ks`3 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Γειά σας Το πρόβλημα του υπολογιστή ξεκίνησε από χθες όπου ξαφνικά μπήκε ένα αρχείο με το όνομα Braviax.exe. Μετά από πολλά κατάφερα και το έσβησα χρησιμοποιώντας το Malwarebytes_.Anti-Malware.v1.40. Όμως σήμερα που άνοιξα το PC μετά από λίγη ώρα κόλλησε ο υπολογιστής (ένω το ποντίκι έκανε μετακίνηση δεν μπορούσα να κάνω click πάνω σε τίποτα!) Αυτό συμβαίνει όταν ανοίξω Azureus ή όταν δουλεύω Firefox με παραπάνω από κάνα δυό παράθυρα ή όταν βάλω κάποιο video στο Media Player. Δεν τόλμησα να δοκιμάσω άλλες εφαρμογές. Έχω ένα AMD Athlon X2 Dual 4600+ 2.41 GHz 1GB ram. Τι μπορεί να συμβαίνει;
M@ROUD@S Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ανοιξε το task manager χωρις να εχεις ξεκινησει και πες μας τι χρηση cpu και ram εχεις...
ssof Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Πρόβλημα μνήμης δείχνουν τα συμπτώματα.Δοκίμασε να αλλάξεις μνήμη
ks`3 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Έκανα επανεγκατάσταση τα Windows γιατί ένας φίλος μου είπε ότι μάλλον το braviax.exe άφησε κατάλοιπα στον υπολογιστή με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπώ ούτε κάν στο Safe Mode. Αυτός ο ιός τελικά ήταν πολύ πιο σοβαρή απειλή από ότι σκέφτηκα στην αρχή. Να σκεφτείτε ότι μόνο το πρόγραμμα που προανέφερα έκανε δουλειά. Προσοχή λοιπόν σε όλους παιδιά. Εκτός και αν γνωρίζετε κάποιο τρόπο ώστε να θωρακίσω τον υπολογιστή γιατί είδα ότι δεν το έπιασε ούτε το NOD32.
alex89 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως το Nod32 που έχεις δεν είναι το γνήσιο. Εκτός πάντως από το Nod πολύ καλό είναι και το Panda.
-BraiN- Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Το braviax τον συνάντησα πρόσφατα σε ενός φίλου μου το pc και το καθάρισα με το Spybot. Επιτυχία μιλάμε. Το nod το βρίσκει, το σβήνει αλλά αυτό ξαναγράφεται. Οπότε Spybot Search and Destroy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.