Προς το περιεχόμενο

The Witcher 2: Assassins of Kings

nikolasz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

δεν μπαινεις μεσα απο την πυλη που λες. ακριβως διπλα στον νανο που επαιξες ζαρια ειναι η σκαλα που σου λεω. ανεβα την και τραβα ευθεια. θα σε παει ο δρομος εκτος πολης, στο δασος και μεσα σε ενα dungeon που θα παρεις το αντικειμενο που σου λειπει, το banner.

Οκ,μια χαρα,thanks,τον βρηκα τον δρομο.

Ρε παιδια fast travel δεν εχει το παιχνιδι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 x 4850 512mb

που σημαίνει ότι αξιοποιείς 512mb

Εγώ με 1024 το έχω verylarge και μου το κάνει μόνο ανεπαίσθητα σε καμιά ταβέρνα.

Δοκίμασε επίσης large και Med γιατι δεν είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί έτσι όπως το λέμε.

Μη σου πω verylarge γιατι και εγώ όταν το κατέβασα ήταν και σε εμένα χειρότερα.

Y.Γ

from the readme:

-Texture memory size: sets the amount of graphics card memory allocated to textures. Larger values will decrease the amount of streaming that occurs in game and will make the game run more smoothly, but they can also cause the graphics card to run out of memory and even result in game crashes. Choose a reasonable value based on the amount of memory available on your graphics card.

I have 1 GB dedicated VRAM (4 GB with RAM extension) and have set it to large. I have tried other settings but there doesn't seem to be much difference.

Καλά συγγνώμη, είναι δυνατόν όταν απενεργοποιώ το crossfire το παιχνίδι να τρέχει ΠΟΛΥ καλύτερα;

Καλά εντάξει έβγαλα το crossfire και το παιχνίδι πάει σφαίρα ακόμα και στο high προς ultra και όλες αυτές οι μικρομαλακίες εξαφανίστηκαν.

Δεν ξέρω αν έχει αρνητική επίδραση το crossfire στο παιχνίδι (ακόμα και με το hotfix) ή οτι το τροφοδοτικό μου είναι απλά ένα Corsair HX520W. Μήπως έχει ανεπαρκή τροφοδοσία δηλαδή. Αλλά και πάλι, σε άλλα παιχνίδια δεν βλέπω κολλήματα.

Γουίτσερ λέμε. Σουρεαλισμός.

Καλά και η ΑΤΙ από fix σε fix μας έχει, αυτό με το cross είναι περισσότερο driver,

δοκίμασε και το AMD Catalyst Application Profile - 11.5 CAP3

http://www.rage3d.com/cap/

Και γενικά ρίχνε καμιά ματιά εδώ : http://twitter.com/#!/catalystcreator

περιμένουμε βελτιώσεις...

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης δοκίμασε και αυτούς τους drivers, αν δεν τους έχεις ήδη.

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=2722

Edit ελεϊνού typo. :P

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV

ίσως λίγο offtopic αλλά να ρωτήσω κάτι επειδή πήρα για πρώτη φορά ΑΤΙ, για να καταλάβω πως πάει το πράγμα .

τα profiles που λέτε π.χ η έκδοση CAP3 γιατί δεν υπάρχει στο official site στο κεντρικό section των downloads και βλέπω μονο την CAP2;

είναι ακόμα κάτι σαν beta ξέρω γω;

πάνω κάτω το ίδιο και με τους drivers . γιατί εμφανίζει την 11.5 και όχι την 11.5b ;

Χμ, επειδή είναι hotfix και όχι ακριβός για όλους, αν δε σε καίνε οι αλλαγές που συνήθως είναι για παιχνίδια, δε τα βάζεις.

