panther_512 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Tα βασικά potions έχουν διάρκεια μισής ώρας. Δεν χρειάζεται να ξέρεις αν θα έχει μάχη παρακάτω ή όχι. Και μόνο με την υποψία ότι θα έχει μάχη, πίνεις τα φίλτρα και καλύπτεσαι για πάρα πάρα πολύ χρόνο. Αλλά ακόμα και χωρίς τα φίλτρα, τα πράγματα είναι εύκολα. Μόλις πάνε να σε περικυκλώσουν, κάνεις 1-2 dodge, ρολλάρεις από πίσω τους και τους πετσοκόβεις. Προσωπικές εμπειρίες είναι αυτές και εξαρτώνται πάρα πολύ από το τρόπο που παίζει o καθένας. Σημαντικό ρόλο πιστεύω παίζει και το gamepad, διότι προσφέρει καλύτερο έλεγχο από τα W,S,A,D. Γενικά, αν κάθεσαι ακίνητος, είναι σίγουρο ότι θα τις τρώς. Αν όμως είσαι διαρκώς σε κίνηση, τότε οι μάχες είναι της πλάκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Το game ειναι πολυ ωραιο αλα κολησα ρε παιδια και θελω βοηθεια ειμαι στο chapter 2 στο war council οταν πρωτο μπαινω στην πολη των νανων και πεταγετε ενας νανος ζιταει 400 ορενς και δεν εχω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 παιδες για μας που το εχουμε απο το θειο κανενα patch παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaLsAmoMenos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δεν κανει να μιλαμε για τον Θειο ομως. Παιζουν παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Παιδιά στο prologue εκεί που πρέπει να πετυχεις έναν με την βαλλίστρα, το εχει καταφέρει κανείς? 15 φορές προσπαθησα αλλά τπτ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Παιδιά στο prologue εκεί που πρέπει να πετυχεις έναν με την βαλλίστρα, το εχει καταφέρει κανείς? 15 φορές προσπαθησα αλλά τπτ.. Ναι, αντί να στοχεύσεις αυτόν με το λοφίο, στόχευσε τον διπλανό του αν θυμάμαι καλά και νομίζω θα πει 2,5 μοίρες και θα πετύχει εκεί που κρύβονται και θα φάει και τους 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenmachine Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Παιδιά, το witcher 2 πόσο μεγαλύτερο/μικρότερο είναι απο το 1ο? Τερματίζω όπου ναναι το 1, και θέλω να κάνω τα κουμάντα μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Eμένα προσωπικά μου φάνηκε αρκετά μικρότερο.Τώρα δε μπορώ να στο πω...ποσοστιαία! Σημειωτέων πως πραγματικά προσπαθώ να φέρω εις πέρας ολα τα δευτερεύοντα quests. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ακόμα και αν είναι μικρότερο, το γεγονός ότι όταν το τερματίσεις έχεις δεί το 70% στην καλύτερη, δίνει replay value, διότι πρέπει να το ξαναπαίξεις για να τα δείς όλα. Επίσης να επισημάνω μερικά απαραίτητα κατ'εμέ mods ( thanks {TDi}Dj2k..infc ), τα οποία και κάνουν το παιχνίδι πολύ πιό ισσοροπημένο. Το ένα είναι το "Better Combat" mod, το οποίο κάνει πάρα πολλές σημαντικές βελτιώσεις στις διάφορες ισσοροπίες δυνάμεων και κρατάει το παιχνίδι challenging καθ'όλη τη διάρκειά του. Το άλλο είναι το "CEO Complete Equipment Overhaul", το οποίο αλλάζει τα χαρακτηριστικά όλων των αντικειμένων στο παιχνίδι. Και το τρίτο είναι το "Weight Watchers", το οποίο αλλάζει το βάρος των αντικειμένων, κάτι πάρα πολύ σημαντικό ειδικά για αυτούς που βασίζονται στο alchemy, όπως εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Να προσθέσω τα Panel Tweaks κ HUD Tweaks-κατά προτίμηση το no crosshair(Βελτιώνουν το interface οπως πχ. προσθέτοντας ταξινόμηση ) τα οποία μαζι με τα προηγούμενα θα τα βρείτε ΕΔΩ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Πολύ σωστός. Το χρησιμοποιώ το Panel Tweaks αλλά το ξέχασα. Πάρα πολύ χρήσιμη η ταξινόμηση ( κατά όνομα, βάρος, αξία, χρόνο απόκτησης) αλλά μεταξύ άλλων και ένδειξη για το ποιά βιβλία/συνταγή/διάγραμμα έχεις ήδη αγοράσει. Γενικά τα διάφορα mods που κυκλοφορούν κάνουν καταπληκτική δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 My pleasure άλλωστε και εγώ έτσι με όλα αυτά που αναφέρατε το τελειωσα 2nd time κάνοντας το game όπως θα έπρεπε να είναι...λοβίν aard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Το soundtrack τα σπάει πάλι, btw. Όπως και στο πρώτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Το kayran με δυσκόλεψε μπορώ να πω, αλλά οχι τόσο όσο νόμιζα.. Με την 20η το έφαγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Το Patch 1.3 έχει σκοπό να βγει ποτέ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα