JimxxZe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημερα!Εχω φτιαξει ενα σιτε στο front page και το εχω αποθηκευσει ως htm.Ειναι οκ οταν το ανοιγω με τον φιρεφοξ δειχνει μια χαρα.Τωρα αυτο για να βγει ονλινε τι πρεπει να κανω?Καταρχας θα χρειαστω εναν web host server ετσι?Π.χ βρισκω ενα πακετο που μου κανει απο καποια web host εταιρεια.Αυτος ο server πως θα ειναι στο pc μου?Ενας φακελος θα ειναι και θα εχει μεσα διαφορες λειτουργιες?Θα τον εχω αποθηκευμενο στο σκληρο ως ξερω γω ως C:\server?Το σιτε μου ειναι αποθηκευμενο στο my web sites.Που πρεπει να το βαλω τωρα αυτο ετσι ωστε να βγαινει ονλινε και τι ρυθμισεις πρπ να του κανω?Πως γινετε το ολο θεμα ας μου εξηγησει καποιος γιατι μου φενεται πολυ περιπλοκο :/
giannis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα Αυτό που θέλεις είναι : 1. κατοχύρωση domain name 2. ένα πακέτο φιλοξενίας για την ιστοσελίδα σου. 3. όλα τα αρχεία που έχεις φτιάξει θα τα ανεβάσεις στον server στον οποίον θα είναι το πακέτο φιλοξενίας σου μέσο ftp.
JimxxZe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Να υποθεσω πως αφου αγορασω καποιο πακετο απο καποια εταιρεια θα εχει ακριβεις οδηγιες για το πως γινεται αυτο το ανεβασμα?
zipos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Τους κωδικούς και τις ρυθμίσεις θα σου τα δώσει η εταιρία. Συνηθίσμένο είναι να ανεβάζεις τα αρχεία σου με το πρωτοκολλο FTP. Πρέπει να έχεις δηλαδή έναν ftp client εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου (αν ψάξεις θα δεις ότι υπάρχουν και αρκετοί καλοί και δωρεάν πχ ο Filezilla).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.