PCharon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Θα την εκτυπώσω και θα την πετάω το Σάββατο βράδυ έξω απο την εκκλησία!!! Δεν είναι κακή ιδέα... [after] Αυτο κανε το! αλλά θελω να πας την κυριακη το πρωι να βγαζεις φωτο αυτους που θα τις βλεπουν Oh yeah!
Chrisxxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Αυτο κανε το! αλλά θελω να πας την κυριακη το πρωι να βγαζεις φωτο αυτους που θα τις βλεπουν
JimxxZe Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Θα την εκτυπώσω και θα την πετάω το Σάββατο βράδυ έξω απο την εκκλησία!!! χαοχοαοχαοχ:lol:
hashashin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Με την φορολογηση της εκκλησιας ο λαος θα πληρωσει λιγοτερα. Με λιγα λογια θα βοηθησει τους συνανθρωπους της. Ετσι και αλλιως αυτη δεν ειναι η δουλεια της?Η τουλαχιστων αυτο μας πουλανε Θυμαμαι μια μερα στα Θρησκευτικα ρωταο τον καθηγητη(επιτηδες) γιατι πληρωνουμε για βαφτησια,γαμους,αγιασμους αφου ο Χριστος αλλα διδαξε και αυτος μου ειπε πως ειμε εκτος θεματος.
gf030 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 διακρίνονται από αριστερά: Γ. Παπαδόπουλος, Ιερώνυμος, Παττακός, Άνθιμος (σε πρώτο πλάνο με το δίσκο στο χέρι), Χριστόδουλος. Αυτη ηταν η αληθινη Ελλαδα ρε. Οχι σαν την τωρινη, παραδομενη στα χερια των αναρχοσυμμοριτοκομμουνιστων.
jpaokx Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 μου φαινεται οτι καθενας γραφει για την εκκλησια ο,τι θελει. Ωραια και εγω να βαλω μια αλλη φωτογραφια: Αλλαζει κατι? Λιγο προσοχη για το τι ειναι/ηταν η εκκλησια. Μην προπαγανδιζετε μερικοι και προσβαλετε μερικοι.
nikos_kalantas Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Λοιπόν αυτό που έβαλες είναι ζωγραφιά!!! Στην περίοδο της τουρκοκρατίας οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι των Τούρκων ήταν οι παπάδες φίλε μου. Ρουφιανέβανε και τους έδινε ο πασάς (ή πως διάβολο λέγεται) εκτάσεις τεράστιες για να της έχει η εκκλησία. Ακόμα και σήμερα προβάλουν "συμβόλαια" απο την τουρκοκρατία για κάποια βουνά που τους τα είχαν δώσει οι Τούρκοι. Και σε κάθε περίοδο πολέμου οι περισσότεροι παπάδες ήταν πάντα κώλος και βρακί με τους αντιπάλους. Στην φωτογραφία πιο πάνω βλέπεις τους Στυλοβάτες της τωρινής ελληνικής εκκλησίας να είναι κώλος και βρακί με τους... (δεν θα τους αναφέρω καθόλου) ΑΥΤΑ!
PCharon Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Αλλαζει κατι? Λιγο προσοχη για το τι ειναι/ηταν η εκκλησια.Μην προπαγανδιζετε μερικοι και προσβαλετε μερικοι. Να σου πω βρε, επειδή κάποιος, κάποτε ήταν ήρωας και φορούσε ράσα, αυτό σημαίνει πως όποιος φοράει ράσα - εις τους αιώνας των αιώνων - είναι εν δυνάμει ήρωας; Ωραία λογική! Όποιος φοράει σακάκι είναι κύριος δηλαδή;
jpaokx Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Λοιπόν αυτό που έβαλες είναι ζωγραφιά!!! Ε σορυ ρε φιλε....δεν υπηρχαν φωτογραφικες μηχανες τοτε!!! μονο δοκιμια, απομνημονευματα...Αν δεν πιστεψω αυτα, τι να πιστεψω? Στην περίοδο της τουρκοκρατίας οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι των Τούρκων ήταν οι παπάδες φίλε μου. Ρουφιανέβανε και τους έδινε ο πασάς (ή πως διάβολο λέγεται) εκτάσεις τεράστιες για να της έχει η εκκλησία. Ακόμα και σήμερα προβάλουν "συμβόλαια" απο την τουρκοκρατία για κάποια βουνά που τους τα είχαν δώσει οι Τούρκοι. Και σε κάθε περίοδο πολέμου οι περισσότεροι παπάδες ήταν πάντα κώλος και βρακί με τους αντιπάλους. Στην φωτογραφία πιο πάνω βλέπεις τους Στυλοβάτες της τωρινής