Προς το περιεχόμενο

Δυνατο gaming pc με maximum 1500 ευρο

Madragoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεχιζοντας ενα θεμα που ανοιξα εχθες ( http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=333777 ) , θα ηθελα τη βοηθεια και τη γνωμη σας σχετικα με αγορα καινουργιου υπολογιστη.:-)

Το budget μου ειναι μεχρι 1500 ευρο. Στην τιμη αυτη περιλαμβανεται και η οθονη και ισως mouse & keyboard , αν γινεται να τα " στριμωξουμε ".:devil:

Τον υπολογιστη τον θελω κυριως για gaming αλλα και για αναπαραγωγη μουσικης ( στην καλητερη δυνατη ποιοτητα ). Θελω να μπορει να ανταπεξελθει σε καθημερινη χρηση χωρις καθυστερησεις , lags , κολληματα κτλ.

Ειναι η πρωτη φορα που μπαινω στη διαδικασια να "χτισω " εναν υπολογιστη και ομολογουμενος , η γνωσεις μου σχετικα με τα επιμερη εξαρτηματα ειναι αρκετα περιορισμενη.:eek:

Ελπιζω να σας εδωσα αρκετα στοιχεια για να μου προτεινετε σετ ή εστω καποια συμβουλη. Αν θελετε καποια διευκρινηση σχετικα με το ποιο " τυπο " υπολογιστη χρειαζομαι , απλα ρωτηστε!

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ok , το πιθανοτερο ειναι να την παραγγειλω.

Εψαξα λιγο σημερα στο Πλαισιο και κατεληξα στο παρακατω συστημα:

<a href=screenqu.th.jpg' alt='screenqu.th.jpg'>

Επισης περιλαμβανονται 2 DVD drivers , οι ακολουθοι:http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=14&category=1000000291&product=1302108 και http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977751&product=1290746

( Ελπιζω να μην ξεχασα κατι.. )

Πως σας φαινεται;

Δεν βγαινουν τα χρηματα για οθονη , αλλα θα κρατησω τη 19ρα Samsung μου και θα παρω μια καινουργια αργοτερα.

Δημοσ.

hgjhgf.jpg

Σύνολο: 1020€

+

Dell UltraSharp 2209WA 22"

+

200€ για τον 80αντάρη postville της intel.(Δεν τον έχει το πλαίσιο,να δούμε πότε θα τον φέρει)

+

~50€ για μια καλή ψύκτρα για s1156 όταν αξιωθούν να φέρουν.

Αυτά από μένα.:-)

Δημοσ.
η ram σου είναι ddr2 και η μητρική παίρνει ddr3

ΟΚ , την αντικατεστησα με αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=14&category=1000000293&product=1206222

Ευχαριστω για την διορθωση.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:53 ----------

hgjhgf.jpg

Σύνολο: 1020€

+

Dell UltraSharp 2209WA 22"

+

200€ για τον 80αντάρη postville της intel.(Δεν τον έχει το πλαίσιο,να δούμε πότε θα τον φέρει)

+

~50€ για μια καλή ψύκτρα για s1156 όταν αξιωθούν να φέρουν.

Αυτά από μένα.:-)

Την οθονη αυτη δεν μπορω να την παραγγειλω διοτι τα χρηματα ειναι απο , τροπον τινα δωροεπιταγη και ισχυουν μονο για ενα καταστημα.

Αρα υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης για το συστημα που μου προτεινεις , σωστα;

Α , και συγνωμη για το double post.

Δημοσ.

+1 στον demon αλλά θα περίμενα για μια ATi 5850 τουλάχιστο!

από εκεί και πέρα κάτι είπες ΚΑΙ για μουσική αλλά δε βλέπω τα Z5500 :P

Δημοσ.
Samsung TFT 22'' SM-T220

Ε τότε κάτι τέτοιο.

Το σύστημα μαζί με τον ssd που θα πάρεις φυσάει.

Δηλαδη προτεινεις το συστημα που περιεγραψες πιο πανω , μαζι με τον Intel Postville ( αυτο τι ακριβως ειναι; ) και το ssd ( αυτο ειναι κατι σαν σκληρος δισκος ; ) ;

Μερικες ερωτησεις:

1. Ο επεξεργαστης i5 δεν ειναι υποδιεστερος του i7; Αν ναι , τοτε θα προτιμισω να αγορασω τον i7...

2. Το τροφοδοτικο του σετ που ανελυσες κανει για το συστημα που ποσταρα εγω;

Δεν με πειραζει να μην βαλω οθονη στο ολο σετ , αρκει να εχω το καλητερο δυνατο μηχανιμα για τα χρηματα που διαθετω.

Δημοσ.

1."το ssd" ειναι σκληρος δισκος

2.οι ι5 ειναι πιο κατω κατηγορια απο τους ι7 αλλα 8α σου πουνε οι πιο εμπειροι αν αξιζει ο ι7 για αυτα που θες να κανεις

3.το τροφοδοτικο φτανει και περισευει, pc ειναι, δεν ειναι θερμοσιφουνας

Δημοσ.

Το κακο με τον Ι7 920 ειναι οτι δεν θα εχεις στο μελλον την επιλογη της αναβαθμισης.

Αν θες i7 καλυτερα να δωσεις 10 ευρω παραπανω και να παρεις τον Intel core i7-870, καθως και στην πλειοψηφια των συγκριτικων τεστς υπερεχει του 920.

Δημοσ.

η βασική διαφορά του i5 είναι ότι δεν έχει hyperthreding αλλά για την ώρα δεν χρησιμοποιείτε από τα παιχνίδια και γενικά δεν δεις και τις τρελές διαφορές. καλύτερα να δώσεις τη διαφορά για πιο δυνατή κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Κατ αρχην , σας ευχαριστω ολους για τις γρηγορες απαντησεις σας. Με βοηθατε πολυ:-)

Λαμβανοντας υπ οψιν λοιπον τις συμβουλες σας , εκανα καποιες τροποποιησεις και η λιστα βγηκε η ακολουθη:

order.jpg

Συνολικο κοστος: 1496 ευρω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...