Προς το περιεχόμενο

Επιλογή LG HD οθόνη - απορίες

eliascm21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι μεταξύ αυτής: LG W2361V-PF TFT Monitor 23''

και αυτής: LG W2253V-PF TFT Monitor 21.5''

Τι μου προτείνεται ? Το ότι η δεύτερη έχει την ίδια ανάλυση σε μικρότερες inches τι συνεπάγεται?

Βασικά προτιμώ την δεύτερη, γιατί πρέπει να είναι πιο καινούργια, είναι HD και είναι μικρότερων διαστάσεων...

Ποια πιστεύεται θα είναι πιο ξεκούραστη για browsing κτλ? Προτιμώ τις μικρότερες διαστάσεις γιατί πιστεύω θα είναι πιο άνετη η χρήση του υπολογιστή... Ισχύει?

Χρήση υπολογιστή εκτός των συνηθισμένων αρκετές ταινίες και λίγο gaming....

Ευχαριστώ :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:16 ----------

Διάβασα και το άλλο post που λέει ότι HD ανάλυση σε 22 ίντσες δεν λέει γιατί όλα θα φαίνονται πολύ μικρά και γιατί δεν θα βλέπω διαφορά από full HD σε 720p. Υπάρχει κάποιος που έχει τέτοια οθόνη να μας πει αν ισχύει ή όχι? Ότι θα ισχύει θα ισχύει μάλλον, αλλά πόσο μικρά φαίνονται πχ τα εικονίδια στο desktop, και πόσο εύκολα μπορείς να περιηγηθείς στο internet ή να διαβάσεις ένα pdf, ή να γράψεις στο word?

Θέλω να ρωτήσω, αν πάρω 24 ίντσες, αφού θα βλέπω διαφορά ποιότητας μεταξύ 1080p και 720p, αυτό δεν σημαίνει 'πτώση' της ποιότητας του 720p και όχι αύξηση της ποιότητας του 1080p, έτσι δεν είναι ??? Απλά θα βλέπω 1080p σε μεγαλύτερη οθόνη... Αν λάβουμε όμως υπόψιν μας ότι το 720p βρίσκεται πολύ πιο εύκολα σε ταινίες που κυκλοφορούν στο net καθώς και του μέγεθος του αρχείου της ταινίας μήπως δεν αξίζει τελικά 24'' full HD???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...