foufoutios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ακριβως επειδη δε θα γινει κατι, καλο θα ηταν την ενεργεια που θα καταναλωθει να την βαζαμε σε κατι πιο πρακτικο.. Αλλα ειναι η ευκολη λυση και η ευκαιρια να νιωσουμε πως κατι κανουμε.. Απο την καρεκλα ολοι επαναστατες ειμαστε (χωρις να εξαιρω τον εαυτο μου φυσικα)
Chrisxxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Σιγουρα δεν κάνεις κατι δραστικό αλλά και μόνο το να αρχίσεις να συζητας ή να ενημερώνεις άτομα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα αρκει. Καποια στιγμή πιθανότατα να γίνει κάτι που θα εχει μεγαλύτερη αξία από τη συλλογη διαδικτυακών υπογραφών.
pournaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Οσο κι αν δεν μου καθεται καλα το fb, σε αυτο (και σε αλλα αρκετα θεματα), μου αρεσει αυτη η "ενοχληση". Ειναι μια ενοχληση που απευθυνεται στους νεους (οι παλιοι καλως η κακως το τρενο το 'χασαν), και το να τον ενοχλεις συνεχεια τον αλλον με το να του το θυμιζεις πιστευω μονο σε καλο μπορει να βγει. Ειναι ενα θεμα που οσο συζητιεται και ανακατευεται, τοσο το ψαχνει εστω και χιλιοστο χιλιοστο ο καθενας μας. Σκοπος ολων αυτων που θελουν την υπαρχουσα κατασταση ειναι αυτα τα θεματα να ξεχνιουνται και να περνανε στη φαση του "ταμπου". Με το να το σκαλιζεις συνεχεια, κακο τους κανεις. Διοτι η "επανασταση" σε αυτο το θεμα, δεν προκειται να γινει με οπλα, αλλα με αποχη, και οσο θα αυξανεται η αποχη, τοσο θα φτανει στο σκοπο της η κατασταση που ειναι ο διαχωρισμος.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 ο (πιτσιρικος) παπας σκαει μυτη με μαυρη αστραφτερη 3αρα bmw με τρελο ζαντικο και μαυρα φιμε στα τζαμια κτλ... τι να λεμε τωρα Της μητροπολης θα ηταν σιγουρα. Πρεπει να ειχε και τις χρυσες πινακιδες πανω της. Παει με τα ρασ(τ)α.
Anastazio Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 αυτο που θα μετρουσε απιστευτα θα ηταν να "κλεινανε" οι εκκλησιες κ να παιρναν "συνταξη" παπαδες,μητροπολιταδες,πατριαρχιδες(οh!) και να χαλαρωναμε μια και καλη και οποιος γουσταρε καποιον να του ψελνει να κανανε εκκλησειες με κανονικη νομικη και οικονομικη υποσταση που θα φορολογουνταν φυσικα και οι "πελατες" θα πληρωναν και εισοδο!κομπλε?!
arxaggelos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ο Ανθιμος το είπε καθαρά προχθές: "Μη ματαιοπονείτε για φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας". Κάτι θα ξέρει για να το λέει ;-)
nickarmy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 καλα να γινετε έρανος για παππά αυτο δεν το ήξερα έλεος ...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως δεν έχω ούτε θέλω να έχω καμία σχέση με θέματα θρησκείας , παππάδες κ.τ.λ ...
Chrisxxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ο Ανθιμος το είπε καθαρά προχθές: "Μη ματαιοπονείτε για φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας". Κάτι θα ξέρει για να το λέει ;-) O Ανθιμος είναι *μπιπ* ...
million_voices Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ο Ανθιμος το είπε καθαρά προχθές: "Μη ματαιοπονείτε για φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας". Κάτι θα ξέρει για να το λέει ;-) ξερει οτι πισω απο το αρμα της εκκλησιας σερνονται εκκατομυρια #%$@!^* ψηφοφορων
kx5 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Φορολογία στην εκκλησία?... lol κοιτάξτε γύρω σας με ποιους ζείτε και σκεφτείτε ξανά
gdriver Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 παιδια εχετε δικιο. η εκκλησια και τα υποπροιοντα της πρεπει να φορολογουνται ασυζητητι. καποιος ειπε πως αν φορολογηθουν αυτοι δε θα χρειαστει να ανεβουν οι φοροι για 1 πενηνταετια.αυτο ,οσο οι 300 δικτατορες ειναι εκει μεσα μπουντρουμιασμενοι δεν προκειται να γινει. θα φορολογηθουν ολοι και υπερμετρα πολυ.θα βρουν ευκαιρια να αρπαξουν ακομα περισσοτερα. καποτε 1 αναλυτης προτεινε φορολογια παιδιων. οσο και να θελουμε να φορολογηθει η εκκλησια (παραδοξο αλλα ενω οι εκκλησια δε θελει φορολογια,οι παπαδες πληρωνονται απο το κρατος,δηλαδη εμας) τα εσοδα απο αυτο δε θα λυσει τιποτα για μας.απλως θα κανει τους αχρηστους ακομα πιο απληστους.
alexis22 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 γιατι δεν εμφανιζονται αυτα που γραφω ;φασισμος;
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Άι να χαθείτε, άθεοι, που θέλετε να φορολογήσετε το Θεό...
frenzy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 O Ανθιμος είναι *μπιπ* ... και μποπ. Είναι μπιμποπ. γιατι δεν εμφανιζονται αυτα που γραφω ;φασισμος; ξεχνάς να πατήσεις "υποβολή απάντησης". Δεν πιστεύω να γράφεις τίποτα φιλοπαπαδίστικα και να ζητάς και ρέστα με φασισμούς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.