Hlapatsas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Εγώ πιστεύω οτι δεν είναι το θέμα τα λεφτά που παίρνουν οι παπάδες. Σε τί θα ωφελήσει αν κόψουν 200-300€? Το θέμα είναι να φορολογηθεί η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, που η περιουσία της είναι 2 φορές ο προϋπολογισμός της Ελλάδας. Σιγά μην είναι και 45.Χαρτιά, νούμερα ή στατιστικά που το αποδεικνύουν or nerver happened..Ελπίζω να ξέρεις πόσα μηδενικά περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός ενός κράτους. Πέραν των λεγόμενων, η εκκλησία σε αντίθεση με το κράτος ξέρει να κάνει καλύτερη διαχείριση.
minarokeftes Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Σιγά μην είναι και 45.Χαρτιά, νούμερα ή στατιστικά που το αποδεικνύουν or nerver happened..Ελπίζω να ξέρεις πόσα μηδενικά περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός ενός κράτους.Πέραν των λεγόμενων, η εκκλησία σε αντίθεση με το κράτος ξέρει να κάνει καλύτερη διαχείριση. To είπα και καλά για να δείξω οτι έχει τεράστια περιουσία.... δεν είπα οτι είναι τόσο! Άστο για χαρτιά και τέτοια, τα ποσοστά που έχει σε τράπεζες και τα ξενοδοχεία και και και και. Σώζει την Ελλάδα αμα θέλει, αλλα είναι οι μεγαλύτεροι λωποδύτες οι αρχιερείς μας...
Erwdios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Ευτυχώς που υπάρχει ο Άνθιμος http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_17/03/2010_394384
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 ράσο ξεκούμπωτο έγινε...
Merdock Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Είδα σήμερα στις ειδήσεις που έλεγαν ότι η ακίνητη(νομίζω) περιουσία της εκκλησίας έχει αξία 15 δις ευρώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 χωρίς τα μοναστήρια μέσα και ότι ανήκουν σε αυτά...
minarokeftes Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 έχουν και ολόκληρα δάση τα οποία δεν μπορεί κάποιος να υπολογίσει την αξία τους.
FarCry Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Είδα σήμερα στις ειδήσεις που έλεγαν ότι η ακίνητη(νομίζω) περιουσία της εκκλησίας έχει αξία 15 δις ευρώ. το ειδα και εγω. αλλα λεει οτι η εκκλησια θα φορολογηθει με 20%... δεν μενει στο απυροβλητο [ame] [/ame]
kazak-hool Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 ποτε θα ερθει ημερα που θα τους γδυσουν του παπαδες? χαχαχα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 το ειδα και εγω. αλλα λεει οτι η εκκλησια θα φορολογηθει με 20%... δεν μενει στο απυροβλητο θα φορολογηθούν τα έσοδά της, όχι η υπάρχουσα περιουσία της... δλδ κλάιν...
Praetorianos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 θα φορολογηθούν τα έσοδά της, όχι η υπάρχουσα περιουσία της... δλδ κλάιν... Ε ντάξει μωρέ και οι μεγάλες ΑΕ έτσι φορολογούνται.
DrLo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ε ντάξει μωρέ και οι μεγάλες ΑΕ έτσι φορολογούνται. πλέον λένε τα μερίσματα στην κλίμακα (πέρα του φόρου επί των νομικών προσώπων). Τα έσοδα της εκκλησίας θα πάνε στην κλίμακα ?
minarokeftes Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Παιδιά ακούσατε τίποτα??? Που είχα πάει για πιτόγυρα είχε ΝΕΤ και νομίζω άκουσα οτι θα φορολογηθεί η ακίνητη περιουσία της εκκλησίας 20% ισχύει???
Ather Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ε ντάξει μωρέ και οι μεγάλες ΑΕ έτσι φορολογούνται. Νομίζω όπως όλα τα νομικά πρόσωπα. Ενδιαφέρον είναι η φορολογία που προβλέπεται στα "τάματα"!
pournaras Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Νομίζω όπως όλα τα νομικά πρόσωπα. Ενδιαφέρον είναι η φορολογία που προβλέπεται στα "τάματα"! Εκει, αν το ταμα τελικα βγει, θα φορολογειται και το αποτελεσμα, λογω επιτυχιας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.