jiraya sama Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 πρεπει επείγον να βάλω windows για να χρησιμοποιώ solid edge στο πανεπηστήμιο...!! μπήκα στο bootcamp assistant για να κάνω partition αλλα μου βγάζει ότι πρέπει να κάνω φόρματ το δίσκο μου σε mac os extended...!! υπάρχει κάποιος άλλοσ τρόπος...?? χρησιμόποιώ time machine άρα θα είναι εύκολο να επαναφέρω ότι έιχα πριν??? τα preference του itunes κυρίως...!!! ????
mmarimos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 πρεπει επείγον να βάλω windows για να χρησιμοποιώ solid edge στο πανεπηστήμιο...!! μπήκα στο bootcamp assistant για να κάνω partition αλλα μου βγάζει ότι πρέπει να κάνω φόρματ το δίσκο μου σε mac os extended...!! υπάρχει κάποιος άλλοσ τρόπος...?? χρησιμόποιώ time machine άρα θα είναι εύκολο να επαναφέρω ότι έιχα πριν??? τα preference του itunes κυρίως...!!! ???? Tα parallels δεν σε εξυπηρετουν ??
jiraya sama Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Tα parallels δεν σε εξυπηρετουν ?? δεν πρεπει να κάνω partition για να βάλω parallels???
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Όπως την καταλαβαίνω την κατάσταση, από τη στιγμή που έχεις Time Machine, έχεις ένα αρκετά πλήρες back-up, άρα αρκεί να κάνεις ένα format (δεν ξέρω πως γίνεται δυστυχώς) και μετά μια επαναφορά από το τελευταίο Time Machine Backup. Εδώ θα βρεις όλη τη διαδικασία της επαναφοράς, μαζί με τα ασήμαντα "συμπτώματα". Κάνε πάντως πρώτα έναν έλεγχο με το Disk Utility (βρες το στο Spotlight σου, πάνω δεξιά) να δεις αν πράγματι ο σκληρός σου δίσκος δεν είναι φορμαρισμένος σε Mac OS Extended, γιατί αυτή είναι η default επιλογή. Για να μην είναι, πρέπει εσύ κάτι να έχεις πειράξει.
mmarimos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 δεν πρεπει να κάνω partition για να βάλω parallels??? Οχι !! Τo Parallels δεν χρειαζεται partition. Εαν εχεις Time Machine , τοτε ειναι ολα πολυ ευκολα. Για το φορμαρισμα του σκληρου, θα βαλεις το DVD εγκαταστασης και θα βρεις το Disc Utility στην μπαρα απο πανω,ανοιγεις το Disk Utility και επιλεγεις τον σκληρο σου στην αριστερη πλευρα, και απο την δεξια πλευρα στο πανω μερος επιλεγεις erase. Λιγο ποιο κατω θα επιλεξεις στο Volume Format το Mac OS Extended (Journaled) και θα κανεις κλικ στο Erase. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:59 ---------- Οχι !! Τo Parallels δεν χρειαζεται partition. Εαν εχεις Time Machine , τοτε ειναι ολα πολυ ευκολα. Για το φορμαρισμα του σκληρου, θα βαλεις το DVD εγκαταστασης και θα βρεις το Disc Utility στην μπαρα απο πανω,ανοιγεις το Disk Utility και επιλεγεις τον σκληρο σου στην αριστερη πλευρα, και απο την δεξια πλευρα στο πανω μερος επιλεγεις erase. Λιγο ποιο κατω θα επιλεξεις στο Volume Format το Mac OS Extended (Journaled) και θα κανεις κλικ στο Erase. Ελπιζω να μην εχω κανει λαθος στην περιγραφη.
jiraya sama Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Όπως την καταλαβαίνω την κατάσταση, από τη στιγμή που έχεις Time Machine, έχεις ένα αρκετά πλήρες back-up, άρα αρκεί να κάνεις ένα format (δεν ξέρω πως γίνεται δυστυχώς) και μετά μια επαναφορά από το τελευταίο Time Machine Backup. Εδώ θα βρεις όλη τη διαδικασία της επαναφοράς, μαζί με τα ασήμαντα "συμπτώματα". Κάνε πάντως πρώτα έναν έλεγχο με το Disk Utility (βρες το στο Spotlight σου, πάνω δεξιά) να δεις αν πράγματι ο σκληρός σου δίσκος δεν είναι φορμαρισμένος σε Mac OS Extended, γιατί αυτή είναι η default επιλογή. Για να μην είναι, πρέπει εσύ κάτι να έχεις πειράξει. ειναι στο σωστο φόρματ μου λέει το disk utility ... δοκίμασα να κάνω partition απο εκέι αλλά μου λεέι πως πρέπει να επιλέκσω λιγότερα gb για το partition.... έχω 100 gb free space και επιλέγω μονο τα 30 και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα... προς το παρόν δουλεύω με parallels αλλα θα ήθελα να μάθω τι δεν πάει σωστά.....!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.