω δει το LG arena, και το SAMSUNG jet 8000 αλλα μου φαινετε οτι δεν εχουν ανοιχτο λειτουργικο. Μπορειτε να βοηθησετε;
tasosvel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι δεν έχουν λειτουργικό. Καλό είναι να δείς κάποιο με Symbian ή με Windows Mobile!! Δες πχ το Nokia N86 ή αν θες κάποιο με Windows δές μερικές συσκευές της HTC.
Κomos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι δεν έχουν λειτουργικό. Καλό είναι να δείς κάποιο με Symbian ή με Windows Mobile!! Δες πχ το Nokia N86 ή αν θες κάποιο με Windows δές μερικές συσκευές της HTC. και αν παρεις wm και ιδιαιτερα htc μην παρεις ace hellas μηδενικη εξυπηρετηση και περιπου 30% πανω οι τιμες... παντως προτεινω ενα htc
panagiotisT Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Κανενα αλλο μοντελο; Με ενδιαφερει να εχει αρκετα γρηγορο επεξεργαστη και οσο γινετε καλυτερη οθονη. Κατα τα αλλα απλα τηλεφωνηματα κανω και κανενα μηνυμα.
forgotten Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 χμ κατα την αποψη μου παρε το νοκια 5800 εχει την δυνατοτητα gps και αν κοιταξεις βρισκεις οτι θελεις σε σπασμενες εφαρμογες
tasosvel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 @forgotten ποιό πρόγραμμα δούλεψες στο 5800; Στα Nokia μόνο το Garmin νομίζω οτι έχει καλούς χάρτες για Ελλάδα. Έψαχνα να βρώ κάποιο HTC να σου προτείνω, είναι αρκετά πιο ακριβά. Το Diamond 2 που είναι απίστευτο για πλοήγηση έχει 465 σε κάποiα μαγαζιά.
panagiotisT Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Έψαχνα να βρώ κάποιο HTC να σου προτείνω, είναι αρκετά πιο ακριβά. Το Diamond 2 που είναι απίστευτο για πλοήγηση έχει 465 σε κάποiα μαγαζιά. Γι'αυτο κοιταζα αλλα στην wind εχει 599 Ε και μου ζητανε 315 με την επιδοτηση
billektoras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 θα ηθελε να σου προτινω το htc touch cruise πολυ καλο και με καλη αισθηση η οθονη του και οσο για το gps του σκοτωνει !!!!!!
forgotten Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 @forgotten ποιό πρόγραμμα δούλεψες στο 5800; Στα Nokia μόνο το Garmin νομίζω οτι έχει καλούς χάρτες για Ελλάδα. Έψαχνα να βρώ κάποιο HTC να σου προτείνω, είναι αρκετά πιο ακριβά. Το Diamond 2 που είναι απίστευτο για πλοήγηση έχει 465 σε κάποiα μαγαζιά. βασικα οι χαρτες οπως λες ειναι απλα προτεινα το 5800 γιατι στα πλαισια της τιμης που θετει ειναι αρκετα ικανοποιητικο στη χρηση και πιστευω οτι μπορει να βρει αρκετες παραμετροποιησιμες εφαρμογες πολυ πιο γρηγορα απο το να ασχοληθει με τα windows mobile που κατα την γνωμη μου απευθυνονται σε power users
Vasilisxd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Και εγώ θα προτυνα , βάση χαμηλής τιμής (με ότι συνεπάγεται σε αυτό) ένα Nokia 5800, αλλά εάν είναι να τα σκάσεις πάρε ένα iPhone me 550€ :s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.