Γενικότερα τα hotfix ειναι και λίγο ατεστάριστα λόγο του έκτακτου, οπότε δε συγκαταλέγονται στα επίσημα. Ας πούμε για λόγους ασφάλειας και συνοχής ;)

το τερμάτισα μόλις πριν λίγα λεπτά.. απίστευτο game καιρό είχα να κολλήσω τόσο πολύ που να μην μπορώ να κλείσω το pc

έχω την υποψία πως η Triss Merigold είναι η Yennefer επίσης με μπερδεύει και η συμπεριφορά της Sila, στο πρώτο boss φώναξε κιόλας "watch out darling" δεν ξέρω, είτε επειδή είναι πολυ σεξουλιάρης ο Gerald ή παίχτηκε κάτι με αυτούς τους δύο και δεν το ξέρουμε ακόμα λόγο αμνησίας.

Το τέλος άφησε πολλά κενά άντε να δούμε πότε θα βγάλουν το επόμενο θα σκάσω.. Ξέρει κανείς αν τα βιβλία ακολουθούν το story των game?

• Moderators

το τερμάτισα μόλις πριν λίγα λεπτά.. απίστευτο game καιρό είχα να κολλήσω τόσο πολύ που να μην μπορώ να κλείσω το pc

έχω την υποψία πως η Triss Merigold είναι η Yennefer επίσης με μπερδεύει και η συμπεριφορά της Sila, στο πρώτο boss φώναξε κιόλας "watch out darling" δεν ξέρω, είτε επειδή είναι πολυ σεξουλιάρης ο Gerald ή παίχτηκε κάτι με αυτούς τους δύο και δεν το ξέρουμε ακόμα λόγο αμνησίας.

Το τέλος άφησε πολλά κενά άντε να δούμε πότε θα βγάλουν το επόμενο θα σκάσω.. Ξέρει κανείς αν τα βιβλία ακολουθούν το story των game?

Όχι, η Yennefer και η Triss είναι διαφορετικά πρόσωπα από τα μυθιστορήματα.

Sile απλά για "fun" παίζει να το λέει. Ξέρεις, "πρόσεχε χρυσό μου, θα σκοντάψεις", patronising μάλλον. :P

Τα βιβλία είναι όλο το story πριν τα games. Γι' αυτό όλοι που ήξεραν ότι ο Geralt είχε πεθάνει, είναι έκπληκτοι που ζει πάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή τώρα μπορώ να έχω άποψη για το game, είναι χαλαρά το καλύτερο western rpg (μαζί με το ΜΕ2 αν το θεωρήται rp) των τελευταίων 10 ετών. Το μεγάλο του ατού αλλά και μειονέκτημα ταυτόχρονα είναι to active battle system, μπορεί ναι μεν να κάνει μερικές στιγμές frustating αλλά έτσι θεραπεύεται η τρομερή βαριεμάρα που με πιάνει όταν νιώσω grinding. Τύπου demon souls δηλαδή και όχι rhythm based σαν το πρώτο witcher. 3 είναι μόνο τα ελαττώματά του:

1) To auto targeting σύστημα στις μάχες το οποίο περισσότερο βοηθάει τους αντίπαλους παρά τον Geralt. Υπάρχει μάλιστα μια συγκεκριμένη μάχη που την κάνει σχεδόν impossible ακόμα και στο normal.

2) Το πρόβλημα που υπάρχει και στα morrowind/oblivion με το scaling του χαρακτήρα που από total scrub chapter 1 γίνεται ως δια μαγείας godlike στο chapter 3 (οι 2 τελευταίες μάχες είναι για γέλια στο level 35 με το καλύτερο equipment).

3) Κάποιες συγκεκριμένες μάχες ή είναι totally scripted οπότε δεν έχεις πολλά περιθώρια ελιγμών και τακτικής (χαρακτηριστικό παράδειγμα kayran boss fight ostmork-kayran trap-ygdren roll arounds-QTE-GG αν και αρκετά balanced fight) ή είναι τόσο imba αν πεις να της κάνεις όπως εσύ γουστάρεις (πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα πρώτη Letho Boss Fight που είναι πανεύκολη αν απλά quen-avoid-spam bombs πολλοί λέτε ότι είναι η δυσκολότερη μάχη του game αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ είναι η 3η μετά την από κάτω και τις edrega queen αν δεν spammaρεις traps ή δεν τις glitchάρεις από πίσω).Επίσης η Draug Boss Fight WTF 2 Aard και 5-6 hits...

