pc_admin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Πηρα την Palit GTX275 και εχω το εξης προβλημα: Ενω παιζει αψογα σε 3D (games) ,οταν παιζω 1-2 ωρες και μετα κλεισω το παιχνιδι και βγω στο desktop εχει ενα τρεμουλο η εικονα σε καπoiα τμηματα και επισης δειχνει πιο θολη η εικονα ,και μετα απο κανενα 5 λεπτο φτιαχνει και μετα ειναι ολα οκ. Αυτο το κανει μονο οταν την ζορισω πρωτα, ενω μεσα στο παινχιδι δεν βλεπω καποιο προβλημα.Αν δεν παιξω καποιο game για πανω απο μισαωρο δειχνει αψογα, οση ωρα και να ειμαι σε 2D. Την εστειλα στο e-shop (Doa 7 ημερων) , και δεν βρηκαν προβλημα. Εχω τους τελαιυταιους drivers,και τωρα εχω την 8800GT που ειχα και πριν στο pc και δεν εχει κανενα προβλημα ,με τους ιδιους ακριβως drivers. τροφοδοτικο εχω το thermaltake toughpower QFAN 650 watt. Θερμοκρασιες ειδα σε idle 45 βαθμοι,load 75 - 80 βαθμοι.
sozz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 οταν βγαινεις απο το παιχνιδι πατας αλτ f4??
eliascm21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 OFFTOPIC Από θόρυβο πως πάει η κάρτα? Ακούγεται? Όταν παίζεις παιχνίδια και όταν είσαι απλά στα windows. Sorry για το offtopic αλλά ενδιαφέρομαι να την αγοράσω
pc_admin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 θελω μια βοηθεια γιατι δεν βγαζω ακρη με το e-shop Μου λενε οτι αφου αυτοι δεν βρηκαν προβλημα δεν μπορουν να την αλλαξουν.. Μπορει καποιος να μου στειλει pm πως να βρουν πραγματικα προβλημα στην καρτα ?
euklidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 θελω μια βοηθεια γιατι δεν βγαζω ακρη με το e-shop Μου λενε οτι αφου αυτοι δεν βρηκαν προβλημα δεν μπορουν να την αλλαξουν.. Μπορει καποιος να μου στειλει pm πως να βρουν πραγματικα προβλημα στην καρτα ? τι θερμοκρασιες βγαζει η καρτα; αν και η 250 που εχω εγω ειναι φυγειο...
liopyr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Πιο πολύ για πρόβλημα της οθόνης φαίνεται αυτό, παρά της κάρτας...
pc_admin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 θερμοκρασιες 45- 75 η οθονη σιγουρα ειναι οκ γιατι με την 8800GT δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα και εχω και τους ιδιους drivers Παντως αν δε με εξυπηρετησουν δεν ξαναψωνιζω απο αυτους... μεχρι τωρα τους εχω κανει τζιρο πανω απο 10 χιλιαρικα
gregmits Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 και εχω και τους ιδιους drivers ..όταν λες τους ίδιους drivers..;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 δοκίμασε να βάλεις latest drivers...
pc_admin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκιμασα ολους τους drivers για τα windows7 64bit.Μεχρι και beta δοκιμασα τιποτα.Με την 8800gt εχω τους τελευταιους που υπαρχουν στο site.Ειμαι 99,99% σιγουρος οτι ειναι η gtx το προβλημα ,απλα το service toy e-shop δεν το ειδε γιατι δεν το εμφανιζει συνεχεια.Μπορει να εμφανιστει καθε 5 λεπτα,και μετα να περασει μιση ωρα να το ξανακανει. Γιατι οπως ειπα : 1. με το ιδιο συστημα και 8800GT κανενα προβλημα, 2. απο θερμοκρασιες κανενα προβλημα , 3.τροφοδοτικο υπερ-αρκετο (650watt toughpower) 4. drivers το κανουν ολοι το ιδιο, οποτε τι μενει? Δεν θελει και πολυ σκεψη..τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια?μια καρτα που εχει προβλημα lol Εχω ενα φιλο που εχει μαγαζι και θα παω την καρτα να την τεσταρει σε αλλο pc να σιγουρευτω... αν το κανει και σ αυτον θα τους την χτυπαω στο κεφαλι !
sozz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 αμα ειχε προβλημα η καρτα δεν θα σου το εκανε μονο στην επιφανεια εργασιας
pc_admin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ξερω να πω φιλε μου ..αλλα αν ειχε προβλημα η οθονη δεν θα το εκανε και με την 8800GT?? Αυτην(8800GT) εχω τωρα ,και η οποια μερα νυχτα δουλευει αψογα ,στην ιδια αναλυση ,ιδια hertz ,ιδιους drivers (τελευταιους)?? και ΜΟΛΙΣ βαλω την GTX νασου το προβλημα? και το παραξενο ειναι οτι οταν εμφανιστει το προβλημα παταω auto adjust στην οθονη (samsung 2243nwx) και φτιαχνει,αλλα το ξαναεμφανιζει καποια τυχαια στιγμη παλι.Αλλα ειπαμε αυτο γινεται μονο οταν εχω την GTX ,οχι με την 8800.
sozz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 πατα συναιχια αυτο παντως η καρτα δεν φταιει αν εφταιγε θα σου το εκανε σε ολα τα σημεια
liopyr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 και το παραξενο ειναι οτι οταν εμφανιστει το προβλημα παταω auto adjust στην οθονη (samsung 2243nwx) και φτιαχνει,αλλα το ξαναεμφανιζει καποια τυχαια στιγμη παλι. Δεν είναι παράξενο, είναι φυσιολογικό, γιατί όπως σου είπα κάμποσα post πριν, δεν προκαλείται από την κάρτα το πρόβλημα.
mordred83 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε μου εχω το ιδιο προβλημα ακριβως με την gtx275 palit και το προβλημα βρισκεται στα windows 7 για καποιο λογο διοτι ολα παιζουν μια χαρα οταν αλλαξα σε vista
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.