Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δίκιο έχεις, αφού PC Gaming is dead, δεν το είπαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Κάποια στιγμή νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει η σύγκριση του pc με κονσόλες των 5-6 χρονών Μη φοβάσαι, σύντομα θα αρχίσει η σύγκριση με κονσόλες που ΤΩΡΑ είναι 2 χρόνια πίσω ήδη, ειδικά σε GPU. Το bottleneck της επόμενης γενιάς προβλέπεται ελεεινό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δίκιο έχεις, αφού PC Gaming is dead, δεν το είπαμε; Φαντασου να μην ηταν νεκρο δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δηλαδή στην τελική άμα θέλουν να δείχνουν συγκριτικά videos ας δείξουν και σωστές αναλύσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A7X. Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 ερώτηση. αν δεν έχω παίξει το πρώτο αξίζει να παίξω το δεύτερο; έχω μόνο xbox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 και παλι τι θα δειξει? ακομα και τα pc με tech απτη χρονια που βγηκαν οι κονσολες παιζουν με καλυτερες αναλυσεις, mods, fps, γραφικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 καλα επειδη εχω κ χβοχ δεν συγκρινονται τα γραφικα του χβοχ με του pc χιλλιες φορες στο pc,κ τα εχω κ τα 2 συνδεδεμενα στhν ιδια τv,40αρα FHD,k το witcher μετα το pc δεν μπορω να το παιξω στο χβοχ εχει μεγαλη διαφορα στα γραφικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tass0s Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 To enhanced edition pre-download οταν τελιωσει κανει καποιο verification στα αρχεια? γιατι εχει σταματησει καποιες φορες και δεν ξερω αν θα κατεβουν ολα τα αρχεια σωστα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Και φύγαμε για EE! Edit: Άκυρο, κάτι για pack0.dzip πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Και φύγαμε για EE! Edit: Άκυρο, κάτι για pack0.dzip πρόβλημα. Οπως ολοι,τι σκ%$τα κανανε?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Dunno, αλλά θα δοκιμάσω uninstall, reinstall και patch από το launcher. Άλλωστε, πρέπει να κοιμηθούμε κιόλας, δουλειά αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Κατεβαστε manually το TW2EE_Patch-2.bin και θα δουλεψει οπως πρεπει Edit: μερικοι ισως χρεαστει να κατεβασετε και το TW2EE_Patch-1.bin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δεν είμαι σίγουρος αν αναφέρθηκε, αλλά όσοι έχετε αγοράσει το Witcher 2 εκτός GoG.com (και έχετε το ανάλογο product key) μπορείτε να το προσθέσετε πλέον στο GoG account σας ως DRM-free download. Σχετικό link Edit: Για αγορές μέσω Steam, υπάρχει σχετικό product key retrieval στη σελίδα του Witcher. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Κατεβαστε manually το TW2EE_Patch-2.bin και θα δουλεψει οπως πρεπει Edit: μερικοι ισως χρεαστει να κατεβασετε και το TW2EE_Patch-1.bin Αυτά εδώ; http://en.thewitcher.com/ee_manual/ Αν όχι, link please. (ναι, ακόμη και με uninstall/reinstall, πάλι έφαγε νάρκη το pack0 με το αυτόματο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Αυτά εδώ; http://en.thewitcher.com/ee_manual/ Αν όχι, link please. (ναι, ακόμη και με uninstall/reinstall, πάλι έφαγε νάρκη το pack0 με το αυτόματο) Ναι αυτα ! part 1 kai part 2 και καντα overwrite στον φακελο που εχεις και τα υπολοιπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα