Προς το περιεχόμενο

The Witcher 2: Assassins of Kings

nikolasz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημέρα. ξεκίνησα το παιχνίδι και βρίσκομαι στο σημείο που σκότωσα το χταπόδι τέρας karyan.

μέχρι εδώ καλά. διάλεγα απο το journal το επόμενο task και μου έβγαζε βελάκι στο χάρτη και πήγαινα και ολοκλήρωνα το task.

τώρα βρίσκομαι στην πλατεία foltsan και τα επόμενα task είναι να βρώ τον 4ο παίκτη να κάνω arm wrestling και να συναντηθώ με κάποιον (δεν θτμάμαι όνομα) το evening. κάνω meditation και τρέχω το χρόνο αλλά ούτε μου εμφανίζει στο χάρτη το άτομο που θα κάνω arm wrestle , και η πόρτα που θα συναντούσα τον αλλον to evening είναι locked.

και κάτι ακόμα . τα chatracter abilities ξεκλειδώνουν όλα ?

τι παίζει ρε παιδιά? καμιά βοήθεια?

ευχαριστώ

Δες το journal του παιχνιδιού, δίνει οδηγίες για το τί πρέπει να κάνεις.

P.S. Αναθεματισμένα βελάκια, καταστρέψατε την χαρά της εξερεύνησης...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Απλά respect. Μπράβο τους.

Μιλάμε για τρομερό σεβασμό απέναντι στους PC gamers.

Όπως και με το Witcher 1, έτσι και με το 2 θα βγάλουν Enhanced έκδοση, με έξτρα αποστολές (4 ώρες gameplay ), έξτρα cinematics, tutorials, enhanced combat και πόσα άλλα, ΔΩΡΕΑΝ.

Όταν οι άλλες εταιρίες σε χρεώνουν για ότι βλακεία DLC σκεφτούν, είναι να σε πιάνουν τα γέλια μαζί τους όταν βάζεις δίπλα το τί προσφέρει η CD Projekt.

Τέτοιες εταιρίες πρέπει να τις υποστηρίζουμε παίδες.

Απλά respect. Μπράβο τους.

Μιλάμε για τρομερό σεβασμό απέναντι στους PC gamers.

Όπως και με το Witcher 1, έτσι και με το 2 θα βγάλουν Enhanced έκδοση, με έξτρα αποστολές (4 ώρες gameplay ), έξτρα cinematics, tutorials, enhanced combat και πόσα άλλα, ΔΩΡΕΑΝ.

Όταν οι άλλες εταιρίες σε χρεώνουν για ότι βλακεία DLC σκεφτούν, είναι να σε πιάνουν τα γέλια μαζί τους όταν βάζεις δίπλα το τί προσφέρει η CD Projekt.

Τέτοιες εταιρίες πρέπει να τις υποστηρίζουμε παίδες.

+1

Για άλλα παιχνίδια έβγαιναν DLC με 30 λεπτά περιεχόμενο και ζητούσαν λεφτά. Αυτοί θα δώσουν δωρεάν την enhanced σε όποιον αγόρασε την κανονική. Μπράβο τους και ξανά μπράβο τους. Δεν είναι τόσο για τα χρήματα όσο για τη κίνηση.

Έτσι μου ρχεται να αγοράσω και την Εnhanced! :P

Και εγώ το σκέφτομαι αφενός για υποστήριξη στην προσπάθειά τους και αφετέρου γιατί έχω λιγουρευτεί το μενταγιόν με το λύκο που έχει η Dark έκδοση :) Προσπαθώ να το ξεχνάω όμως :P γιατί δεν έχω να διαθέσω τα χρήματα.

Συμφωνώ και γω. Στηρίζουμε ότι είναι καλό για να χούμε κι άλλο καλό.

Και εγώ το σκέφτομαι αφενός για υποστήριξη στην προσπάθειά τους και αφετέρου γιατί έχω λιγουρευτεί το μενταγιόν με το λύκο που έχει η Dark έκδοση :) Προσπαθώ να το ξεχνάω όμως :P γιατί δεν έχω να διαθέσω τα χρήματα.

H dark edition θα βγει για PC? Γιατί εγώ στο zavvi μόνο αυτό βρίσκω. Και επίσης γιατί έχει 47Ε?? Κατιτίς ακριβούτσικο δεν είναι? Τι κατιτίς δλδ υπερβολικά ακριβό. :whistle: :whistle:

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...