ilos Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Witcher 2 Zero Weight Mod http://www.mediafire.com/?o0ph3lbdyboaymw Αν το είχα δει νωρίτερα δε θα παράταγα μερική "σαβούρα" στο τέλος του prologue DAMN. Όσο αφορά στις μάχες στην αρχή μπορώ να πω ότι είναι αρκετά πιο εύκολες με gamepad {button smashing fast attack-roll back-REPEAT άντε και κάνα Aard}. Προσοχή με gamepad τα fist fight QTE και dice games είναι unplayable για διαφορετικούς λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 αυτό το weight mod δε θεωρείται...cheat; :-D Θα κρατηθώ ομως και δε θα το βάλω.Είναι ένα σημείο που με εκνευρίζει στο παιχνίδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Witcher 2 Zero Weight Mod http://www.mediafire.com/?o0ph3lbdyboaymw Αν το είχα δει νωρίτερα δε θα παράταγα μερική "σαβούρα" στο τέλος του prologue DAMN. Όσο αφορά στις μάχες στην αρχή μπορώ να πω ότι είναι αρκετά πιο εύκολες με gamepad {button smashing fast attack-roll back-REPEAT άντε και κάνα Aard}. Προσοχή με gamepad τα fist fight QTE και dice games είναι unplayable για διαφορετικούς λόγους. Nice θα το βάλω. Πάντα σε αυτά τα παιχνίδια ένα πρόβλημα έχω.Μένω από χώρο.Αφού λέω αν ποτέ φτιάξω δικό μου RPG θα του βάλω άπειρο χώρο στο inventory Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 αυτό το weight mod δε θεωρείται...cheat; :-D Θα κρατηθώ ομως και δε θα το βάλω.Είναι ένα σημείο που με εκνευρίζει στο παιχνίδι... Ναι τυπικά είναι αφού σε αφήνει να κουβαλήσεις περισσότερο loot από ότι θα μπορούσες υπό Κ.Σ. Όμως επειδή το πιο σπαστικό χαμαλίκι σε όλα σχεδόν τα rp είναι το townportal και το "καμικάζι" shops-dungeons (άρε RESPEKT torchlight pet) και επειδή την θέλω την ψυχική μου υγεία καθότι σεσημασμένος 100t3r (μέχρι και και tk μπορεί να κάνω στο l4d για χάπια αμαλάχι αν είμαι b+w) είναι mustάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Το παιχνίδι είναι τέλειο, αλλά δεν περιμένατε εμένα να σας το πω. GhostRider πόσο μεγάλο είναι σε διάρκεια? Πόσα chapters είναι και πόση ώρα σου πήρε στη δυσκολία που έπαιζες? Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς, αλλά πρώτο playthrough στο hard και μου έχουν αλλάξει τα φώτα. Είναι ολοφάνερο πως στο hard το έχουν σκεφτεί για δεύτερο playthrough γιατί για να την παλέψεις σε χαμηλά levels πρέπει να ξέρεις πολύ καλά το σύστημα μάχης, να εκμεταλεύεσαι το περιβάλλον και το σχηματισμό των κακούληδων σε group fights, και πάνω απ'όλα να χρησιμοποιείς όλα τα signs στην εντέλεια. Το witcher 1 το είχα βγάλει με λίγο Aard και λίγο Igni όταν βαριόμουν, εδώ τα έμαθα όλα με το που βγήκα από το Flotsam... Το σύστημα μάχης επίσης είναι για σεμινάριο. Τακτική και μυαλό στο φουλ, και έχει πολλά κοινά με αυτό του Gothic 3 αλλά με πολύ περισσότερη κινητικότητα. Μόλις δυναμώσω λίγο και την παλεύω καλύτερα σε μάχες θα δοκιμάσω και combos. Ξέρει κανείς πώς διάλο χρησιμοποιούνται τα Mutagens? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 3 Chapters και επίλογος. Δυστυχώς προς το τέλος μικραίνει γρήγορα. Τα mutagens μπαίνουν σε συγκεκριμένα abilities όπου βλέπεις μια "τρύπα" στον κύκλο του ability, εκεί κάνεις upgrade το οποίο γίνεται μόνο μια φορά αν δεν κάνω λάθος, οπότε φρόντισε να βάλεις κάτι καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 hmmm το group finisher δεν πιάνει για κάποιο λόγον...ghost έχει κάτι σαν proximity δηλαδή να είναι γύρο σου η κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Περίπου ναι. Αν είσαι κοντά σε έναν και δεν είναι οι άλλοι 2 κοντά, τότε θα πιάσει αυτόν το finisher. Αν έρθουν όλοι κοντά, τότε θα πιάσει μέχρι και 3 άτομα και θα τους κάνει group finish. Πολύ μου άρεσαν αυτά, γιατί δείχνουν πόσο badass είναι ο Geralt. Ειδικά σε ένα από αυτά που τελειώνει βγάζοντας το σπαθί του από κάποιον με κλασσικο "you are wasting my time" τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 widescreen fix (also for 16:10) for steam users Είναι σε Beta ακόμα οπότε μπορεί να έχει κάποια προβληματάκια αλλά μια δοκιμή δεν θα κόστιζε κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Γιατι δε μπορω να βρω τις ρυθμισεις των πληκτρων? Γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Στο bin ειναι ,configuration δευτερο tab. Εφαγα σημερα μια ξενερα,ενω ειχα περασει αρκετη ωρα σκοτωνοντας και ημουν σε καλη φαση να τελειωσω ενα quest[αρκετα μεγαλο],το παιχνιδι εκελσε ξαφνικα μονο του.WTF?χωρις να μου βγαλει κανενα προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Tακτικά saves παιδιά. Χωρίς κανένα λόγο και αιτία μου κράσαρε 2-3 φορές σήμερα,στο άσχετο...Τι να πείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 ^^Γνήσιο ή θείος? Ο θείος πάντως έχει ''χαλασμένες'' σκιές(με pixels) ενώ με το γνήσιο όλα κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Στο bin ειναι ,configuration δευτερο tab. ΟΚ το ρυθμησα! Το εψαχνα μεσα απ'το παιχνιδι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 ^^Γνήσιο ή θείος? Ο θείος πάντως έχει ''χαλασμένες'' σκιές(με pixels) ενώ με το γνήσιο όλα κομπλέ. γνήσιο. Πάντως μου κάνει και κάτι πιξελιάσματα μέσα στο παιχνίδι ενίοτε.Σαν να έχει πιο αραιά πίξελ ένα πράγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα