Προς το περιεχόμενο

iPhone ''νερά'' στην οθόνη

EstellePr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λακωνικά και όμορφα.

Μόλις χθές παρατήρησα πως όταν το κλειδώνω και μαυρίζει η οθόνη, κάνει κάποιες κάθετες γραμμές κατα μήκος της, σαν ''νερά''. Το ξεκλειδώνω, ξαναμαναπατάω το sleep, μαυρίζει κλασσικά η οθόνη, χωρίς τις ενοχλητικές γραμούλες, αλλα αν περάσει κάποια ώρα, τις βλέπω ξανά.

Είναι ευδιάκριτες, αλλά μόνο όταν κοιτάξω απο το πλάι την οθόνη.

Αυτό, μετά το τελευταίο update.

Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος ή είναι μονάχα στο δικό μου?

Είναι φοβερά παστρικιά με αυτά τα θέματα, και μ' έχει ενοχλήσει στο μέγιστο βαθμό.

Δημοσ.

χμμμ...νερα ενοεις σαν κυλιδες πανω στην οθονη ε? Αν και δεν ειμαι κατοχος iPhone αλλα εχω touch screen κινητο κανει ακριβος το ιδιο πραγμα και δεν εχω απολυτος κανενα προβλημα, ειναι απο την οθονη...

Δημοσ.

Όχι κηλίδες, κάθετες γραμμούλες κατα μήκος της οθόνης, σαν τον κώδικα του matrix ένα πράγμα, χωρίς τον κώδικα.

Δεν μου το έκανε αυτό, παρα μόνο μετά το 3.1 update, και μου έχει σπάσει τα νεύρα!

Όλο εκεί πάει και πέφτει το μάτι μου.

:fear:

Δημοσ.

Πρέπει να είναι της οθόνης του κινητού. Και ένας φίλος που έχει iPhone αν το κοιτάξει απο πλάγια θέση στον ήλιο και μόνο τότε φαίνονται κατι γραμμούλες οριζόντιες και κάθετες χωρίς αυτές να εμποδίζουν σε κάτι. ΑΝ λέμε το ίδιο πράγμα μην ανυσηχείς...Κατασκευή της οθόνης λογικά είναι...

Δημοσ.

Μηπως πριν δεν το είχες παρατηρήσει; Και σαφώς οταν το δεις πρώτη φορά κανει μπαμ στο ματι σου. Εγώ λεω πηγαινε το δειξτο στα γρηγορα απο πλάγια σε κάποιον που δεν το ξερει και πες του βλεπεις τίποτα περίεργο; Να δουμε ποσο φανερό είναι και αν ειναι πιθανο το ενδεχόμενο που αναφέρω παραπάνω

• Super Moderators
Δημοσ.
Λακωνικά και όμορφα.

Μόλις χθές παρατήρησα πως όταν το κλειδώνω και μαυρίζει η οθόνη, κάνει κάποιες κάθετες γραμμές κατα μήκος της, σαν ''νερά''. Το ξεκλειδώνω, ξαναμαναπατάω το sleep, μαυρίζει κλασσικά η οθόνη, χωρίς τις ενοχλητικές γραμούλες, αλλα αν περάσει κάποια ώρα, τις βλέπω ξανά.

Είναι ευδιάκριτες, αλλά μόνο όταν κοιτάξω απο το πλάι την οθόνη.

Αυτό, μετά το τελευταίο update.

Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος ή είναι μονάχα στο δικό μου?

Είναι φοβερά παστρικιά με αυτά τα θέματα, και μ' έχει ενοχλήσει στο μέγιστο βαθμό.

Μου το έκανε πολλές φορές το 3G που είχα όπως ακριβώς το περιγράφεις, αλλά αφού δεν μου δημιουργούσε άλλο πρόβλημα, δεν του έδωσα σημασία. Τώρα με το 3Gs δεν παρατήρησα τίποτα σχετικό!

B)

Δημοσ.

Δοκιμασες να βαλεις αλλο update και κανει τα ιδια....το μυαλο μου παει κατα 80%σε software...

edit:Τωρα διαβασα καλυτερα το ποστ σου...κατα πασα πιθανοτητα ειναι η ιδεεα σου...Απλα δεν το ειχεσ παρατηρησει...Θα σου απαντησω για σιγουρια το απογευμα,που θα ελεγξω τα κινητα δυο φιλων...εχουν και οι δυο iphone.

Δημοσ.

Κοιταξα δυο iphone φιλων και δεν διεκρινα κτι τετοιο οπως λες εσυ....Τα κοιταζα για αρκετη ωρα....αλλα δεν παρατηρησα κατι...Ισως και να ειναι η ιδεα σου η μπορεις να αρχισεις να ανησυχεις χαχαχα...Μαλλον το ψιριζεις υπερβολικα η ψαχνεις λογο να παρεις το καινουριο που ερχετε:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...