pappous_soulis Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Εγώ θέλω να το πάρω αλλά δεν έχω παίξει ακόμα το 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m0rbid Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Link Summary of Witcher 2 interview at gamestop facebook Q: Will the other DLC packs that are not a bonus to those who bought the game be available for download or packs. A: Let me announce that all our DLCs will be FREE. All of them. If anything will be for purchase, those will be expansion packs. First DLC (side-quest called "Troll Trouble") airs together with the game release. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Η πλάκα είναι ότι ξαναξεκίνησα το Witcher 1 να το ξαναβγάλω και είμαι σε δίλλημα τώρα. Να το παρατήσω ή όχι? Προτείνω να το τερματίσεις, αλλά με το Full Combat Rebalance + Flash mod. http://www.moddb.com/mods/full-combat-rebalance1 Αλλάζει σημαντικά τις μάχες του παιχνιδιού, αυξάνει πολύ τη δυσκολία, και βελτιώνει πάρα πολλά πράγματα. Το τερμάτισα μαζί του και πραγματικά αξίζει τον κόπο, από τα καλύτερα Mods του είδους που έχω δει. ΥΓ. Είχα ελάχιστα προβλήματα με το Play όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα μου έστειλαν την premium edition και περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Link Απολυτο respect στην εταιρια αυτη...100% αγορα απο εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Απολυτο respect στην εταιρια αυτη...100% αγορα απο εμενα. +1... Αν το κάνουν, θα αγοράσω και 2ο να το έχω να το κοιτάω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Q: Will the other DLC packs that are not a bonus to those who bought the game be available for download or packs. A: Let me announce that all our DLCs will be FREE. All of them. If anything will be for purchase, those will be expansion packs. First DLC (side-quest called "Troll Trouble") airs together with the game release. Εντάξει, τί να λέμε τώρα. Πραγματικά τους εύχομαι να χ3στούνε στο τάλιρο, να παραδειγματιστούν οι και καλά "μεγάλες" εταιρίες τί σημαίνει να σέβεσαι το κοινό στο οποίο απευθύνεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Πραγματικα οι ανθρωποι δεν παιζονται. Μπραβο τους και θα τιμηθει το παιχνιδι τους αναλογα απο εμενα οπως και το πρωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godlike Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Παιδιά έτσι για την ιστορία, πόσοι από εμάς το έχουν προπαραγγείλει ή θα το αγοράσουν αυθεντικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostool13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Παιδιά έτσι για την ιστορία, πόσοι από εμάς το έχουν προπαραγγείλει ή θα το αγοράσουν αυθεντικό; Εγώ έκανα το χρέος μου, έχω ήδη την collector's και περιμένω το unlock στις 17... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Εγω το πηρα απο εδω http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/the-witcher-2-assassins-of-kings-premium-edition-including-the-finisher-pack/10238956.html Θα το κατεβασω ομως σιγουρα μεχρι να ερθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Κάντε Like στον godlike οι ενδιαφερόμενοι για να μη γεμίζουμε το ποστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimrod7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 εγώ απο steam, ακριβώ αλλά μου αρέσει το steam τι να κάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 περιμένω από plaisiο να ανοίξει το game και να μου στείλουν τον κολέκτορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Pre-order είχα κάνει απ' όταν εμφανίστηκε στο Amazon. The Witcher 2 "How To Kill A Witcher" Trailer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akboy Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 http://www.youtube.c...h?v=jk5r1mP6om8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα