{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Το armor πάντως είναι καταπληκτικό ελπίζω να είναι playable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThrowDOWN Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Pre download patch για αυτους που εχουν original το game. 20.54gb μου λεει οτι ειναι !!!! παλι καλα κατεβαζει στο max. ΜΑΚΡΑΝ η καλυτερη συμπεριφορα εταιριας σε game που εβγαλε. δεν εχω λογια πραγματικα ΕΥΓΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 θα με απασχολήσει αρκετά μέχρι να βγει το D3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 10,27 GBs εδώ, δεν κατεβάζω τις άλλες γλώσσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ωραία, θα το παίξω ολοκληρωμένο το παιχνίδι με όλα τα Patch, κάποια στιγμή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Όσο η CD Projekt συμπεριφέρεται με αυτό το τρόπο, πάντα θα έχω λεφτά για τα παιχνίδια της. Αρκεί βέβαια να συνεχίσουμε να έχουμε δουλειά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Απλα προσκυνω...δεν υπαρχουν οι Πολωνοι! Νο1 εταιρια αυτη την εποχη σε ολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Pre download patch για αυτους που εχουν original το game. 20.54gb μου λεει οτι ειναι !!!! παλι καλα κατεβαζει στο max. ΜΑΚΡΑΝ η καλυτερη συμπεριφορα εταιριας σε game που εβγαλε. δεν εχω λογια πραγματικα ΕΥΓΕ. Pre download patch εννοουμε οτι κατεβαζουμε τωρα και περιμενουμε για install ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Κάπως έτσι ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bdlcpXoiMqI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 10,27 GBs εδώ, δεν κατεβάζω τις άλλες γλώσσες. Το ιδιο, μονο αγγλικα, εχω max download speed (λογο συνδεσης) 200Kbps. Χρονος που απομενει 9 ωρες περιπου (και το ειχα ανοιχτο να κατεβαζει οταν εφυγα για δουλεια). Τωρα θα το παιξω και εγω ολοκληρομενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 The Witcher 2: Enhanced Edition Graphics Comparison (PC) τι δειχενι αυτο? και τα 2 ειναι σε Enhanced Edition? τρομερα καλυτερη η ποιοτητα στο πισι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δεν ειναι καθολου ασχημο στο x360. Το περιμενα πολυ χειροτερο να πω την αληθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 τι δειχενι αυτο? και τα 2 ειναι σε Enhanced Edition? τρομερα καλυτερη η ποιοτητα στο πισι Δεν νομίζω να άλλαξαν τα γραφικά στο PC, ανέκαθεν ήταν καλύτερο όμως. Δύσκολα νομίζω το 360 να έπιανε τα ίδια resolutions και να πήγαινε νερό. Και έτσι όπως είναι, θα τους αφήσει ικανοποιημένους νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Κάποια στιγμή νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει η σύγκριση του pc με κονσόλες των 5-6 χρονών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα