fotis12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά χρειάζομαι πάλι τη βοήθεια σας . Λοιπόν αναφέρομαι στην πρώτη σύνδεση που έχω στην υπογραφή του οποίου το κουτί του είναι XCLIO A380. Ο πλαϊνός ανεμιστήρας χρειάζεται να ενωθεί με 3-pin και 4-pin. Μέχρι πριν λίγες μέρες το είχα ενωμένο μόνο με 4-pin γιατί το 3-pin δεν είχε αρκετό σύρμα για να το ενώσω. Όμως έτσι ο ανεμιστήρας δεν κινείται με όλη τη ταχύτητα του.Για 'υτό αγόρασα ένα fan controller τον οποίον βασικά το χρησιμοποιώ μόνο για επέκταση του σύρματος , όμως δεν ανάβει ο υπολογιστής με τίποτα όταν ο ανεμιστήρας είναι ενωμένος και με τα δυο (δηλαδή 4pin & 3pin).
macabre_sunsets Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 4-pin εννοείς το molex που έχουν οι IDE συσκευές για τροφοδοσία? Αν ναι, τότε νομίζω πως πρέπει να συνδέσεις είτε το 4-pin είτε το 3-pin, όχι και τα δύο μαζί.
M@ROUD@S Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 1)Πως ξερεις οτι ο ανεμιστηρας δεν κινηται με ολη τη ταχυτητα του; 2)Γιατι εχεις ενωσει και τα δυο;Ο υπολογιστης δεν αναβει γιατι βραχυκυκλωνει...
fotis12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι εννοώ το ίδιο σύρμα με το οποίο τροφοδοτούμε τα DVD-ROM κλπ.Ένας φίλος μου έχει το ίδιο κουτί αλλά έχει ενώσει και τα δύο σύρματα. Επίσης όταν ενώσω το 3pin δεν παίρνει καθόλου τροφοδοσία ο ανεμιστήρας. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:59 ---------- 1)Πως ξερεις οτι ο ανεμιστηρας δεν κινηται με ολη τη ταχυτητα του; Όπως έχω πει ένας φίλος μου έχει το ίδιο κουτί και παρατήρησα ότι ο ανεμιστήρας του στο high είναι πιο γρήγορος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.