activex Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 The Witcher 2 Crashes, FPS Fix, SLI Fix, ATI Graphics, nVidia Performance, No Sound, Errors and Fixes http://segmentnext.com/2011/05/18/the-witcher-2-crashes-fps-fix-sli-fix-ati-graphics-nvidia-performance-no-sound-errors-and-fixes/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ήρθε και σε μένα σήμερα η Collector's από το Amazon.Το χα κλείσει στις 69 λίρες αλλά επειδή έπεσε η τιμή,μου το άφησαν στη μικρότερη που είναι 67.91 Χτες το μεσημέρι έφυγε από Αγγλία και μόλις μου το έφεραν με UPS.Εντωμεταξύ είχα βάλει Free delivery.Μιλάμε έμεινα μ@λ@κ@ς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
az1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 ρε man πλακα μας κανεις...εννοειται οτι θα παιξει ικανοποιητικα με τετοιο συστημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grafikos7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 καλα ντε μην βαρας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balourdos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mallibu Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Το καλύτερο game που έχω παίξει φέτος μαζί με shogun 2. Απο performance σε i5 2500 & gtx 570 όλα τέρμα πλην supersampling ~ 45-60 fps κατα μέσο όρο,μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τα DLC; Τα έκανα redeem,πάτησα download,βγάζει μια άσπρη βούλα και δίπλα λέει downloading αλλά δε κατεβάζει κάτι. Αν πατήσω το Χ στο παράθυρο και με βγάλει στο launcher λέει connection error και δε μπορεί να συνδεθεί.Με Firewall κτλ δεν υπάρχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Review από IGN, τονίζει τα τεχνικά προβλήματα.... Edit: Άλλο review έβλεπα...delete sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandipl Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 να ρωτησω κατι ?? το παιχνιδι αυτο εχει τελειως γραμμικη πλοκη ?? η υπαρχει ελευθερια κινησεων οπως πχ το Oblivion ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelosLX Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Παιδιά cd key σκέτο έχει αγοράσει κανένας να μας πει αν δουλεύουν όλα οκ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ερώτηση προς όσους έχουν βγάλει το prologue Όταν έκανα την απόδραση απο το μπουντρούμι έσωσα τον παπάρα τον Aryan La Valette(τον είχα πείσει να παραδοθεί στην κορυφή του πύργου).Στο vid που κυκλοφορεί όμως είχα δει ότι ήταν μια γκόμενα που έσωζε ο geralt.Για να βρεις την γκόμενα στο μπουντρούμι πρέπει να σκοτώσω τον aryan η πήρα καμιά λάθος στροφή εκεί κάτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Παιδιά cd key σκέτο έχει αγοράσει κανένας να μας πει αν δουλεύουν όλα οκ?? Δεν απαντά στην ερώτησή σου (προσωπικά δεν ξέρω, το αγόρασα κανονικά το παιχνίδι) αλλά υπάρχει το εξής στη σελίδα του en.thewitcher.com It has been brought to our attention that some people are attempting to sell The Witcher 2 activation codes without the actual game or the additional content included in legitimate copies. Such codes are of unknown origin, and there is a high possibility that they will not work. CD Projekt RED will not provide technical support for these copies. We advise you not to buy an activation code alone since The Witcher 2 is not legitimately available this way. http://en.thewitcher.com/community/entry/16/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ερώτηση προς όσους έχουν βγάλει το prologue Όταν έκανα την απόδραση απο το μπουντρούμι έσωσα τον παπάρα τον Aryan La Valette(τον είχα πείσει να παραδοθεί στην κορυφή του πύργου).Στο vid που κυκλοφορεί όμως είχα δει ότι ήταν μια γκόμενα που έσωζε ο geralt.Για να βρεις την γκόμενα στο μπουντρούμι πρέπει να σκοτώσω τον aryan η πήρα καμιά λάθος στροφή εκεί κάτω; Εγώ διάλεξα την 2η επιλογή με τον Aryan ("it's just between us") και είχαμε μονομαχία όπου τον σκότωσα. Ούτε ο Foltest, ούτε η μητέρα του ("η γκόμενα" στο μπουντρούμι ) το πήραν με το καλύτερο μάτι, αλλά είπα στην μητέρα του ότι δεν μου είχε αφήσει επιλογή και τον σκότωσα γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ερώτηση προς όσους έχουν βγάλει το prologue Όταν έκανα την απόδραση απο το μπουντρούμι έσωσα τον παπάρα τον Aryan La Valette(τον είχα πείσει να παραδοθεί στην κορυφή του πύργου).Στο vid που κυκλοφορεί όμως είχα δει ότι ήταν μια γκόμενα που έσωζε ο geralt.Για να βρεις την γκόμενα στο μπουντρούμι πρέπει να σκοτώσω τον aryan η πήρα καμιά λάθος στροφή εκεί κάτω; Ούτε εγώ την βρήκα και δεν έπεισα τον Aryan να παραδοθεί. Geralt είσαι, δεν έχει mercy. Άρα, μαλλον κάπου χάσαμε κάποια στροφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εγώ διάλεξα την 2η επιλογή με τον Aryan ("it's just between us") και είχαμε μονομαχία όπου τον σκότωσα. Ούτε ο Foltest, ούτε η μητέρα του ("η γκόμενα" στο μπουντρούμι ) το πήραν με το καλύτερο μάτι, αλλά είπα στην μητέρα του ότι δεν μου είχε αφήσει επιλογή και τον σκότωσα γρήγορα. Η μάνα του ήταν τελικά;!;Σωστός ο μακαρίτης Foltest,milf!!! Τουλάχιστον αυτή δραπετεύει η την βλέπει μπουρλοτιέρης σαν τον γιο της; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα