Προς το περιεχόμενο

Forthnet και DNS servers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια δεν την παλευω αλλο, η ταχυτητα download μου εχει πεσει στο περιπου 40% εδω και καμποσες μερες (περιπου 15). Ξερω οτι υπαρχουν διαφοροι DNS servers γυρω γυρω που βοηθανε στο να βρισκεις "διοδους" απο αλλου αλλα θα πεσει το ping δραματικα αλλα ειναι κατι που δεν με ενδιαφερει. Το παραδοξο της υποθεσης ειναι πως το ping μου αυτη τη στιγμη (που η forthnet δεν τα παει καθολου καλα) ειναι μολις 85 (καλυτερα και απο ΟΤΕ) αλλα το download speed μου βρισκεται ΜΑΧ στα 600 - 650 και με εκνευριζει αφανταστα.

Αν καποιος ξερει κανεναν DNS server για reroute εδω για Ελλαδα με καλα αποτελεσματα ας ποσταρει εδω μπας και δουμε καμια ασπρη μερα. Ελεος πια, εχουν σπασει τα νευρα μου.

Δημοσ.

Κάτι έχεις καταλάβει λάθος. Το DNS δεν έχει σχέση με το routing, ούτε μπορεί η αλλαγή DNS server να βελτιώσει την ταχύτητα downloading που έχεις.

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος σε αυτο? Ειμαι σιγουρος οτι το εκανα συχνα πυκνα με ΟΤΕ (παλιοτερα) και παντα καπου κερδιζα και καπου εχανα. Το ιδιο ειχε γινει και με Forthnet στην αρχη που ειχα σοβαρα προβληματα με τους DNS που εγραφε στο booklet και τελικα μεσα απο τα forums με οδηγησαν σε αλλους DNS.

Δεν μπορει να υπαρχει μονο 1 DNS server ετσι δεν ειναι? Σιγουρα θα υπαρχουν και αλλοι που χρησιμοποιουνται.

Δημοσ.

μονο σε σελιδα ισως δεις διαφορα και αυτο αν ειναι πιτα ο dns απλα αργει λιγα ms να κανει resolve .οι forthnet εχει 4 dns και αν θυμαμαι ειναι και πεμπτος

194.219.227.1.

194.219.227.2

193.92.150.3

kai alloi δυο δεν τους ξερω απεξω

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι με το πιτάρισμα που έχει η Forthnet αυτές τις μέρες το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κλέβεις wifi που έχουν άλλο ISP :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...