Προς το περιεχόμενο

The Witcher 2: Assassins of Kings

nikolasz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ παντως έχω ξεκινήσει αυτό χωρίς να έχω παίξει το 1ο... Δεν αντιμετώπισα κανά πρόβλημα. Βέβαια έχω παίξει prince of persia πιο παλιά [αν αυτό θεωρείται ως RPG. :P

Δεν θεωρειται rpg :rolleyes: :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Να ρωτήσω κάτι για το act2 γιατί φοβάμαι μήπως έχω πέσει σε κανα dead end bug στο game

ενώ έχω κατηγορήσει τον πρίγκηπα στο act2 για την δηλητηρίαση της saskia και έχω μαζέψει το αίμα του δεν με αφήνει το game να το δώσω και ούτε να ολοκληρώσω τα quest γιατί κάτι λέει σαν να περιμένω για να ξεκλιδώσουν τα γεγονότα. Είναι bug η κάτι γίνετε αργότερα και προχωράει το game?

• Moderators

Να ρωτήσω κάτι για το act2 γιατί φοβάμαι μήπως έχω πέσει σε κανα dead end bug στο game

ενώ έχω κατηγορήσει τον πρίγκηπα στο act2 για την δηλητηρίαση της saskia και έχω μαζέψει το αίμα του δεν με αφήνει το game να το δώσω και ούτε να ολοκληρώσω τα quest γιατί κάτι λέει σαν να περιμένω για να ξεκλιδώσουν τα γεγονότα. Είναι bug η κάτι γίνετε αργότερα και προχωράει το game?

Keep going, καλά σου λέει. Αν κι εμένα το ίδιο έλεγε σ' ένα quest και μετά τα γεγονότα έφαγε fail. :P (μάλλον έπρεπε να είχε γίνει trigger το fail πιο πριν)

• Moderators

Ναι αλλά αφου έχει ιστορία όπως το witcher 2... δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά :rolleyes:

Ιστορία έχουν πολλά games. :P

Συνήθως στα PRGs έχεις:

- Πολλούς διαλόγους με επιλογές.

- Διαλέγεις τί θα φοράει/κρατάει ο χαρακτήρας σου. Ρούχα, όπλα, κλπ με πολλά stats.

- Κάνεις level up και διαλέγεις τί skills θα ξέρεις.

- Διαλέγεις ποια quests (εκτός του κεντρικού) θα κάνεις, "ζεις" μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού και δεν προχωράς από την μια πίστα στην άλλη γιατί εκεί δείχνει το βελάκι.

Κάπως έτσι. :)

Συνήθως στα PRGs έχεις:

- Διαλέγεις τί θα φοράει/κρατάει ο χαρακτήρας σου. Ρούχα, όπλα, κλπ με πολλά stats.

- Διαλέγεις ποια quests (εκτός του κεντρικού) θα κάνεις, "ζεις" μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού και δεν προχωράς από την μια πίστα στην άλλη γιατί εκεί δείχνει το βελάκι.

Mια λητη,αλλα ισως η πιο κατανοητη επεξηγηση για το τι εστι RPG!

Τοσο καλη,που το καταλαβα απ'τη πρωτη! :P

Συνήθως στα PRGs έχεις:

Αχα. Ωραία επεξήγηση ευχαριστώ. Έτσι ακριβώς είναι και τα MMORPG μόνο που εδώ παίζεις multiplayer :P

ρε παιδιια βοηθεια.Ειμαι σε ενα quest στο δευτερο act το οπιο λεει να μαζεψεις κατι οπλα [πχ το οπλο που σκοτωσε την sabrina].Εχει βγαλει 3 βελακια ,μπηκα που λετε σε μια σπηλια ολοσκοτεινη σκοτωσα καμια 50αρια ζομπια,και στο τελος βρηκα την dragon slayer που μου εδωσε το ξιφος.Το θεμα ειναι οτι μου μενει αλλο ενα το οποιο ειναι πισω απο την πορτα [μια μεγαλη πορτα που την φιλανε 2 νανοι],αλ δεν με αφηνει να μπω.Νομιζω εκει που ειδα την dragonslayer που μου εδωσε το οπλο ,απο πισω της εχει μια πορτα η οποια ειναι κλειδωμενη και δεν ανοιγει με τιποτα[εχει και βελακι χρυσο ].Τι κανω ,που παω?Το παραταω?

Εδω απαντηση,κανενας δεν ξερει?

Ναι[αν και ειναι ενιαια με ενα που λεγεται νομιζω blood course[ή curse]

Από ότι κατάλαβα στο act 1 πήγες με τον roche, κι από ότι θυμάμαι αυτή η αποστολή είναι η hatred symbolized, άρα σου μένει η death.

Εγώ θυμάμαι η death symbolized είναι σε κάτι catacombs στο δάσος που είναι τίγκα στα wraiths.

Επειδή όμως εγώ βοήθησα τον Iorveth, βγάλε ρε συ μια φωτό τι σου λέει στην death symbolized στο journal σου για να σου πω.

Ή άμα ξέρει καλύτερα κάποιος άλλος να σου πει. :-) Υπάρχει και το google βέβαια. :P

μηπως υπαρχει καποια "προνοηση" στο game τυπου black ops που θελει καποιο πατσ για να βελτιωθούν τα fps? γιατι το πισι μου πεταει κ το παιχνιδι το παιζει με χαμηλο fps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...