Προς το περιεχόμενο

The Witcher 2: Assassins of Kings

nikolasz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

η εταιρία θα βγάλει patch που διορθώνει το πρόβλημα με το fps λόγο του DRM το οποίο και αφαιρούν με αυτό το patch..

http://www.en.thewitcher.com/patch/

αν είδατε διαφορά πείτε γιατί εγω και με την αρχική έκδοση δεν είχα προβλήματα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εδω απαντηση,κανενας δεν ξερει?

Ποσά αντικείμενα έχεις μαζέψει? αν έχεις τρία τότε το μόνο που σου λείπει μάλλον είναι το μενταγιόν που έχει ο βασιλιάς για να το πάρεις πρέπει πρώτα να του βγάλεις την κατάρα της μάγισσας,για να το κάνεις αυτό θέλεις μια λόγχη από ένα από τους νάνους που μίλησες με τον zoltan μόλις μπήκες στην πόλη, αν τα έχεις κάνει απλώς μίλησε στον βασιλιά και θα στο δώσει όπως και να έχει φύγε από κι που είσαι και πήγαινε πίσω στο στρατόπεδο.

Γράψε ποια αντικείμενα έχεις για να σου πω με σιγουριά.

Εδω απαντηση,κανενας δεν ξερει?

στην κεντρικη πυλη της πολης ανεβα τις σκαλες αριστερα, θα σε πανε σε ενα δασος πισω απο την πολη που θα βρεις την εισοδο για το dungeon.

στην κεντρικη πυλη της πολης ανεβα τις σκαλες αριστερα, θα σε πανε σε ενα δασος πισω απο την πολη που θα βρεις την εισοδο για το dungeon.

Γιατί τα βάζετε όλα σε spoiler? :blink:

Γιατί τα βάζετε όλα σε spoiler? :blink:

Γιατι μερικοι δεν θελουν να μαθους τι γινεται παρακατω.Λοιπον

Λοιπον,εχω παρει μεσα απο το dungeon το σπαθι[απο την dragonslayer που ηταν μαζι με τον νανο],βγηκα απο εκει και πηγα μετα στην πολη οπου επαιξα ζαρια με εναν και πηρα ακομα ενα πραγμα,μετα θελω ακομα ενα το οποιο συμφωνα με τα βελακια βρισκεται πισω απο την κτρικη πυλη στην ιδια πολη που το παραφυλανε δυο νανοι και εν μαφηνει να μπω[ουτε καν λενε κατι οι νανοι].

Γιατι μερικοι δεν θελουν να μαθους τι γινεται παρακατω.Λοιπον

Λοιπον,εχω παρει μεσα απο το dungeon το σπαθι[απο την dragonslayer που ηταν μαζι με τον νανο],βγηκα απο εκει και πηγα μετα στην πολη οπου επαιξα ζαρια με εναν και πηρα ακομα ενα πραγμα,μετα θελω ακομα ενα το οποιο συμφωνα με τα βελακια βρισκεται πισω απο την κτρικη πυλη στην ιδια πολη που το παραφυλανε δυο νανοι και εν μαφηνει να μπω[ουτε καν λενε κατι οι νανοι].

δεν μπαινεις μεσα απο την πυλη που λες. ακριβως διπλα στον νανο που επαιξες ζαρια ειναι η σκαλα που σου λεω. ανεβα την και τραβα ευθεια. θα σε παει ο δρομος εκτος πολης, στο δασος και μεσα σε ενα dungeon που θα παρεις το αντικειμενο που σου λειπει, το banner.

Ρε γαμώτο έχω ένα πρόβλημα στα γραφικά. Όταν αλλάζει η εικόνα και δείχνει κάτι καινούργιο (π.χ. στους διαλόγους, κατά την εναλλαγή των προσώπων ή όταν περιστρέφω την κάμερα) τότε στιγμιαία παντού τα textures αλλάζουν, γίνονται τελείως "απλά" κάπως σαν μονόχρωμα και μετά μπαίνει από πάνω τους το "καλό" texture. Αυτό ξεκίνησε να γίνεται με το που τελείωσε ο πρόλογος και μπήκα στο chapter 1, στην πρώτη πόλη. Επίσης με το που έφτασα εκεί, άρχισε να κάνει ψιλοκολλήματα, ενώ πριν έτρεχε πολύ καλά. Καταλαβαίνει κανείς τι λέω; Έχει τύχει σε κανέναν;

+1 :mrgreen:

Με τα λίγα που ξέρω, μαντεύω ότι θα φταίει καμιά βιντεογραφικοτετοιαρύθμιση στον launcher.

BEBAIA, μπορεί να λέω και λαλακίες ε.

Με υποχρέωσες ρε.

Πφ, κλασικό γουίτσερ. Όπως και με το 1, όλο προβλήματα, θα φάω κανένα μήνα αλλάζοντας gpu, drivers, settings, θα περιμένω να βγούν όολα τα patch, θα ψάξω το μισό ίντερνετ για το τι μπορεί να φταίει, και μετά θα καταφέρω να το παίξω.

Αγαπάμε γουίτσερ.

Για πείραξε λίγο την επιλογή texture memory size(χαμήλωσε τη δηλαδή). Αυτή πρέπει να κάνει το πρόβλημα. Πάντως λίγο πολύ και 'γω είχα, η ram παίζει ρόλο εκεί νομίζω.

+1 στον vocals (η videomemory παίζει ρόλο βέβαια) το κάνει και σε εμένα πάντως, νταξ δε το λες και bug.

Είναι και ο τρόπος που φορτώνει...αν το καλοσκεφτείς καλά καλά δεν έχει load.

Για πείραξε λίγο την επιλογή texture memory size(χαμήλωσε τη δηλαδή). Αυτή πρέπει να κάνει το πρόβλημα.

Τη χαμήλωσα κι έγινε πολύ χειρότερα. Τώρα αργεί πάρα πολύ να εμφανιστεί το "καλό" texture.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...