Προς το περιεχόμενο

Δυνατο gaming pc με maximum 1500 ευρο

Madragoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ομως οι nVidia δεν ταιριαζουν καλητερα για gaming; Ρωτησα κ εναν γνωστο μου που ασχολειται με το θεμα , και μου προτεινε καλητερα τις nVidia λεγοντας πως οι ATI χρησιμευουν περισσοτερο για video editing κτλ. Κατι τετοιο ισχυει;

Δημοσ.

Αυτή την παπαριά(σορρυ κιόλας) μου την είχε πει και ένας genius στο πλαίσιο.

Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Ίσα ίσα που οι ΑΤΙ τα πάνε καλύτερα σε ΑΑ...

Απλά παίζονται βρώμικα παιχνίδια και οι εταιρίες καρτών γραφικών πληρώνουν τις εταιρίες παιχνιδιών να τρέχουν στις δικιές τους κάρτες καλύτερα,πράγμα που δεν είναι κανόνας.

Δημοσ.

Φίλε κάνε λίγο υπόμονή για την καινούργια κάρτα της ATI.Ο φίλος σου προφανώς ότι ακούει σου λέει.Εσύ πέρνοντας την καινούργια σειρά της ATI είσαι μια σειρα καρτών πιο μπροστά απο την 275 που λες ,με ότι συνεπάγεται αυτό.Και η οθόνη η Samsung που θελεις να πάρεις απλα τα σπάει για την τιμή της.Την παραγγείλαμε για έναν φίλο και έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα !!!

p.s για την οθόνη αυτή εννοούσα http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1129805&catalog=23&category=69978102 Tώρα την άλλη που λες δεν την ξέρω αλλά λογικά θα είναι πολύ καλή!!

Δημοσ.

Madragoras δες και λιγο το συστημα που προτεινει ο igoroulis με μια 5850 ή 5870.Για μενα η οθονη που θες ειναι καλη για τα λεφτα της αλλα θα πηγαινα σε 24 ιντσες...π.χ. αυτη...

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια !

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας . Παμε για 5850!

Το σετ του Igoroulis δεν μπορω να το δω , μπορειτε να το ποσταρετε σε λιστα ;

Τελικα θα δωσω αλλη μια βδομαδα αναβολη επειδη δεν τις βλεπω να ερχονται , ουτε η καρτα ουτε ψυκτρα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...