Praetorianos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά ξέρουμε πόσα έχει η εκκλησία?? Όχι, κανείς δεν ξέρει ακριβώς. π.χ. το δημόσιο χρέος θα μπορούσε να το ξεχρεώσει αν ήθελε? Όχι.
Whiteyez Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Όχι. Θα μπορούσε όμως να καλύψει ένα μεγάλο μέρος του.
pournaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Θα μπορούσε όμως να καλύψει ένα μεγάλο μέρος του. Σκεψου λιγο την εκκλησια και τον Κοκκαλη. Η εκκλησια λοιπον εχει πιο πολλα λεφτα, πιο πολλους οπαδους, πιο παλια και πιο δυνατη ομαδα, πιο πολλες εδρες (με τις αναλογες μπουτικ) απο οτι εχει ο Κοκκαλης (και παιζει και ολες τις Κυριακες ανεξαιρετως). Του Κοκκαλη δεν μπορει να παει το κρατος και να του πει φερε μου τοσα να ξεχρεωσω, πως θα μπορεσει να το κανει στην εκκλησια; :lol: Παει, το 'καψα
FarCry Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 να τα λεμε ολα γιατι πολλες κατηγοριες πεφτουν για την εκκλησια. οριστε οι καλοι σαμαριτες Η διεθνούς φήμης Νανά Μούσχουρη, άνοιξε το δρόμο δωρίζοντας τη σύνταξη της ως πρώην Ευρωβουλευτής στο ελληνικό δημόσιο, στο ταμείο για την απόσβεση του δημοσιονομικού ελλείμματος. Την Τρίτη (16/03) το παράδειγμα της, ακολούθησαν δύο μητροπολίτες, ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος και ο Μεσογαίας Νικόλαος, που ζήτησαν να σταματήσει η μισθοδοσία τους υπέρ του ελληνικού δημοσίου. http://www.cosmo.gr/News/Hellas/266641.html ζητώ κι εγώ –όπως ο σεβ. Μεσογαίας κ. Νικόλαος- την διακοπή πλήρως της μισθοδοσίας μου, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 2.054 ευρώ».
Freakster Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 2 χιλιάρικα το μήνα;;;; Μουσι μαλλι ετοιμα, το σκέφτεσαι;
freedubus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Σαν ένα καθηγητή μου στο πανεπιστήμιο που σχολίασε το τριχίλιαρο που παίρνει ως "μισθό πείνας" και μετά απορούσε γιατί το αμφιθέατρο- 300 άτομα- παραλίγο να γκρεμιστεί απ' τα γέλια.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Σαν ένα καθηγητή μου στο πανεπιστήμιο που σχολίασε το τριχίλιαρο που παίρνει ως "μισθό πείνας" και μετά απορούσε γιατί το αμφιθέατρο- 300 άτομα- παραλίγο να γκρεμιστεί απ' τα γέλια. Δεν εχουν ολοι τα ιδια μετρα σε αυτη τη ζωη. Γι αυτο αλλωστε και ειμαστε οπως ειμαστε. Και τα Golden Boys/ girls να ρωτησεις και αυτα θα σου πουν περνανε "μεγαλη κριση" και απο τις 15 φεραρι, 10 λαμποργκινι και 5 μακλαρεν θα πρεπει να κοψουν απο 1 απο το καθενα για να τη "βγαλουν".
FarCry Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 ωπα για μισο.....θεωρειται οτι τα 2 χιλιαρικα ειναι πολλα δηλαδη? μιλαμε για μητροπολιτες παντα οχι κανονικους παπαδες....
Toufas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 ειναι σαν να ειμαι βιαστης και να λεω οκ τωρα θα βαζω προφυλακτικο και θα ειμαι οκ.
Freakster Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 ωπα για μισο.....θεωρειται οτι τα 2 χιλιαρικα ειναι πολλα δηλαδη? μιλαμε για μητροπολιτες παντα οχι κανονικους παπαδες.... Γιατί, πρέπει να τρώνε περισσότερο για να βγάζουν μεγαλύτερους λόγους;
FarCry Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 1) οι μητροπολιτες ειναι 78 μονο (αν δε κανω λαθος) 2) ο προισταμενος δεν παιρνει περισσοτερα απο τον απλο υπαλληλο? με βαση την ιεραρχια ο μητροπολιτης σαφως θα εχει μεγαλυτερο μισθο απο τον παπα οπως επισης για να γινεις μητροπολιτης πρεπει να περασουν πολλα χρονια. ενας υπαλληλος με προυπηρεσια ετων και προαγωγες ποσα λετε οτι παιρνει?
FarCry Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Οι παπάδες τι ωράριο έχουν; αυτο δε το ξερω...παντως αλλες αρμοδιοτητες εχει ο παπας και αλλες ο μητροπολιτης φυσικα
minarokeftes Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Εγώ πιστεύω οτι δεν είναι το θέμα τα λεφτά που παίρνουν οι παπάδες. Σε τί θα ωφελήσει αν κόψουν 200-300€? Το θέμα είναι να φορολογηθεί η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, που η περιουσία της είναι 2 φορές ο προϋπολογισμός της Ελλάδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.