Millennium Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ποτε προλαβαν τα καμαρια μας και βγαλανε crack ρε? Ελα ντε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δε πρέπει να πάλεψε και πολύ η cdp για να το κλειδώσει, είναι προφανές πως βασίζεται στην συνείδηση μας... Κάποιος ανυπόμονος να μας πει πως πάει στο σύστημα του ; με ανησυχεί μήπως δε το χαρώ στο τέρμα με τον ταπεινό quad και την 5850 μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raven3x7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ποτε προλαβαν τα καμαρια μας και βγαλανε crack ρε? H Πολωνική CE ξεκλείδωσε πριν 2 μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δε πρέπει να πάλεψε και πολύ η cdp για να το κλειδώσει, είναι προφανές πως βασίζεται στην συνείδηση μας... Κάποιος ανυπόμονος να μας πει πως πάει στο σύστημα του ; με ανησυχεί μήπως δε το χαρώ στο τέρμα με τον ταπεινό quad και την 5850 μου Τερμα θα το χαρεις.Ποιον quad εχεις?Ραμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 [email protected] Και 4gb ddr2 και εγώ έτσι πιστεύω αλλά αν το ξέρω στη πράξη θα είναι καλύτερα, άκουσα ότι μια πρώιμη beta ζόριζε την gtx460 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Τώρα ξεκινάνε στο IGN να παίζουν το παιχνίδι με την τελική έκδοση που έχει και ο υπόλοιπος κόσμος. Το review θα το κάνει ο Charles Onyett, ο οποίος είναι από τους hardcore RPG gamers της εταιριας (ο οποίος απέφυγε να κάνει το review του DA 2 για κάποιο λόγο ). Επιβεβαιώνει ότι το παιχνίδι σύμφωνα με την CDProjekt είναι γύρω στις 40 ώρες ( main quest + side quests). Συνεπώς από το IGN να περιμένουμε ολοκληρωμένο review σε 3 μέρες, αν και θα κάνουν καθημερινώς upadte ανάλογα με το πόσο έχουν ολοκληρώσει το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 [email protected] Και 4gb ddr2 και εγώ έτσι πιστεύω αλλά αν το ξέρω στη πράξη θα είναι καλύτερα, άκουσα ότι μια πρώιμη beta ζόριζε την gtx460 Ευκολα ρε συ.Νομιζω οτι μπορεις να ανεβασεις λιγο παραπανω τον επεξεργαστη,αλλα οπως και να εχει εισαι κομπλε.και η 5850 πεταει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Τώρα ξεκινάνε στο IGN να παίζουν το παιχνίδι με την τελική έκδοση που έχει και ο υπόλοιπος κόσμος. Το review θα το κάνει ο Charles Onyett, ο οποίος είναι από τους hardcore RPG gamers της εταιριας (ο οποίος απέφυγε να κάνει το review του DA 2 για κάποιο λόγο ). Επιβεβαιώνει ότι το παιχνίδι σύμφωνα με την CDProjekt είναι γύρω στις 40 ώρες ( main quest + side quests). Συνεπώς από το IGN να περιμένουμε ολοκληρωμένο review σε 3 μέρες, αν και θα κάνουν καθημερινώς upadte ανάλογα με το πόσο έχουν ολοκληρώσει το παιχνίδι. Πληρωνονται για να καιγονται...Αυτα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Κι εγώ με τη σειρά μου το χω παραγγείλει απο activate.Μου ήρθε μαϊλ νωρίς το πρωι πως μου το έχουν αποστείλει με ACS. Οπότε ελπίζω αύριο να το έχω στα χέρια μου.Απο τιμή η κλασσική προσφορα(?) της premium edition των 29κάτι ευρώ. Αν και σκέφτομαι να το τσιμπησω απ'το μαγαζάκι,αλλά και 13 γκιγκα ειναι πολλά για μια μέρα (νύχτα) ουσιαστικά αναμονής... Ελπίζω πως με το σύστημα μου να το παίζω επαρκώς,διότι στο Ι με τη 8800GT που είχα,στο 3το ακτ αν θυμάμαι καλά είχα θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Okay το game είναι top αλλα...βαρύ θέλει high-end για όλα full. Όλα είναι τα ίδια σε γενικές γραμμές εκτος από το combat που είναι τελείως διαφορετικό, προς το καλύτερο πιο interactive και πιο δύσκολη. Must buy περιττά τα λόγια νομίζω, sum in game screenies.. c2d 3.3gh, 4g ram, 4870, win7 86. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 βαλ'τες σε spoiler καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μια απλη απορια...γιατι δηλαδη πρεπει να περιμενω το καθε IGN και τον καθε hardcore RPG reviewer και δεν ξερω και εγω τι αλλο να το παιξει για να μου πει αν ειναι καλο; Μονος μου δεν μπορω να εχω αποψη;Δηλαδη αμα παιξω το παιχνιδακι και μου αρεσει αμα δεν αρεσει στο IGN θα χαλαστω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Και σε μένα σήμερα στείλανε email και το στέλνουν αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Έχετε καταφέρει να κάνετε import τα saves από το Witcher 1; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Έχετε καταφέρει να κάνετε import τα saves από το Witcher 1; αυτο και τελικα υπαρχει καποια επιλογη για advanced video settings? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα