Προς το περιεχόμενο

The Witcher 2: Assassins of Kings

nikolasz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

{TDi}Dj2k..infc με Mid γραφικά παίζεις ; frame δε θα ρωτήσω...θα πεις μόνος σου :P

Κατά τα άλλα μας έφτιαξες :D

Y.Γ και βασικά τι παίζει με τα save από το πρώτο ;

Δε νομίζω να θέλει κανείς να το ξεκινήσει με τουμπανιασμένο χαρακτήρα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μια απλη απορια...γιατι δηλαδη πρεπει να περιμενω το καθε IGN και τον καθε hardcore RPG reviewer και δεν ξερω και εγω τι αλλο να το παιξει για να μου πει αν ειναι καλο;

Μονος μου δεν μπορω να εχω αποψη;Δηλαδη αμα παιξω το παιχνιδακι και μου αρεσει αμα δεν αρεσει στο IGN θα χαλαστω;

Προφανώς ενδιαφέρει τους επίδοξους αγοραστές ;)

Το game μ βρήκε μόνο του το save όταν έκανα new game. Οπότε όταν ξεκίνησα είχα την raven armor κ τα 2 imba σπαθιά απο το 1.

Αν εξαιρέσουμε την armor π είναι αρκετά καλύτερη απο την default ,τα σπαθιά δεν ήταν τπτ το ιδιαίτερο. Είχα κ κατι recipes αλλα δεν ξέρω αν αυτες ήταν απο το import η απλα τις ξέρεις απο την αρχή.

btw το combat τα σπάει κ το παιχνίδι είναι πορωση!

edit:Κ με το σύστημα της υπογραφής το παίζω χωρις το παραμικρό lag στο medium με κάποιες ρυθμισούλες αυξημένες(aa,depth of field,bloom κτλ)

WITCHER 2 FIRST PATCH

The Witcher 2 officially comes out tomorrow, but that hasn't stopped developers at CD Projekt RED from releasing a launch-day patch.

Patch 1 has been released to the game's automatic updater, and it brings a number of bug fixes and changes. Full list can be found below (via GAF):

Several major balance fixes (economy and fight)

On screen fixes (items descriptions, journal etc)

Audio mix fixes

Several audio areas, music, cutscene fixes and added better sounds

Many UI fixes (functional, smoother and more user friendly ex. inventory items selection)

Many fixes to quests, quests markers

Visual fixes to fade outs, blackscreens in scenes, cutscenes

Many community fixes - work, npc’s life

Big opponents fights balance and fixes

Many cutscenes fixes - animations, items, lipsync

Gamepad fixes - playing gamepad is now much better

Camera fixes - collisions with objects, collisions with npc’s, combat camera improvements

Some hair physics fixes

Minor QTE fixes

Several locations fixes - objects collisions, environments improvements, lights, effects

Crafting, shops, alchemy improvements

Added new autosaves in important places (ex. before fight with Letho, Arachas, Draug)

Some random crashes fixes

Dice poker improvements - logic bugs fixes

The update will be downloaded automatically when players fire up the game tomorrow on Windows PC.

Προφανώς ενδιαφέρει τους επίδοξους αγοραστές ;)

Και εγω επιδοξος αγοραστης ειμαι...για την ακριβεια το εχω αγορασει ηδη βασιζομενος στο πολυ καλο πρωτο μερος αλλα και στην καταπληκτικη συμπεριφορα των σχεδιαστων του προς τους καταναλωτες.

Αλλα ακομα και αν καποιος δεν θελει να το αγορασει πριν βεβαιωθει οτι ειναι καλο ας το κατεβασει πειρατικα και αμα του αρεσει το αγοραζει μετα.

Θελω να πω οτι ποτε δεν καταλαβα πως ειναι λογικο η υποκειμενικη αποψη ενος να επηρεαζει χιλιαδες απο την αγορα ή μη ενος παιχνιδιου.

Εντάξει αυτό επικρατούσε από τότε που η πειρατεία δεν ήταν και εύκολη υπόθεση (βλέπε "no internet" ή Pstn)

Γενικά χρειάζεται να υπάρχει για αρχή και μια ολοκληρωμένη αναλυτική άποψη για ένα "fast view" αλλιώς θα πρέπει να κατεβάζουμε ότι σκ@τα βγαίνει με γνώμονα τον τίτλο που λέει ο λόγος , άντε και μερικές αναφορές από την εταιρία...

Το game μ βρήκε μόνο του το save όταν έκανα new game. Οπότε όταν ξεκίνησα είχα την raven armor κ τα 2 imba σπαθιά απο το 1.

Αν εξαιρέσουμε την armor π είναι αρκετά καλύτερη απο την default ,τα σπαθιά δεν ήταν τπτ το ιδιαίτερο. Είχα κ κατι recipes αλλα δεν ξέρω αν αυτες ήταν απο το import η απλα τις ξέρεις απο την αρχή.

btw το combat τα σπάει κ το παιχνίδι είναι πορωση!

edit:Κ με το σύστημα της υπογραφής το παίζω χωρις το παραμικρό lag στο medium με κάποιες ρυθμισούλες αυξημένες(aa,depth of field,bloom κτλ)

Εμένα δυστυχώς δεν τα βρίσκει (Win7).