Η χειρότερη μάχη είναι αυτή που έχασε και ο Ghost (sic) στο chapter 3 - From A Bygone Era αν επιλέξεις να πολεμήσεις τον operator για το "artifact" - ίσα με 30 restarts. Έχουμε και λέμε ο τυπάς κάνει 4 casts ενώ έχει και τρελό regen. 1- teleport 2-Κάτι σαν quen αλλά αν πας κοντά του η του κάνεις attack τότε τρως knockdown 3- fireball μέτριο damage 4 - Spwn 2 IMBA/GOSU Gargoyles. Τα gargoyles αυτά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥ CHAPTER 3 φαίνεται είναι καλοταϊσμένα και δεν πιάνει και το group finisher. Με 3-4 hits χωρίς quen έχεις τεζάρει από full health. Όλα αυτά σε level 30 με τον καλύτερο εξοπλισμό εκτός από την vran armor που την έφτιαξα μετά (δικό μου fail) τίγκα buffs/potions και το silver sword που κάνει +25% dmg στα gargoyles. To πρόβλημα στην συγκεκριμένη μάχη δεν είναι τόσο η δυσκολία στα gargoyles αλλά το targeting system σε συνδυασμό με το micro manage. Αν κατα λάθος λόγο του auto target χτυπήσεις τον τυπά αντί για τα gargoyles τρως knockdown και στην καλύτερη των περιπτώσεων σηκώνεσαι με 25% health από το gargoyle rape. Επίσης ο operator έχει το ενοχλητικό συνήθειο να κάνει teleport κοντά σου μερικές φορές και να σε κλείνει μαζί με τους 2 φίλους του. Και όλα αυτά όσο κάνεις roll - spammarεις βόμβες-quen αλλάζεις σπαθιά κτλ. συνολικά σε 3-4 gargoyle spwn cycles Όποιος έφτιαξε sword fighter καταλαβαίνει τον πόνο μου - μάλλον το heliotrope sign θα βοήθαγε αρκετά :(

Επεξ/σία από ilos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως έχω ψιλοαπογοητευτεί με το difficulty.Με όλα αυτά που άκουγα το άρχισα στο normal και τώρα στο chapter 2 έχω γίνει υπερkiller των πάντων.Quen + bombs θέλει hard για να το χαρείς και να έχει νόημα μάλλον.

edit : δεν είχα δει οτι μπορείς να αλλάξεις την δυσκολία on the fly. ownage...

Επεξ/σία από mellodos

ουφ λέβελ 32 μέχρι τώρα,αλλά προφανώς τελειώνει.Πως μερικοί φτάσατε 35 δε μπορώ να καταλάβω.Εχω κάνει ότι έχω βρεί απο quests.

Μου έχει μείνει να παω στο αμφιθέατρο για τις τελικές κουβέντες.

Εχει κάτι άλλο μετά απο αυτό ή να ξεπουλήσω τα πάντα για να φτιάξω άλλο ένα σπαθι;

αν και έχω φτιαξει/βρεί τόσα που τζάμπα ασχολούμαι... :rolleyes:

Όσο μεγαλύτερη η δυσκολία τόσα παραπάνω skill points παίρνεις από ότι έχω καταλάβει. Πάντως άμα πιάσεις μια το combat μετά είναι γέλιο. Πεζό στο hard και ψήνομαι να βάλω κάτι mods που βγήκαν σε insane. Εντωμεταξύ αυτό που λέει ότι σβήνει το last save, meaning?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...