Προς το περιεχόμενο

Προβλήματα με gtx 295

KaTaReW

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα μια nvidia msi 295gtx sigle PCB και αντιμετοπίζω κάτι προβλήματα.

Έχω windows 7 ultimate την τελική έκδοση.

Σε 2 παιχνίδια που την έχω δοκιμάσει έως τώρα (GTA4 και Mirrors Edge) τα textures τρεμοπαίζουν-αναβοσβήνουν σε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές και όχι πάντα. Δοκίμασα όλους τους drivers απο τη σειρα 180.χχ έως και τους τελευταίους 190 και δεν βλέπω ουσιαστικές διαφορές. Το μόνο που διορθώνει έως τώρα την κατάσταση είναι να μην βάλω καθόλου drivers και να αφήσω από μόνα τους το windows να χρησιμοποιουν τους δικούς τους, αλλά σε αυτή την περίπτωση το mirror edge μετα απο λιγη ώρα παιχνιδιού τα frames πέφτουν χωρίς υπερβολή σε 5 fps. Επίσης νομιζω πως αν δουλεύει με των windows δεν έχω ούτε physix. Ψαχνω να βρω έναν τρόπο (χωρίς να δοκιμάσω άλλο λειτουργικό) οτι το πρόβλημα είναι softwarικό (drivers ή λειτουργικό) και όχι hardwarικό.

Δημοσ.

Αυτο το εκανε εμενα στο Alone in the dark oπου καμια φορα οταν ειχε φωτια και πλησιαζες και γυρνουσες το σωμα σε μια ορισμενη γωνια για 2 sec εβλεπες τρεμοπαιγμα με το desktop των windows απο πισω.Νομιζω ειναι bug του εκαστοτε παιχνιδιου και διορθωνεται με καποιο patch .Eναλλαγη των drivers εγω βαριομουνα να κανω για να δω μην τυχον φταιει αυτο που απο οτι λες εσυ δεν φταιει .Το ειχα συναντησει αλλη μια φορα στο cod waw που σε ενα αρχικο επιπεδο αναβοσβηνε η θαλασσα αλλα εκει διορθωνοταν αν ξεκλικαρες την ενδειξη dual gpu.

Δημοσ.
Αυτο το εκανε εμενα στο Alone in the dark oπου καμια φορα οταν ειχε φωτια και πλησιαζες και γυρνουσες το σωμα σε μια ορισμενη γωνια για 2 sec εβλεπες τρεμοπαιγμα με το desktop των windows απο πισω.Νομιζω ειναι bug του εκαστοτε παιχνιδιου και διορθωνεται με καποιο patch .Eναλλαγη των drivers εγω βαριομουνα να κανω για να δω μην τυχον φταιει αυτο που απο οτι λες εσυ δεν φταιει .Το ειχα συναντησει αλλη μια φορα στο cod waw που σε ενα αρχικο επιπεδο αναβοσβηνε η θαλασσα αλλα εκει διορθωνοταν αν ξεκλικαρες την ενδειξη dual gpu.

το ιδιο μου κανει στο netbook με windows 7. Οποτε κατι μου λεει οτι φταινε τα παραθυρια και οχι η καρτα γραφικων...

Δημοσ.

Χμ, εγώ δεν έχω παρατηρήσει ποτέ τέτοιο θέμα στα win7...

Δοκίμασε να παίξεις με SLi disabled στα παιχνίδια που υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Το παιχνιδι ειναι αυθεντικο?Και εγω με windows 7 εχω διαφορα κολληματα στιγμιαια με fps 60+ το οποιο δεν οφειλεται στην καρτα γραφικωνAλλες φορες το fps ειναι στο 30 λιγες φορες βεβαια αλλα μερικες παει εκει.Οταν παιζω αυθεντικα cd-dvd νοικιασμενα δεν εχω παρατηρησει ποτε κανενα προβλημα...

Δημοσ.
Χμ, εγώ δεν έχω παρατηρήσει ποτέ τέτοιο θέμα στα win7...

Δοκίμασε να παίξεις με SLi disabled στα παιχνίδια που υπάρχει πρόβλημα.

Το GTA4 έτσι και αλλιώς δεν υποστηρίζει SLI. Αλλά ναι δοκίμασα και αυτή την περίπτωση και πάλλι τα ίδια. Γενικά παρατηρώ οτι το κάνει σε περιοχές που έχει σκιά (και μόνο με τους drivers της nvidia). Μήπως φτένε οι shaders, τι να πώ; thanx πάντως για την απάντηση γιατί στην αρχη λέω θα χε πρόβλημα η κάρτα και άντε να μπλέκεις με επιστροφές κτλ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:39 ----------

Το παιχνιδι ειναι αυθεντικο?Και εγω με windows 7 εχω διαφορα κολληματα στιγμιαια με fps 60+ το οποιο δεν οφειλεται στην καρτα γραφικωνAλλες φορες το fps ειναι στο 30 λιγες φορες βεβαια αλλα μερικες παει εκει.Οταν παιζω αυθεντικα cd-dvd νοικιασμενα δεν εχω παρατηρησει ποτε κανενα προβλημα...

Αυθεντικότατα! Αν και να πω την αλήθεια ειδικά το GTA4 δεν τα άξιζε τα λεφτά του.

Πολύ βαρύ και πολλά bugs (ασχετο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...