manost Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Οκ, τερμάτισα. Tελικά ή πέρασε πολύ πιο ωραία από το πρώτο (σίγουρα) ή ήταν και πιο μικρό (παίζει). Must restart και να δοκιμάσω αλλιώς. Το τελειωσα και γω !!! Πολυ ωραιο , αλλα οντως τελειωνει καπως αποτομα !!! Το συστημα μαχης μονο στην αρχη μου φανηκε λιγο περιεργο ( μεχρι να το συνηθησω ) και εχανα αρκετες φορες , αλλα στη πορεια καταλαβα πως με βολευει η μαχη και απο τη μεση περιπου του chapter 1 και μετα δεν εχασα ποτε ξανα , μονο κανα 2 φορες απο απροσεξια !!! Λεω να το ξεκινησω στο Hard τωρα απο την αρχη, για να δω και τα υπολοιπα που εχασα απο τις επιλογες που εκανα Μέσα σε spoiler μπορείτε να βάλετε τί 'παίζει' με το romance στο παιχνίδι; Όχι τί και ποιες επιλογές κάνατε, απλά με ποιες γυναίκες πήγατε. Thanks.
ChRis6 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Εγω στο chapter 1 με Triss κατω απο το αγαλμα με τα elves και τη Ves στο chapter 2.... Ερωτηση: Αξιζει το chapter 2 αν εχεις βοηθησει τον ioverth και οχι τον roche στο chapter 1 ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 @Manost Triss, 2 "κυρίες" (μια στο chapter 1, μια στο 2), όπως και μια elf γυναίκα που είχα σώσει. Για τον Chris Ναι, φάση είχε. Αλλά δεν έχω δει του Roche, οπότε...
ChRis6 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Για τον Chris Ναι, φάση είχε. Αλλά δεν έχω δει του Roche, οπότε... Δηλαδη δεν πας καθολου στο camp του Henselt ? γιατι εγω που βοηθησα τον Roche και δεν πηγα με τα elves, ολη την ωρα εισαι στο στρατοπεδο του henselt και προσπαθεις να σταματησεις τη καταρα με τους πεθαμενους στρατιωτες.... Μαλλον σε σποϊλαρω με το παραπανω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δηλαδη δεν πας καθολου στο camp του Henselt ? γιατι εγω που βοηθησα τον Roche και δεν πηγα με τα elves, ολη την ωρα εισαι στο στρατοπεδο του henselt και προσπαθεις να σταματησεις τη καταρα με τους πεθαμενους στρατιωτες.... Μαλλον σε σποϊλαρω με το παραπανω Όχι. Πάω στο camp για λίγο. Κατά τ'άλλα είμαι στην πόλη των dwarves από την άλλη μεριά της κατάρας, αλλά δεν σου λέω τί κάνεις.
xavier Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 ρε σεις ολα καλα, αλλα τον λιθο πως στο διαολο τον νικας στη πρωτη μαχη?εγω το γυρισα στο ιζι και το περασα, αλλα στο νορμαλ δεν μου εδινε καμια πιθανοτητα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 @Xavier 1) Spoilers... 2) Με signs, bombs, ό,τι θες, πρόσεχε γενικά να μην σε χτυπάει
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 @Chris6 Ε ναι, δεν υπάρχει άλλος με παρόμοιο όνομα (ή δυσκολία ).
xavier Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 @Xavier 1) Spoilers... 2) Με signs, bombs, ό,τι θες, πρόσεχε γενικά να μην σε χτυπάει τι σποιλερς, σιγα τι εγραψα... τεσπα... το θεμα ειναι οτι πας κοντα σε θεριζει, ουτε μπλοκ δεν μπορεις να κανεις, σου πεταει και ααρντ, πας μακρυα σου πεταει τις φωτιες. δλδ πως να μην σε χτυπαει? λες και θελει πανω απο 3-4 χτυπηματα για να σε τελειωσει
lalanis Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 ρε σεις ολα καλα, αλλα τον λιθο πως στο διαολο τον νικας στη πρωτη μαχη?εγω το γυρισα στο ιζι και το περασα, αλλα στο νορμαλ δεν μου εδινε καμια πιθανοτητα... Κρατάς απόσταση όταν είναι σε Quen και πετάει projectiles κτλ (κάνεις και καμιά τούμπα). Μόλις τελειώνει το Quen του, τον χτυπάς με Aard, 2-3 φορές με δυνατή σπαθιά όταν ζαλίζεται, μετά απομακρύνεσαι... Δεν είναι τόσο δύσκολος
ChRis6 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι βαζεις παγιδες κατω ( Yrden sign ) οταν αυτος δεν εχει ενεργο το quen και μετα backstabs και σε 2 λεπτα τον εχεις νικησει
chek2fire Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Εχεί μερικά σημεία που είναι τελείως ακατόρθωτα ακόμα και στο normal. Και μιλάω για τις queen το ποιο δύσκολο mob. Και τα quest δεν στα δίνει όλα έτοιμα στο χέρι αλλά μερικά θέλουν πολύ ψάξιμο. Πάλι καλά που υπάρχει και αυτός ο οδηγός μαζί με το game αν και δεν είναι αρκετά ενημερωμένος τουλάχιστον βοηθάει.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Η τρις παντως εμενα ειναι η αγαπη μου.. :-D :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα