Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ η κίνηση με τα DLC. Βασικά πέρα από τον διαχειριστικό εφιάλτη που γλιτώνουν με το να παρέχουν support σε διαφορετικές εκδόσεις με διαφορετικά DLC και οτιδήποτε άλλο, το βλέπω και ως αποζημίωση όσων πήραμε το παιχνίδι από gog.com (γιατί ήταν η έκδοση χωρίς DRM) για να ανακαλύψουμε ότι μια εβδομάδα μετά, από όλες τις εκδόσεις αφαιρέθηκε το DRM. Anyway, όντως πολύ θετική η κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ε καλά, αυτό με τα DLCs το περιμέναμε γιατί το είχαν πει ήδη ότι όλα θα ήταν free και πως μετά το release θα τα είχαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Παιδια το patch βγηκε ή το περιμενουμε ; στο auto download δε μου το βγαζει γιαυτο λεω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Το περιμένουμε. Αλλά νομίζω ότι το manual d/l και install θα δουλέψει πιο αξιόπιστα. Με το launcher δεν ξέρω αν λύθηκαν τα προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 O launcher πάντως διορθώθηκε και τώρα κατεβάζει κανονικά τα dlc που του βάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Τιποτα...εφαγα χθες ενα 3ωρο με απανωτα reload κ δεν το εβγαλα. Για να μην σπασω τον υπολογιστη εκανα load προηγουμενο save και θα ξαναπαω οταν ανεβω level (τωρα ειμαι 26). Αυτο το σπαθι που το βρισκεις? Μαλλον αυτο ειναι το κλειδι Εξοπλισμός: Vran armor ή Ysgith Carmaer Silver Sword gargoyle +25% (βρίσκεται πίσω απο την πλαγιά που κατεβαίνεις στην αρχή του act 3 με τον vernon - όχι μέσα στο tunnel) απο runes στα σπαθιά προτίμησε ysgith ή fire και στις armor vran enhancement ή magic wrap Elder blood Set Boots-Gloves-Trousers Daug Trophy Αρκετές βόμβες (κυρίως samus) Buffs Golden Oriol Swallow Rook 2xwhetstones σε κάθε σπαθί (είναι στο swordman DLC) Βοηθάει στον character να έχεις τιγκάρει quen και heliotrope sign εγώ ήμουν swordsman... Μεθοδολογία Όσο ΔΕΝ ΕΧΕΙ o operator quen αποφεύγεις τα fireball και ρίχνεις 2-3 hits με το steel sword. Τότε αυτός βάζει quen και spwnάρει 2 ΙΜΒΑ gargoyles (έχεις κάνει ήδη roll - αλλάξει σε silver sword - quen και cover πίσω από την απέναντι κολόνα για τα fireballs). Το μυστικό είναι τα fireballs να χτυπάνε τα gargoyles ανάμεσα και όχι εσένα.Προσπαθείς όταν έρθουν κοντά τα gargoyles να αρχίσεις combo ή με riposte ή με βόμβα. Αν βλέπεις οτι σε περικυκλώνουν μαζί με operator (όσο έχει quen αν πας κοντά = gameover) spam rolls ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ QUEN και σε άλλη κολόνα. REPEAT 2-3 times HFGL Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2011 από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Βγήκε το patch 1.2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Βγήκε το patch 1.2. Αυτοί που έχουν το παιχνίδι από τον θείο μπορούν να το βάλουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δοκιμασε αυτο...http://en.thewitcher.com/patch1-2/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δοκιμασε αυτο...http://en.thewitcher.com/patch1-2/ Ναι επειδώ μου το έφερε ο θείος όμως θα παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Τα κουρέματα του Geralt. (σπατάλησα τα λεφτά μου -με save-, για εσάς ) Squirrel's Tail Elven style (Witcher 1 style ε; ) Raftsman's do Dwarven braid Cintrian pendulum και το default λέγεται Rivian ponytail. Δεν πρόλαβα να κοιτάξω την μάχη γιατί είμαι busy κατά τ'άλλα, πάντως τα DLCs είναι περασμένα κατευθείαν και το DLC launcher έφυγε... Πώς θα κατεβάσουμε τα πολωνικά αν θέλουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Και επίσης μου γάμησε τα graphic settings που με τόσο κόπο είχα βρεί. Τα έκανε reset. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Καλύτερα για μένα γιατί τα είχα κάνει σαλάτα(Greek Salad) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Τα καινούργια dlc (διάφορα pre order items), τα βρίσκουμε από κάποιο merchant; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Όχι, τα έχεις πάνω σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα