Προς το περιεχόμενο

The Witcher 2: Assassins of Kings

nikolasz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

To τρέναρα μέρες τώρα λόγο δουλειάς να το τελειώσω αλλά τελικά χθές που είχα χρόνο τα κατάφερα. Για άλλη μια φορά μπορώ να πω ανεπανάληπτη εμπειρία. Τέτοια διαπλοκή σε παιχνίδι, τόσους ζωντανούς χαρακτήρες, τέτοιος αληθινά δομημένος κόσμος σπάνια βλέπεις σε κάποιο game. Πιστεύω να μην μας πουλήσει η cd project και βγάλει κάποιο expansion οπωσδήποτε άμεσα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μερικές ερωτήσεις για όποιον το έχει τελειώσει.

-Τι σας έβγαλε το wild hunt. Είναι όντος ένα mirror ενός κόσμου που ακόμα τα elves έχουν τις μεγαλειώδης του πόλεις? Μήπως εμείς παιζουμε την παρακμιακή έκδοση ενός ιδανικού κόσμου που όλα τα race συμβιώνουν αρμονικά?

- Αφού είναι τόσο δολοπλοκες η sorceress γιατί κάθε βασιλιάς έχει και από μια για σύμβουλο.

-Υπάρχει κάποιο βασίλειο για τους νάνους μια κεντρική πόλη? Γιατί ενώ διαβάζαμε ότι υπάρχει ακόμα μια ελεύθερη πόλη που ζουν μόνο elves για τους νάνους σχεδόν δεν μαθαίνουμε τπτ.

Τέλος να προσθέσω ότι στο game βρίσκουμε τα πιο όμορφα troll που έχω δει σε game ever. To female με το κόσμημα ρόδα από κάρου στο λαιμό μιλάμε το ερωτεύτηκα :D

1) Τι σας έβγαλε το wild hunt. Είναι όντος ένα mirror ενός κόσμου που ακόμα τα elves έχουν τις μεγαλειώδης του πόλεις? Μήπως εμείς παιζουμε την παρακμιακή έκδοση ενός ιδανικού κόσμου που όλα τα race συμβιώνουν αρμονικά?

2) Αφού είναι τόσο δολοπλοκες η sorceress γιατί κάθε βασιλιάς έχει και από μια για σύμβουλο.

3) Υπάρχει κάποιο βασίλειο για τους νάνους μια κεντρική πόλη? Γιατί ενώ διαβάζαμε ότι υπάρχει ακόμα μια ελεύθερη πόλη που ζουν μόνο elves για τους νάνους σχεδόν δεν μαθαίνουμε τπτ.

1) Μου έβγαλε κάτι αρκετά εκτός lore του Witcher και θα προτιμούσα μια άλλη εξήγηση από των αλλοδιάστατων ξωτικών που είναι φτυστοί Μελνιμπόνιοι. Δε θα ήθελα να εικάσω κάτι.

2) Γιατί σα μάγισσες που είναι κάνουν μαγικά και κάθε βασιλιάς χρειάζεται μαγικά. Δε ρισκάρεις ο άλλος να έχει μάγισσα κι εσύ να μην έχεις.

3)Υπάρχει, η Mahakam.

Θα έχουμε patch σύντομα

CatalystCreator Andrew D

Cat 11.5 CAP5 (Rage3D will post very soon fixes Witcher 2 :-)

Game patch coming later will give real fix, but this should do the trick

18 hours ago

1) Μου έβγαλε κάτι αρκετά εκτός lore του Witcher και θα προτιμούσα μια άλλη εξήγηση από των αλλοδιάστατων ξωτικών που είναι φτυστοί Μελνιμπόνιοι. Δε θα ήθελα να εικάσω κάτι.

BOOK SPOILER

Κολλάει με το Lore των βιβλίων.Η Ciri είχε περάσει απο τη διάσταση τους και την κυνηγάνε. και ειχαν ανθρώπους σαν σκλαβους

• Moderators

Στο επόμενο patch.

(...)Among other fixes the patch 1.3 will add support for 4:3 resolutions.

Πηγή: http://en.thewitcher.com/community/entry/55/

^^ επίσης έχει link για το Polish voiceover.

• Moderators

4:3 resolutions. :D

Βρε, μας κακομαθαίνουν με τα fixes οι devs.

Ας πάρουν σημειώσεις οι μεγάλες εταιρείες που "δεν έχουμε χρόνο" και "θέλουν τεστάρισμα" πράγματα που δεν είναι τόσο περίπλοκα.

Πάντως τόσα bugs σε ένα παιχνίδι είχα πάαααρα πολύ καιρό να δω. Τι αντικείμενα εξαφανίζονται, τι κρασαρίσματα, τι σάρσιμο ακόμα και σε low settings.... ακομα και με το patch 1.2

Άλλο κουλο που μου έχει κάνει, με δίχνει συνέχεια με το blue stripes armor ασχέτως απο το τι πανοπλία φοράω.... έλεος.

• Moderators

Ναι, αλλά από πίσω το παιχνίδι είναι πολύ καλό.

Αν θες το αντίθετο, παίξε Duke Nukem Forever, δεν κρασάρει, δεν κάνει περίεργα physics, δεν μου κόλλησε γενικά ποτέ, ούτε είδα κάτι κουλό, αλλά το game...

Το παιχνιδι σου επιτρεπει να αλλαξεις την οπτικη γωνια? Στο πρωτο το επετρεπε, και σχεδον ολο το επαιξα σε isometric.

Λιγο που ειδα το 2 ηταν μονιμως η καμερα πισω απο το Geralt και αυτη η οπτικη με κουραζει απιστευτα.

Ετσι και αλλιως παντως το παιχνιδι δεν το αγγιζω πριν βγει το αντιστοιχο του enhanced edition που ειχε το πρωτο.

μια ερώτηση γιατί θα με τρελάνει ο χαζος ο φίλος μου.. λεει ότι το Witcher 2 είναι πιο ελαφρύ απο το Dirt3... ξέρω οτι δεν μπορουν να συγκριθούν αλλα πείτε μου γιατι μου εχει σπάσει τα καμπανέλια εδω και μια ωρα και σαν δικιολογια μου δείχνει τα System Requirements και με αυτα εβγαλε το συμπέρασμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...