Είναι από μόνο τους μέσα στο σωστό folder (C:\Users\manost\Documents\The Witcher\saves) σύμφωνα με αυτό, αλλά όταν πατάω New Game μού γράφει ότι δεν βρέθηκαν saves για import.

Φυσικά τα αρχεία δεν είναι χαλασμένα. Όταν τρέχω το Witcher Enhanced Edition τα φορτώνει κανονικά.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και θέλω να τα φορτώσω πριν ξεκινήσω... :angry:

Μάνο έβαλες τελευταίο Patch για το wt1 ; λέω μήπως παίξει ρόλο στην υποστήριξη...

Έκανα την εγκατάσταση του παιχνιδιού και από μόνο του έκανε εγκατάσταση διάφορα αρχεία.

Πήρε αρκετή ώρα, οπότε υποθέτω έχει περαστεί κάποιο patch, αλλά δεν ξέρω ποιο είναι.

Στα readme αρχεία δεν αναφέρει κάποια έκδοση, ενώ στα infos του witcher2.exe αναφέρεται η 1.0.6041.

Στο witcher 1 λέω να βάλεις patch έτσι ; επειδή αναφέρεις το δυο γιαυτό το λέω...

Συνήθως τα patch επηρεάζουν και τις εκδώσεις από τα save, οπότε πιθανολογώ πως η υποστήριξη του 2 αναφέρεται στα τελευταία patchαρισμένα save του 1.

Στο witcher 1 λέω να βάλεις patch έτσι ; επειδή αναφέρεις το δυο γιαυτό το λέω...

Συνήθως τα patch επηρεάζουν και τις εκδώσεις από τα save, οπότε πιθανολογώ πως η υποστήριξη του 2 αναφέρεται στα τελευταία patchαρισμένα save του 1.

Δηλαδή τί πιστεύεις;

Το τελευταίο save που έχω είναι 10/2008. Αυτή τη στιγμή το Witcher EE είναι εγκατεστημένο στο pc μου με το προτελευταίο patch (1.4). Να κατεβάσω το τελευταίο patch (1.5) και ίσως έτσι μπορέσει το Witcher2 να 'δει' το save μου;

Δηλαδή τί πιστεύεις;

Το τελευταίο save που έχω είναι 10/2008. Αυτή τη στιγμή το Witcher EE είναι εγκατεστημένο στο pc μου με το προτελευταίο patch (1.4). Να κατεβάσω το τελευταίο patch (1.5) και ίσως έτσι μπορέσει το Witcher2 να 'δει' το save μου;

Ναι, αυτό προτείνω να δοκιμάσεις και αν είναι δυνατό να ξανά σώσεις μέσα στην 1.5 πριν δοκιμάσεις το Import.

Υ.Γ Εντωμεταξυ ισχύει ότι το save Που θα κάνεις Import επηρεάζει και την πορεία της ιστορίας σε πολλά πράγματα (ανεξάρτητα από τα όπλα) και ιδιαίτερα την αρχή του wt 2 ; κάπου στα διάφορα φόρουμ λέει ότι ανάλογα τον τερματισμό που έκανες στο 1 θα σου ξεκινήσει και το 2 (τρεις τερματισμούς είχε το 1 και τρεις εισαγωγές έχει το 2...)

Ναι, αυτό προτείνω να δοκιμάσεις.

Υ.Γ Εντωμεταξυ ισχύει ότι το save Που θα κάνεις Import επηρεάζει και την πορεία της ιστορίας σε πολλά πράγματα (ανεξάρτητα από τα όπλα) και ιδιαίτερα την αρχή του wt 2 ; κάπου στα διάφορα φόρουμ λέει ότι ανάλογα τον τερματισμό που έκανες στο 1 θα σου ξεκινήσει και το 2 (τρεις τερματισμούς είχε το 1 και τρεις εισαγωγές έχει το 2...)

Για τον λόγο που γράφεις θέλω να κάνω import το save μου. Δεν με πολυενδιαφέρει και τόσο ότι θα ξεκινήσω με καλύτερη πανοπλία απ' ότι δίνει το ίδιο το παιχνίδι. Θα παίξουν ρόλο οι αποφάσεις που είχα πάρει στο 1ο επεισόδιο.

Στα του import: kατέβασα το patch 1.5, έκανα load το τελευταίο μου save, το έκανα save (καλού-κακού) για να πάρει σημερινή ημερομηνία B), αλλά πάλι τίποτα. Το παιχνίδι δεν το βλέπει...

Είμαι ο μόνος που έχω save και προσπαθώ να το κάνω import;

Είμαι ο μόνος που έχω save και προσπαθώ να το κάνω import;

Ο >-Nosakos<- πριν είπε ότι παίζει με το save του.

Ας μας πει λεπτομέρειες (έκδοση του 1 κλπ) μπας και βγει μια άκρη.

Εγώ θα δοκιμάσω αναγκαστικά αύριο...

Υ.Γ το μόνο που μένει τώρα να δοκιμάσεις είναι να ρίξεις τα save σου χειροκίνητα στο 2 Μπας και...

Y.Γ Δε νομίζω να έχεις καμιά rip έκδοση του 1 και να μην έκανες "παραδοσιακό" Install ; γιατι αυτό σίγουρα θα έχει διαφορές στη registry Και Πιθανότατα το 2 μπερδεύεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...