Προς το περιεχόμενο

Thermalright HR-01 plus σε socket 1156

guardianx71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σε όλους!

Ήθελα αν γνωρίζει κανείς μία πληροφορία.

Αυτή τη στιγμή είμαι με ένα AMD 5600 και ψύκτρα την Thermalright ΗR-01 plus , και σκέφτομαι την αλλαγή σε socket 1156 και τον core i7 860.

To δίλλημα - απορία μου είναι αν η HR-01 plus κάθεται στο συγκεκριμένο socket , δηλαδή αν το bolt-through για socket 1366 ταιριάζει και σε socket 1156 , καθώς στο site της Thermalright (προς το παρών) δεν αναφέρει κάτι (ούτε αν θα βγάλουν άλλο bolt-through)

Δημοσ.

Damn... και είμαι υπερ-ευχαριστημένος από την ψύχτρα (50 και βάλε ευρώ σκέτη αυτό ελειπε).

Ελπίζω σε κυκλοφορία συγκεκριμένου bolt-through οπότε... μέχρι Νοέμβρη - Δεκέμβρη έχουμε

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άλλη μια ερώτηση. Γνωρίζει κανείς αν το 1156 bolt-thru της thermalright ταιριάζει και σε HR-01 plus εκτός από τις Ultra που αναφέρει, όπως δηλαδή ήταν το 1366 bolt-thru που είναι για Ultra ΚΑΙ HR-01 plus?

Και τα δύο βρίσκονται σε αυτή τη σελίδα http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/accessories_page/product_accessories_btk.html#1156

Το 1156 είναι το πρώτο , ενώ το 1336 το έβδομο στη σειρά

Edit

Έστειλα mail στο support της thermalright και περιμένω ( ελπίζω ) να μου απαντήσουν αν ναι ή αν θα βγάλουν άλλο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...