Προς το περιεχόμενο

The Witcher 2: Assassins of Kings

nikolasz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Link

Summary of Witcher 2 interview at gamestop facebook

Q: Will the other DLC packs that are not a bonus to those who bought the game be available for download or packs.

A: Let me announce that all our DLCs will be FREE. All of them. If anything will be for purchase, those will be expansion packs. First DLC (side-quest called "Troll Trouble") airs together with the game release.

:-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η πλάκα είναι ότι ξαναξεκίνησα το Witcher 1 να το ξαναβγάλω και είμαι σε δίλλημα τώρα. Να το παρατήσω ή όχι?

Προτείνω να το τερματίσεις, αλλά με το Full Combat Rebalance + Flash mod.

http://www.moddb.com/mods/full-combat-rebalance1

Αλλάζει σημαντικά τις μάχες του παιχνιδιού, αυξάνει πολύ τη δυσκολία, και βελτιώνει πάρα πολλά πράγματα. Το τερμάτισα μαζί του και πραγματικά αξίζει τον κόπο, από τα καλύτερα Mods του είδους που έχω δει.

ΥΓ. Είχα ελάχιστα προβλήματα με το Play όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα μου έστειλαν την premium edition και περιμένω.

Q: Will the other DLC packs that are not a bonus to those who bought the game be available for download or packs.

A: Let me announce that all our DLCs will be FREE. All of them. If anything will be for purchase, those will be expansion packs. First DLC (side-quest called "Troll Trouble") airs together with the game release.

Εντάξει, τί να λέμε τώρα.

Πραγματικά τους εύχομαι να χ3στούνε στο τάλιρο, να παραδειγματιστούν οι και καλά "μεγάλες" εταιρίες τί σημαίνει να σέβεσαι το κοινό στο οποίο απευθύνεσαι.

Παιδιά έτσι για την ιστορία, πόσοι από εμάς το έχουν προπαραγγείλει ή θα το αγοράσουν αυθεντικό;

Εγώ έκανα το χρέος μου, έχω ήδη την collector's και περιμένω το unlock στις 17...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...