ελληνικής εκκλησίας να είναι κώλος και βρακί με τους... (δεν θα τους αναφέρω καθόλου) Αν ηταν ετσι, οι ελληνες δεν θα ειχαν εκεινη την εποχη την θρησκεια μεσα τους. η λαχταρα για ελευθερια και η θρησκεια ειναι που μας σωσανε εκεινη την εποχη. Ασχετα με το πως εχουμε καταντησει. Η σημερινη καταντια δεν ειναι απορροια της εκκλησιας αλλα και της γενικοτερης ασυδιας σε κοινωνικο και πολιτικο επιπεδο. Το τσουβαλιασμα ειναι που με πειραζει. Δεν ξερω ποσους παπαδες ή μοναχους εχετε γνωρισει, αλλα προσωπικα δεν εχω δει τοοοοσα αισχοι οσα παρουσιαζετε που να καταντα τσουβαλιασμα ΑΥΤΑ! ---- αυτα προς το παρον--- ---------- Προσθήκη στις 13:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:13 ---------- Να σου πω βρε, επειδή κάποιος, κάποτε ήταν ήρωας και φορούσε ράσα, αυτό σημαίνει πως όποιος φοράει ράσα - εις τους αιώνας των αιώνων - είναι εν δυνάμει ήρωας; Ωραία λογική! Όποιος φοράει σακάκι είναι κύριος δηλαδή; δεν λεω αυτο....η λογικη που παρουσιαζεται εδω ειναι οτι οποιος φοραει ρασα και κανει κομπινες, σημαινει και αυτοματα οτι η θρησκεια που αντιπροσωπευει ειναι αθλια.
Lucifer Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 μου φαινεται οτι καθενας γραφει για την εκκλησια ο,τι θελει.Ωραια και εγω να βαλω μια αλλη φωτογραφια: Αλλαζει κατι? Λιγο προσοχη για το τι ειναι/ηταν η εκκλησια. Μην προπαγανδιζετε μερικοι και προσβαλετε μερικοι. Ο ρόλος του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε Ισως η πλέον αμφιλεγόμενη μορφή της Επανάστασης. Ουδείς, πάντως, αμφισβητεί ότι ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως εξέδωσε τρεις αφορισμούς του Αγώνα ως «θεοστυγούς και μιαρού έργου». Αναφέρει χαρακτηριστικά ο αφορισμός για τους Σούτσο και Υψηλάτη, δύο εκ των ηγετών της Φιλικής Εταιρίας: «Επεχείρησαν εις έργον μιαρόν, θεοστυγές και ασύνετον, θέλοντες να διαταράξωσι την άνεσιν και ησυχίαν των ομογενών μας, πιστών ρεαγιάδων της κραταιάς βασιλείας, την οποίαν απολαμβάνουσιν υπό την αμφιλαφή σκιαν αυτής με τόσα προνόμια ελευθερίας, όσα δεν απολαμβάνει άλλο έθνος υποτελές και υποκείμενον». Καλή χώνεψη.
jpaokx Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 μου φαινεται οτι δεν καταλαβαινομαστε....λεω οτι για την πιστη στην θρησκεια. Οχι για τις πραξεις καποιων παπαδων!!!!!!!!Τα διαβασες αυτα που εγραψα πιο πριν, ετσι?
Toufas Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 η θρησκεια σου χαντακωσε την ελλαδα απο το βυζαντιο.
Lucifer Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Έτσι. Με μοναδική κληρονομία αυτής της θεοκρατικής αυτοκρατορίας του π#, τη γραφειοκρατία.
pournaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 ---- αυτα προς το παρον--- ---------- Προσθήκη στις 13:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:13 ---------- δεν λεω αυτο....η λογικη που παρουσιαζεται εδω ειναι οτι οποιος φοραει ρασα και κανει κομπινες, σημαινει και αυτοματα οτι η θρησκεια που αντιπροσωπευει ειναι αθλια. Η φωτογραφια δε δειχνει κατι γενικο ως προς τους παπαδες, δειχνει πολυ συγκεκριμενα 3 προσωπα, εκ των οποιων το ενα αφου εν ζωη "μας πηγαινε", μετα τον πηγαν τεσσερις, τον δε αλλο τον βλεπουμε καθημερινως στα καναλια να παιζει πιο πολυ απο τηΤζουλια και να μας αναλυει με οικονομικα στοιχεια το γιατι δεν πρεπει να πειραχτει η περιουσια της εκκλησιας (παπα-χαρβαρντ ενα πραγμα), ο δε τριτος, δεν εχει πεσει τωρα τελευταια στην αντιληψη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.