Προς το περιεχόμενο

MSN password recovery

Mik-1-s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες. Ξέχασα τον κωδικό μου στο MSN και ψάχνω να βρω κάποιο πρόγραμμα που να τον εμφανίζει. Όποιος ξέρει κάποιο ευπρόσδεκτο!!

Δημοσ.

Εεεε...γιατί δεν κάνεις το άλλο;...Άμα πατήσεις στο "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας;" σου βγάζει τις εξής επιλογές:

Επαναφορά κωδικού πρόσβασης

Κάντε μια επιλογή για την επαναφορά του κωδικού πρόσβασής σας:

• Χρήση των πληροφοριών γεωγραφικής θέσης μου και της μυστικής μου απάντησης για επιβεβαίωση της ταυτότητάς μου

Χώρα/περιοχή:

Ερώτηση:

Όνομα πρώτου κατοικίδιου

Μυστική απάντηση:

• Αποστολή οδηγιών επαναφοράς κωδικού πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Επιλέγεις το ένα από τα 2...καιιιιιιι...μάντεψε! :P

Δημοσ.

Την μυστική απάντηση δεν την θυμάμαι και για το 2ο μου στέλνει το link μόνο στον λογαριασμό μου που δεν θυμάμαι τον κωδικό οπότε άδικος κόπος...

Δημοσ.
Αυτός που έχει το msn, ξέρει οτι ψάχνεις τον κωδικό του;

Να υποθέσω οτι είναι κοπέλας;

Άντε ρε... Γιατί πάντα βάζετε το κακό στο μυαλό σας; παλιοτυροβρωμίκουλοι!!

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλισπερα...να ρωτησω κατι...εχω εναν λογαριασμο στο μσν και εχω ξεχασει τον κωδικο..εκανα αποστολη αλλαγησ κωδικου αλλα παει στο εμαιλ του υπαρχον λογαριασμου,,,να προσθεσω πωσ στην ερωτηση ασφαλειασ εχω απαντησει αλλα επιδει εχει χρονια ποθ εκανα τον λογαριασμο πιδανον να κανω κ λαδοσ στην απαντηση...γνωριζει καποιοσ πωσ θα μπορεσω να ξεκλειδωσω τον λογαριασμο μου...ευχαριστω εκ των προτερων...νοηδεια ζηταω κ ειλικρινα ειναι δικοσ μου ο λογαριαζμοσ για τυχων αμφιβολειεσ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...