manost Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Οσοι το πήρατε retail στις 24:00 UTC υποτίθεται ξεκλειδώνει. Oσοι πήραμε Digital περιμένουμε μέχρι της 09:00 http://www.en.thewitcher.com/support/faq/#t4 Οπότε 3:00 δική μας ώρα. Νόμιζα ότι για όλους θα είναι το 9:00... Πολύ καλά νέα για όσους έχουν τη retail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ξενύχτι για όσους δεν έχουν δουλειά το πρωί ε; Edit: Πήγα στο πρώτο post του Topic, με το video από την Alpha build με την διαφορετική φάτσα Geralt και το παλιό combat system που ήταν παρόμοιο του πρώτου. Πού φτάσαμε ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ri0 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Εγώ θα περιμένω να τερματίσω το Witcher 1 πρώτα και μετά θα το τιμήσω. Κι αυτοί στο gog, χάθηκε να το βγάλουν το 1 σε προσφορά μία βδομάδα πιο πριν, να προλάβουμε να το τερματίσουμε οι Χριστιανοί με την ησυχία μας? Τώρα ψήθηκα να το βάλω στο easy, μόνο και μόνο για το Assasins... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostool13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Νομίζω πρέπει να έχει εξαντληθεί ο κολέκτορας στα περισσότερα ελληνικά μαγαζιά εκτός από εδώ http://www.playnaut.com/video-game/3006/witcher-2-assassins-kings-collectors-edition-pc λάθος και εκεί ήταν διαθέσιμο μέχρι και χθές αλλά εξαντλήθηκε. Είχε βάλει και countdown.. Σχετικά με το αν και πού είναι διαθέσιμη η collector's, μην βασίζεστε στο skroutz και στο site του κάθε καταστήματος. Περάστε καμιά βόλτα και από κάποιο κατάστημα... Εγώ την έχω πάρει από Παρασκευή μεσημέρι από κατάστημα Πλαισίου, και στο site τους έχει να εμφανιστεί εδώ και δυο μήνες. Σίγουρα κάποιοι θα ακυρώνουν, κτλ. και αυτά θα καταλήγουν στα καταστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Εκανα παραγγελια και απο plaisio και απο activate...οποιο το φέρει πρώτο... Εν τω μεταξύ ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα πρώτα reviews? Επίσης ξερει κανείς αν υπάρχει πουθενά η ιστορία απο το 1ο? Και μια παράκληση...προκαταβολικά...όσο μπορείτε, ΠΡΟΣΟΧΉ με τα spoilers!! Καποιοι λόγω φορτου εργασίας θα αργηηηηησουμε να το τελειωσουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostool13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Εκανα παραγγελια και απο plaisio και απο activate...οποιο το φέρει πρώτο... Εν τω μεταξύ ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα πρώτα reviews? Επίσης ξερει κανείς αν υπάρχει πουθενά η ιστορία απο το 1ο? Και μια παράκληση...προκαταβολικά...όσο μπορείτε, ΠΡΟΣΟΧΉ με τα spoilers!! Καποιοι λόγω φορτου εργασίας θα αργηηηηησουμε να το τελειωσουμε... Για ιστορία του πρώτου δες εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/The_Witcher_%28video_game%29 Reviews το καλό που τους θέλω να καθυστερήσουν, για να έχουν εμβαθύνει στο παιχνίδι, και όχι να έχει άποψη ο κάθε τυχάρπαστος reviewer που το έχει βάλει στο easy και έχει περάσει επί τροχάδην μόνο τα απαραίτητα για τον τερματισμό quest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Εγώ ακόμα περιμένω να το κάνει dispatch το amazon.Σήμερα έλεγε ότι θα γίνει και ακόμα καμία αλλαγή στην κατάσταση της παραγγελίας... Δεν με βλέπω να την παλεύω μέχρι να έρθει αν το βγάλει ο θείος πρώτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Χαλαρωστε ενα παιχνιδι ειναι...δεν ειναι η γκομενα των ονειρων σας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Εγώ ακόμα περιμένω να το κάνει dispatch το amazon.Σήμερα έλεγε ότι θα γίνει και ακόμα καμία αλλαγή στην κατάσταση της παραγγελίας... Δεν με βλέπω να την παλεύω μέχρι να έρθει αν το βγάλει ο θείος πρώτα... Περίεργο, εμένα έγραφε από το πρωί ότι ετοιμαζόταν το dispatch και πριν λίγες ώρες ξεκίνησε. Χαλαρωστε ενα παιχνιδι ειναι...δεν ειναι η γκομενα των ονειρων σας!!! Ε, όταν είμαστε πωρωμένοι, το ίδιο δεν γίνεται κάθε φορά; Τουλάχιστον δεν είναι η ΕΑ από πίσω για να έχουμε και το σχεδόν σίγουρο disappointment. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Btw,έχει καταλάβει κανένας τι θα γίνεται με το import από το 1;πχ τι θα μεταφέρεται,τι κερδίζουμε,ποιο save κάνουμε import γιατί το τελευταίο που έχω είναι order of the flaming rose κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovas77 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Το αγόρασα και το κατέβασα ήδη από GoG.com, 44 € μαζί με Bonus ακόμα ένα παιχνίδι από επιλογή πέντε RPG καθώς επίσης και 16 δολλάρια σε κουπόνια για αγορά ακόμα δύο παιχνιδιών λόγω της διαφοράς τιμής απο € σε $. Νομίζω εάν είναι να το αγοράσει κάποιος online η προσφορά αυτή είναι από τις καλύτερες. Λίγες ώρες μείνανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Damn, την αναμονή την αντέχω, το να μην δω καταλάθος spoiler δεν αντέχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Η αναμονή έφτασε στο τέλος της.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 :devil: 13gb εχει πολυ ψωμι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Για κάποιους π έχουν προνοήσει(η αλλιώς ανυπόμονους ) είναι 22 mb μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα