panther_512 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγώ με βλέπω ότι έφτασε η ώρα για το 2ο playthrough σε Dark mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω να γίνουν update τα combat/equipment mods η να το ξεκινήσω vanilia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μπορω να περιμενω το πακετο απο Zavvi. Θα το κατεβασω και να παει να μαμηθει. Το patch δουλευει στου θειου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Το patch δουλευει στου θειου? Ναι δουλεύει κανονικά αρκεί να κάνεις ολα τα update με τη σειρά τουλάχιστον στη GOG version (χωρίς DRM) που εχω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 EΠειδή βαρέθηκα να ψάχνω, τι αλλαγές έχουν γίνει; εκτός απο την αρένα... Υ.Γ. άκυρο,πιο πάνω είναι! θα τα τσεκάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flamelab Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Κι εμενα το μονο που με... κραταει να κανω 2ο playthrough ειναι το οτι θα πρεπει να περασω απο την αρχη ολα τα level updates κλπ κλπ, και επισης, ειχα ακολουθησει πληρες mage development, τωρα το σκεφτομαι εαν θα πηγαινα με το ιδιο (ειχα παει με Roche's path, θα δοκιμασω το Iorveth's). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Λέει το path του Iorveth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 ¨Εχει δοκιμάσει κανείς το arena mode σε dark δυσκολία? Πραγματικά μ έχει βγει η πίστη κ είμαι στο 5ο ΄lvl μόνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Στο Arena Mode κανει save; Γιατι μπηκα εκανα 2 αποστολες βγηκα ξαναμπηκα και παλι απο την αρχη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Όχι...Το έμαθα με τον σκληρό τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Παίδες, με πια σειρά βάζουμε τα patch (ή πρέπει να τα βάλουμε όλα)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 1.0 -> 1.3, 1.3->1.3.5, 1.3.5->2 ! Έτσι το έκανα εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Οκ, ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Τελικα save κανει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Τελικα save κανει; Νομίζω είπαμε όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα