Προς το περιεχόμενο

φορολογία εκκλησιών

Spyweirdos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ πιστεύω οτι δεν είναι το θέμα τα λεφτά που παίρνουν οι παπάδες. Σε τί θα ωφελήσει αν κόψουν 200-300€? Το θέμα είναι να φορολογηθεί η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, που η περιουσία της είναι 2 φορές ο προϋπολογισμός της Ελλάδας.

Σιγά μην είναι και 45.Χαρτιά, νούμερα ή στατιστικά που το αποδεικνύουν or nerver happened..Ελπίζω να ξέρεις πόσα μηδενικά περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός ενός κράτους.

Πέραν των λεγόμενων, η εκκλησία σε αντίθεση με το κράτος ξέρει να κάνει καλύτερη διαχείριση.

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σιγά μην είναι και 45.Χαρτιά, νούμερα ή στατιστικά που το αποδεικνύουν or nerver happened..Ελπίζω να ξέρεις πόσα μηδενικά περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός ενός κράτους.

Πέραν των λεγόμενων, η εκκλησία σε αντίθεση με το κράτος ξέρει να κάνει καλύτερη διαχείριση.

To είπα και καλά για να δείξω οτι έχει τεράστια περιουσία.... δεν είπα οτι είναι τόσο!

Άστο για χαρτιά και τέτοια, τα ποσοστά που έχει σε τράπεζες και τα ξενοδοχεία και και και και. Σώζει την Ελλάδα αμα θέλει, αλλα είναι οι μεγαλύτεροι λωποδύτες οι αρχιερείς μας...

Δημοσ.

Είδα σήμερα στις ειδήσεις που έλεγαν ότι η ακίνητη(νομίζω) περιουσία της εκκλησίας έχει αξία 15 δις ευρώ.

Δημοσ.
Είδα σήμερα στις ειδήσεις που έλεγαν ότι η ακίνητη(νομίζω) περιουσία της εκκλησίας έχει αξία 15 δις ευρώ.

το ειδα και εγω. αλλα λεει οτι η εκκλησια θα φορολογηθει με 20%...

δεν μενει στο απυροβλητο

[ame]

[/ame]
  • Super Moderators
Δημοσ.
το ειδα και εγω. αλλα λεει οτι η εκκλησια θα φορολογηθει με 20%...

δεν μενει στο απυροβλητο

θα φορολογηθούν τα έσοδά της, όχι η υπάρχουσα περιουσία της...

δλδ κλάιν...

Δημοσ.
θα φορολογηθούν τα έσοδά της, όχι η υπάρχουσα περιουσία της...

δλδ κλάιν...

Ε ντάξει μωρέ και οι μεγάλες ΑΕ έτσι φορολογούνται.

Δημοσ.

πλέον λένε τα μερίσματα στην κλίμακα (πέρα του φόρου επί των νομικών προσώπων). Τα έσοδα της εκκλησίας θα πάνε στην κλίμακα ?

Δημοσ.

Παιδιά ακούσατε τίποτα???

Που είχα πάει για πιτόγυρα είχε ΝΕΤ και νομίζω άκουσα οτι θα φορολογηθεί η ακίνητη περιουσία της εκκλησίας 20% ισχύει???

Δημοσ.

Νομίζω όπως όλα τα νομικά πρόσωπα. Ενδιαφέρον είναι η φορολογία που προβλέπεται στα "τάματα"!

Δημοσ.
Νομίζω όπως όλα τα νομικά πρόσωπα. Ενδιαφέρον είναι η φορολογία που προβλέπεται στα "τάματα"!

Εκει, αν το ταμα τελικα βγει, θα φορολογειται και το αποτελεσμα, λογω επιτυχιας; :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...