naruto14 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα έτσι και αλλιώς εξηγούν τα πάντα για την υπόθεση στο πρώτο μέρος μέσω του journal. Πάρτε triss τώρα την θεά από το playboy Μην μου πεις ότι το witcher 2 έχει τέτοιες σκηνές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo106 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Πολωνεζα ειναι? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μην μου πεις ότι το witcher 2 έχει τέτοιες σκηνές? Καλά δε θα δεις σκηνές τύπου "ποζάρω σε playboy" αλλά ναι, οι σκηνές είναι 18+ και όσων αφορά τη βια και στο πικάντικο Υ.Γ Το δουλεύουν καλά το μάρκετινγκ πάντως έτσι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Εννοείτε χαζοί είναι, μια χαρά διαφήμιση είναι και ειλικρινά αξίζει το game τα λεφτά μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Εννοείτε χαζοί είναι, μια χαρά διαφήμιση είναι και ειλικρινά αξίζει το game τα λεφτά μας. Συμφωνώ, και ευτυχώς που ακούνε τον κόσμο δουλεύοντας παράλληλα και τα patch. Διαφορετικά το μάρκετινγκ μάλλον θα λειτουργούσε κατά. Ένσταση έχω και εγώ για το aspect. Έπρεπε να είναι προτεραιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Συμφωνώ, και ευτυχώς που ακούνε τον κόσμο δουλεύοντας παράλληλα και τα patch. Διαφορετικά το μάρκετινγκ μάλλον θα λειτουργούσε κατά. Ένσταση έχω και εγώ για το aspect. Έπρεπε να είναι προτεραιότητα. Όντως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Συμφωνώ, και ευτυχώς που ακούνε τον κόσμο δουλεύοντας παράλληλα και τα patch. Διαφορετικά το μάρκετινγκ μάλλον θα λειτουργούσε κατά. Ένσταση έχω και εγώ για το aspect. Έπρεπε να είναι προτεραιότητα. Έτσι ακριβώς και σκέψου ότι τα forums τους είναι down. Οποτε διαβάζουν γενικά around the web και μπράβο που δείχνουν ενδιαφέρον. Όσο για το aspect ratio διαφωνώ. Θα έπρεπε να είναι μέσα η επιλογή εξαρχής εκτος άμα θέλαν να δώσουν το cinematic feeling που δεν λέω καλο αλλα θέλω εγώ να το επιλέξω άμα θα υπάρχει. Επίσης άμα μπορούσαν να βάλουν κάνα 1-2 ακόμα animations για το dodge όπως στο 1 που είχαν θα ήταν όλα τα λεφτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Έτσι ακριβώς και σκέψου ότι τα forums τους είναι down. Οποτε διαβάζουν γενικά around the web και μπράβο που δείχνουν ενδιαφέρον. Όσο για το aspect ratio διαφωνώ. Θα έπρεπε να είναι μέσα η επιλογή εξαρχής εκτος άμα θέλαν να δώσουν το cinematic feeling που δεν λέω καλο αλλα θέλω εγώ να το επιλέξω άμα θα υπάρχει. Επίσης άμα μπορούσαν να βάλουν κάνα 1-2 ακόμα animations για το dodge όπως στο 1 που είχαν θα ήταν όλα τα λεφτά! Για να κοιτάτε τέτοιες λεπτομέρεις το παιχνίδι πρέπει να τα σπάει κυριολεκτικά ετσι? Και ψάχνετε για ασήμαντα αρνητικά στοιχεία Ελπίζω το PC μου να καταφέρει να το σηκώσει... Έχω AMD dual core 7750 Nvidia Geforce 9600 GT 4GB Ram τι λέτε το σηκώνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Για να κοιτάτε τέτοιες λεπτομέρεις το παιχνίδι πρέπει να τα σπάει κυριολεκτικά ετσι? Και ψάχνετε για ασήμαντα αρνητικά στοιχεία Ελπίζω το PC μου να καταφέρει να το σηκώσει... Έχω AMD dual core 7750 Nvidia Geforce 9600 GT 4GB Ram τι λέτε το σηκώνει? Χμ...Για med με low είσαι, εκτός και αν το patch κάνει θαύματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Yes κάπου εκεί είσαι φίλος με τα specs σου...από εκεί και πέρα ναι το game τα σπάει αλλα λείπουν core πράγματα που υπήρχαν στο πρώτο και δεν υπάρχουν σε αυτό όπως είπα πιο πάνω! Παρόλα αυτά περιμένω το patch και νέο gpu για ένα hard or even insane (probably not ) 2nd playthrough Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Yes κάπου εκεί είσαι φίλος με τα specs σου...από εκεί και πέρα ναι το game τα σπάει αλλα λείπουν core πράγματα που υπήρχαν στο πρώτο και δεν υπάρχουν σε αυτό όπως είπα πιο πάνω! Παρόλα αυτά περιμένω το patch και νέο gpu για ένα hard or even insane (probably not ) 2nd playthrough Ρε παιδιά δεν κυνηγάω high graphics. Ακόμα και στο low να ναι δεν με νοιάζει αρκεί να μην κολλάει! Οπότε δηλαδή το έχω έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Med ουτε με σφαιρες φιλος...low και παλι καλα να λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Med ουτε με σφαιρες φιλος...low και παλι καλα να λες. Εδώ πάντως ένα τυπάκι με 9600gt (αν και δε ξέρουμε τη cpu του) http://gaming.stackexchange.com/questions/22652/the-witcher-2-unplayable-on-recommended-settings, παίζει med στα 23f, γιαυτό λέω κάπου med - low θα του βγάζει το 30άρι , υπολογίζοντας και το patch... ίδωμεν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα έτσι και αλλιώς εξηγούν τα πάντα για την υπόθεση στο πρώτο μέρος μέσω του journal. Πάρτε triss τώρα την θεά από το playboy. Αχ, αυτό το μενταγιόν που κρατάει στο χέρι της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grafikos7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 γεια χαρα σε ολους το παιχνιδι τα σπαει αν κ λογω περιορισμενου χρονου παιζω καθε μερα αλλα λιγο δυστυχως...μια ερωτηση..καπου διαβασα οτι η πολη vergen ειναι εκπληκτικο μερος για το παιχνιδι.για να παω εκει τι επιλογη πρεπει να κανω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα