Προς το περιεχόμενο

EIZO Οθόνη

nas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι σπίτι και παίζω με το νέο μου παιχνίδι. Κυκλοφορεί μια ιδαίτερα καλή τιμή για οθόνη EIZO.......2202WS 22''. Νομίζω ότι για EIZO η τιμή είναι απλά φοβερή. Το monitor δε είναι καταπληκτικό. Την αγορά την έκανα από εδώ .. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&product=1199196&keyword=1199196 . Τρέξτε να προλάβετε αν ψάχνετε πραγματικά ευκαιρία για ακριβό monitor σε οικονομική τιμή. Βγαίνει στα 219 τελική είναι πιο ακριβή από άλλες 22άρες αλλά πιστεύω ότι είναι από τις λίγες φορές που θα μπορέσουμε να προμηθευτούμε EIZO σε τέτοια τιμή και δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει.

Για όσους δε το 22 είναι υπερβολή νομίζω ότι παίζει και ανάλογη προσφορά σε 19'' ΕΙΖΟ 1901 νομίζω η κάτι τέτοιο. Ψάξτε το παιδιά είναι ευκαιρία. Επίσης νομίζω ότι παίζει και σε άλλα shops η προσφορά εκτός του Πλαισίου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

10000000000000000 φορές να δώσει κάποιος 50 euro παραπάνω και να πάρει το Dell 2209WA από Αγγλία παρά να πάρει αυτό το Eizo...

μ΄αρέσει ρε παιδιά που συγκρίνετε την 2031 , από τα κορυφαία μοντέλλα της ΕΙΖΟ , με την καλύτερη απόδοση του μαύρου που έχει βγει ποτέ σε TFT οθόνη , με την 2001 , που είναι πολύ παλαιότερο μοντέλλο , έλεος δηλαδή .

Κατά τα άλλα συμφωνώ με Tresh.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...