Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Πότε πρόλαβαν και έβγαλαν εμπεριστατωμένη άποψη και πάνε και βάζουν 10ρια ένας Θεός ξέρει.. Κι εγώ το έχω σε υψηλή εκτίμηση, αλλά κανένα παιχνίδι δεν θα έπαιρνε 10. Ειδικά χωρίς να τελειώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 10 έχω βάλει μόνο στο Starcraft 1 και στο Baldur's gate 1 και αυτά μετά από 1-2 τερματισμούς. Εδώ πότε πρόλαβαν και το τερμάτισαν για να έχουν πλήρη άποψη.. Βαλτοί απο CD Project red είναι, standard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 http://img545.imageshack.us/img545/8416/thewitcher2gpus1920us.png Έβγαλαν πάλι παιχνίδι για Marketing? Εκτός και αν είναι πρόβλημα που δεν παίζει σωστά και θα διορθωθεί. Επί της ουσία τώρα, χρειάζεται κάποιος να έχει τερματίσει το πρώτο για να παίξει αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Επί της ουσία τώρα, χρειάζεται κάποιος να έχει τερματίσει το πρώτο για να παίξει αυτό? Είχα γράψει πριν κάτι σελίδες την γνώμη μου, αλλά τώρα βαριέμαι να την ξαναβρίσκω ή ξαναγράφω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μόνο και μόνο που αναφέρθηκες στο παλιό, σημαίνει ότι κάτι χρειάζεται να ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Παιδιά, μήν το βλέπετε έτσι το θέμα με τις βαθμολογίες του κόσμου. Η βαθμολογία του κόσμου έχει πιό πολύ να κάνει με τα συναισθήματα που του προκαλεί ένα παιχνίδι, παρά για τον τεχνικό ή άλλο τομέα του. Είναι η εντύπωση που δίνει σε αυτόν τη στιγμή που θα ψηφίσει. Και ακριβώς για αυτό το λόγο, όπως υπάρχουν τα 10-άρια, έτσι υπάρχουν και τα 0-ικά. Και στο τέλος όλες αυτές οι ακραίες βαθμολογίες συμψηφίζονται και δίνουν έναν πολύ αντιπροσωπευτικό μέσο όρο Όταν λοιπόν βλέπεις τόσα πολλά δεκάρια στο παιχνίδι, αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι έκανε μεγάλη πρώτη εντύπωση. PS: Και για το Dragon Age 2 στην αρχή έτσι λέγαν αρκετοί και ειδικά η Bioware, ότι οι πρώτες βαθμολογίες δεν είναι αντιπροσωπευτικές (μέσος όρος 4.1) και ότι μετά θα ψηφίσει ο κόσμος που τερμάτισε το παιχνίδι και η βαθμολογία θα αλλάξει. Και μερικούς μήνες μετά, πού είμαστε? Στο 4.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Σαφώς. Και στις ταινίες ισχύει το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=3985714&postcount=430 :lol: (όχι πως έχω πρόβλημα με την BioWare, αλλά DA2... πολύ fail.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ναί έχει κάμποσες ώρες που διάβασα εκείνη τη κριτική και ξεράθηκα στα γέλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Το Performance του είναι τουλάχιστον για κλωτσιές, ελπίζω να είναι καλό σαν game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ri0 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Αα.. την 1.5 bro φοράω..Μα πως;;Αφού έβαλα το update της 1.4 ..Tespa. Το ίδιο μ'εσένα είχα πάθει και μου γύρισε το μυαλό ανάποδα. Έφαγα χθες 1 ώρα να ψάχνω σε ξένα fora τη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dem_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Παίδες με dual στα 3.0 και μια gtx275 θα παίξει τίποτα λέτε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristosrr Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Οσοι δεν μπορείτε να κάνετε import είστε σίγουροι πως το save σας ειναι με τερματισμένο το game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Επίσης για όσους ενδιαφέρονται να το ψάξουν, η κοκκινομάλλα αγαπημένη του Gerald μάγισσα Triss έκανε γυμνή φωτογράφιση στο πολωνέζικο Playboy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Hδη πριν το εγκαταστήσω άρχισα να σπάζομαι.Μετά σου λέει αγόραζε τα γνήσια. Εβαλα τον κωδικό λάθος, και δε μου κάνει activate.Αντε λεω καλά,τον βάζω σωστά,αλλά το request code παραμένει αυτό που ειναι συνδεμένο με το λαθος serial. Ελεος δηλαδή.Ουτε και με το manual activate γινεται κάτι.Τώρα απεγκατάσταση και εγκατάσταση. Τι να πω...αϊ σιχτίρ δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα