trtrtr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί δε μπορώ να κατεβάσω από πουθενά το καινουριο windows live messenger; Ούτε από το επίσημο site της microsoft ούτε από πουθενά αλλού στο internet. Χρησιμοποιώ internet explorer 6 και έχω windows xp service pack 2. Μήπως γιαυτό; Τι μπορεί να μην είναι συμβατό;
parsifal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ο νέος Windows Live Messenger έχει ενσωματωθεί στη σουίτα Windows Live Essentials. Κατεβάζεις από εδώ τον αρχικό installer που είναι μικρός σε μέγεθος και τον τρέχεις. Θα σε ρωτήσει ποια προγράμματα της σουίτας (Messenger, Mail, Writer, Photo Gallery, Movie Maker, Family Safety, Toolbar) θέλεις να κατεβούν και να εγκατασταθούν και απλά τον αφήνεις να κάνει τη δουλειά του...
trtrtr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό έκανα και γω πριν αλλά τίποτα.. Όταν πατάω λήψη o internet explorer δε μου ανοίγει την επόμενη σελίδα για να κατεβάσει αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι η ιστοσελίδα δεν βρέθηκε. Το ίδιο συμβαίνει από όποιο site προσπαθήσω να κατεβάσω το windows live messenger. Έχετε καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό;
slack Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό έκανα και γω πριν αλλά τίποτα.. Όταν πατάω λήψη o internet explorer δε μου ανοίγει την επόμενη σελίδα για να κατεβάσει αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι η ιστοσελίδα δεν βρέθηκε. Το ίδιο συμβαίνει από όποιο site προσπαθήσω να κατεβάσω το windows live messenger. Έχετε καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό; Κοίταξε να δείς αν έχεις Conflicker worm και μπλοκάρει τα dns τών microsoft / kasperksy / avg κ.λ.π. αν δέν μπορείς να μπείς στις ιστοσελίδες πιθανών να εχεις το worm
parsifal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Από οποιοδήποτε site ή μόνο όσα ανήκουν στο domain microsoft.com; Ακόμη κι από την ενότητα Αρχεία του Insomnia, π.χ. από αυτήν τη σελίδα; (το συγκεκριμένο αρχείο βρίσκεται σε servers της υπηρεσίας Amazon S3)
slack Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Από οποιοδήποτε site ή μόνο όσα ανήκουν στο domain microsoft.com; Ακόμη κι από την ενότητα Αρχεία του Insomnia, π.χ. από αυτήν τη σελίδα; (το συγκεκριμένο αρχείο βρίσκεται σε servers της υπηρεσίας Amazon S3) το αρχείο αυτο ειναι στο live.com . Δοκίμασε να μπείς στο http://www.microsoft.com και εαν δέν μπένει τότε εχεις conflicker
parsifal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 το αρχείο αυτο ειναι στο live.com Όπως έγραψα και πριν, το αρχείο δεν είναι στο live.com αλλά στους S3 servers, στο account που έχει ανοίξει εκεί ο Hal9000 για το Insomnia. Για του λόγου το αληθές, ορίστε και το hotlink: >http://filesinsomniagr.s3.amazonaws.com/wlsetup-custom.exe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.