How_U_Doin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Χαιρετώ το φόρουμ! Σήμερα παρέλαβα καινούριο υπολογιστή ο οποίος τρέχει Windows Vista Home Premium x64. Το πρώτο πράγμα που προσπάθησα να κάνω είναι να εγκαταστήσω τον Wireless adapter που αναφέρω στον τίτλο του θέματος, ο οποίος δούλευε κανονικά σε Win XP, ώστε να έχω internet. Μάταια! Με το που συνδέω τον αντάπτορα, μου εμφανίζεται το New h/w found wizard, το οποίο και καθοδηγώ manually στον folder που περιέχει τον τελευταίο driver που κατέβασα από το site του κατασκευαστή. Η εγκατάσταση ξεκινάει ...και δε σταματάει ποτέ. Αναγκάζομαι να κάνω βίαιο restart το σύστημα και μετά απεγκατάσταση του αντάπτορα σε safe mode, γιατί αλλιώς τα Vista παρουσιάζουν πολλά κολλήματα (π.χ. ανοίγω το control panel και κολλάει κ.λπ.) Ό,τι κι αν δοκίμασα δεν δούλεψε... Έχετε καμιά ιδέα (πριν πάω τον αντάπτορα πίσω στο πλαίσιο...). Επαναλαμβάνω ότι ο αντάπτορας σε win xp δουλεύει κανονικά! Σας ευχαριστώ πολύ και σόρρυ αν σας κούρασα με την μεγάλη περιγραφή μου.
irretarded Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 δεν ξερω τι παιζει με τα 64μπιτα αλλα σε vista 32 εκανα μια χαρα την εγκατασταση. Απλα αντιθετα με οτι συμβαινει συνηθως οταν installαρεις usb συσκευες, η συγκεκριμενη καρτα ζηταει πρωτα να την συνδεσεις στο πισι και μετα να τρεξεις το driver απο το cd (παρεχεται ενα μικρο). Μην πας να το κανεις χειροκινητα λοιπον. Αν δε δουλεψε ουτε αυτο η το λαμπακι στο stick δεν αναβει καν ριξε μια ματια στο πλαισιο για επιστροφη.
tsilas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 ρε παιδια αν μπορειτε βοηθηστε με λιγο.αγορασα αυτη την καρτα κανω το install ολα καλα κ μετα δν βρισκει δικτυα με τπτ..τι φταει??? ---------- Προσθήκη στις 15:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:54 ---------- ααα εχω vista 32bit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.