lucio Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας, εχω ενα mdf αρχειο,και θελω να το σπασω σε 2 κοματια,ωστε να το καψω σε 2 dvd γιατι ειναι μεγαλο....υπαρχει τροπος ωστε να μην χαθει κατι στην πορεια?Ευχαριστω εκ των προτερων.
angmar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 2 πρόχειρες λύσεις έιναι να το κόψεις με ένα πρόγραμμα τύπου winrar, 7-zip σε 2 κομμάτια, να τα γράψεις σε dvd και όταν έρθει η ώρα να το χρησιμοποιήσεις ξανά να τα γράψεις στο δίσκο και να τα αποσυμπιέσεις, φυσικά αυτός ο τρόπος λειτουργεί μόνο ως backup, το αρχείο όσο είναι στα δισκάκια δε θα είναι λειτουργικό. Ο δεύτερος τρόπος είναι να δώσεις κανα ψιλό να πάρεις ένα dual layer dvd να κάνεις τη δουλειά σου, έτσι και θα το έχεις σε ένα δισκάκι και θα μπορείς να το κάνεις mount κατευθείαν από εκεί. Για να τα συδυάσεις και τα δύο, δηλαδή να είναι σε δύο δισκάκια και να είναι και άμεσα προσβάσιμο θα πρέπει μάλλον να κάνεις extract το mdf και με κάποιο iso builder να κάνεις 2 iso τα οποία χωράνε σε 2 dvd. Το θέμα είναι οτι λογικά το mdf σου παραπέμπει σε κάποια εγκατάσταση π.χ. παιχνιδιού και δεν έχω ιδέα πως θα αντιδράσει ο installer του παιχνιδιού σε τέτοια περίπτωση.
kfyros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Και το winzip και το winrar μπορούν να δημιουργήσουν splitted αρχεία συμπιεσμένα διαφόρων μεγεθών . Απλά το επιλέγεις την ώρα που πας νας δημιουργήσεις zip ή rar αρχείο. Το winzip έχει όριο μεγέθους (εκτός αν το αγοράσεις). Δουλεύει χρόνια αυτό το σύστημα. απλό splitting χωρίς συμπίεση δεν γνωρίζω. Σίγουρα γίνεται όμως.
lucio Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Σας ευχαριστω και τουσ 2 για τισ απαντησεις,οντως το αρχειο ειναι game,και τελικα μετα απο διαφορες προσπαθειες κατεληξα στην λυση του angmar....dual layer dvd....thanks παιδες.
jimakos75 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Παιδια, εχω κατεβασει και αποσυμπιεσει ενα αρχειο που ειναι χαρτες για πλοηγηση και εχει καταληξη .mdf και μεγεθος 6.52G και ενα μικρο .mds 8.52k. Πως μπορω να το σπασω σε δυο DVD γιατι το ηχοσυστημα παιρνει μονο DVD και οχι Double layer DVD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.