pcpanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Καλισπερα.Μολις εγκατεστησα τα windows 7.Ολα λειτουργουν κομπλε εκτος απο ενα προβλημα που εχω με την καρτα ηχου μου (Creative Sound blaster audigy) Οπιον driver και κατεβασα δεν λειτουργησε.με λεει οτι δεν υποστιριζετε απο το λειτουργικο συστημα και κλινει το setup. Το εκανα και με το cd που μου εδωσαν μαζι με την καρτα ηχου,προχορισε μεχρι ενα σημειο η εγκατασταση και μετα με εβγαλε blue screen και εκανε επανακινιση το pc. Αν γνωριζει κανεις τι μπορει να γινετε please help!Χωρις ηχο δεν μπορω :/
Nord_Chaos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 με λιγο ψαξιμο στο google βρηκα αυτο: http://www.xyhd.tv/2009/01/how-to/computers-pcs-and-macs/creative-labs-sound-blaster-audigy-drivers-for-windows-7-32-bit-and-64-bit/ ...εχει και αναλυτικα τις οδηγιες με εικονες για το τι χρεαζεται να κανεις.. επισης μια αλλη ιδεα ειναι να συμβουλευτεις το manual-εγχειριδιο που συνοδευει τη συσκευη σου και να στειλεις ενα email ή να κανεις ενα τηλεφωνο στο techical support της εταιρειας(λογικα το manual θα περιεχει τηλεφωνα επικοινωνιας) και να ρωτησεις τους ιδιους για το τι παιζει με τα drivers στα win7..
vdanasto Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Η Creative έχει άθλιο driver support, μην περιμένεις να βγάλει drivers, ειδικά για την Audigy...
pcpanos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 @Nord_Chaos το εχο κανει κι εγω αυτο παλι δεν γινοντε :/
pcpanos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Τοσο χαλια ειναι ρε παιδια η creative σε drivers ? Εστειλα ενα email.Αντε να δουμε τι θα δουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.