Προς το περιεχόμενο

Eνα επιπεδο πανω... με τι κανιστρο;

euklidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω εναν παλιο P4@3Ghz και μια asus p5b-vm do και λεω να ξεκινησω απ αυτη που και να καει δεν με νοιαζει... το θεμα ειναι τι κανω με το κανιστρο γιατι δεν εχω ιδεα. Που θα βρω να αγορασω και αν δεν γινεται να βρω, πως θα φτιαξω ενα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.hwbox.gr

Κάποια από τα παιδιά σε αυτό το site είναι extreme overclockers,άνοιξε θέμα κάνιστρο θα σου πουν αυτοί από που να πάρεις και ξηρό πάγο το ίδιο.Επίσης να τους ζητήσεις και μερικές πληροφορίες για το θέμα.

Edit:Αν ανοίξεις θέμα και σου πουν δώσε το link,γιαί θέλω να μάθω και εγώ μερικές πληροφορίες σχετικά με το θέμα.

http://www.hwbox.gr

Κάποια από τα παιδιά σε αυτό το site είναι extreme overclockers,άνοιξε θέμα κάνιστρο θα σου πουν αυτοί από που να πάρεις και ξηρό πάγο το ίδιο.Επίσης να τους ζητήσεις και μερικές πληροφορίες για το θέμα.

Edit:Αν ανοίξεις θέμα και σου πουν δώσε το link,γιαί θέλω να μάθω και εγώ μερικές πληροφορίες σχετικά με το θέμα.

για αρχη παω για ξηρο παγο. το να το φτιαξω μονος λιγακι δυσκολο οπως λες καθως δεν εχω και τα απαραιτητα εργαλεια...

στο frozen-cpu πουλαει τετοια.. οπως το coolance κανιστρο..

αν και εχει πλακα επειδη δεν ειναι και για 24/7 μηπως ειναι αδικα τα λεφτα?

καλυτερα ριξε τιποτα στο 920 να ανεβεις παραπανω απο τα 4 που ειναι λιγα

στο frozen-cpu πουλαει τετοια.. οπως το coolance κανιστρο..

αν και εχει πλακα επειδη δεν ειναι και για 24/7 μηπως ειναι αδικα τα λεφτα?

καλυτερα ριξε τιποτα στο 920 να ανεβεις παραπανω απο τα 4 που ειναι λιγα

Για τον 920 ετοιμαζεται custom νερακι... για την 775 μητρικη που εχω ετοιμαζεται κανιστρο. βρηκα γνωστο που φτιαχνει κανιστρα και συντομα θα το εχω. πειραματισμοι σε 775 και αμα παει καλα ισως πεσει και στον 920 για να πεσει κανενα bench της προκοπης.

Κάνιστρο μπορείς να βρεις και απο το xtremeshop έτοιμο, τα καλά όμως μόνο απέξω :-D Για LN2, γνωστή εταιρία είναι η Linde, πολλά παιδιά από το hwbox, από κει προμηθεύονται για τα "παρτάκια" τους :lol:. Ξεκίνα καλύτερα με dry ice πρώτα να πάρεις μια γεύση, και μην ξεχάσεις την μόνωση, σε 'φαγα!

Mαλλον θα παρω απο γνωστο μελος του hwbox που φτιαχνει χειροποιητα και ειναι παρα πολυ καλα... Φυσικα πρωτα απο ολα η μονωση, πρωτα θα παιξω σε καμια s775 με κανεναν dual core celeron για να μην κλαιω τα λεφτα μου μετα αν γινει καμια στραβη, καθως ειμαι πρωταρης στο extreme ΟC. Οταν αγοραστει το κανιστρο και ξεκινησει το παιχνιδι θα ανεβασω φωτος και βιντεο.. ;) Ε οταν μαθω καλα τα περι μονωσης θα μπει και στον i7 ;) για κανενα benchaρισμα. Αν και για αυτον περιμενω και νερακι, ελπιζω συντομα...

Y.Γ. ρε γμτ εχω μια P5B-VM αλλα δεν κλοκαρει ουτε mhz. Απο 200FSB στα 210 και δεν ποσταρει (Pentium 4 @3Gzh πανω). Ελεος... Μαλλον θα τσιμπησω καμια 775 φτηνη για τα πρωτα πειραματα...

Ότι να ναι...

Πάω στήχημα πως η όλη ιστορία γίνεται για να αντέξει για πάντα ο i920 s1366.:lol::lol::lol:

Πάλι 300 σελίδες post θα δούμε...

Μαλλον θα τσιμπησω καμια 775 φτηνη για τα πρωτα πειραματα...

Αμα πάρεις φτηνή mobo ρε Ευκλίδης τί το θες το κάνιστρο???

Για να φτάσεις συχνότητες που θες κάνιστρο θες βαρβάτη μητρική.

Εχεις δει φάση με κάνιστρο ποτέ...

Αμα το βάλεις σε μάπα πάνω σπάνε pcb πυκνωτές τα πάντα όλα...

Τι μόνωση ποιος θα την κάνει εσύ ή μήπως δεν ξέρεις οτι χρειάζεται.

Κράτα τα λεφτά σου καλύτερα για θα χρειαστείς πολλά όταν πας να αναβαθμίσεις το i1366 σου σε κανά χρόνο...

Τι μλκ@@ες ακούω πάλι!!!

Έχει δίκιο ο yiannis_1 δώσε λεφτά σε μητρική αν θες αποτελέσματα,cpu δεν χρειάζεται να είναι τούμπανο,θα τον ξεσκίσεις στα ρεύματα του πούστη θα πάει(αν δεν πάθει κανά degrade).

Ότι να ναι...

Πάω στήχημα πως η όλη ιστορία γίνεται για να αντέξει για πάντα ο i920 s1366.:lol::lol::lol:

Πάλι 300 σελίδες post θα δούμε...

Αμα πάρεις φτηνή mobo ρε Ευκλίδης τί το θες το κάνιστρο???

Για να φτάσεις συχνότητες που θες κάνιστρο θες βαρβάτη μητρική.

Εχεις δει φάση με κάνιστρο ποτέ...

Αμα το βάλεις σε μάπα πάνω σπάνε pcb πυκνωτές τα πάντα όλα...

Τι μόνωση ποιος θα την κάνει εσύ ή μήπως δεν ξέρεις οτι χρειάζεται.

Κράτα τα λεφτά σου καλύτερα για θα χρειαστείς πολλά όταν πας να αναβαθμίσεις το i1366 σου σε κανά χρόνο...

Τι μλκ@@ες ακούω πάλι!!!

Ναι εχεις δικιο. Θα βαλω μητρικη 270 ευρω και επεξεργαστη 250 ευρω κατω απο κανιστρο που δεν εχο ιδεα πως μπαινει ακομα και πως γινονται οι μονοσεις για να τα σκισω ολα σιγα μωρε... το πολυ πολυ να γινει μουσκεμα και παγακι. χαχαχαχαχα. Ενω μπορω να παιξω με κατι πιο φθηνο και οταν πλεον μαθω ισως να το βαλω και στον 920...

Φιλε μη μασας οτι και να σου λενε...καψε τα ολα...(ή μαλλον παγωσε τα;))

Αν θες εχω μια abit ip35,σε μενα ειχε παει μεχρι τα 3.4,πιο πανω δεν παει ο επεξεργαστης οτι και να του κανω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...