geovil13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 καλησπερα ειμαι στο mystic river στην αρχη εχω βρει το ενα κουτι πηρα και το κλειδι απο το ναυαγιο το πηγα στο τυπο στην πολη και μου λεει τωρα να βρω ενα δευτερο κουτι πως μπορω να το βρω????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Αυτό το quest αν θυμάμαι καλά ειναι κατά την διάρκεια ολοκληρού του παιχνιδιού. το επόμενο κλειδί θα το βρεις σε επόμενο chapter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Σωστός ο Chek αλλα δεν υπάρχει άλλο κλειδί, το ίδιο κλειδί από το Act 1 ανοίγει το chest στο Act3, στο Act 2 δεν χρειάζεται κλειδί. http://www.youtube.com/watch?v=GWbFBpr9wKc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovil13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 ευχαριστω δεν κάνει τπτ, 50 euro... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovil13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Thresh τα ποσοστά τα συμφωνήσαμε?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Εγώ πλέον δέχομαι και δραχμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Thresh τα ποσοστά τα συμφωνήσαμε?!? details Εγώ πλέον δέχομαι και δραχμές γιατί νομίζεις ότι θα μείνει η ισοτιμία στο 1 euro = 340.75 δρχ? ΗΑΗΑΗΑΑΗΑΗΑΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovil13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 παιδια καλημερα εχω κοληση ασχημα με το witcher2 σε αυτό το κεφαλίσιο mystic river στη αρχή ρε γεμότο βρήκα το πρώτο κουτί στο ναυάγιο πήρα το κλειδί και το πήγα στο τύπο στην πόλη μου λέει να βρω και το δεύτερο αλλά μέχρι τότε τη κανουμε??????γυρναω όλοι την πόλη βγαίνω έκτος και δεν γίνεται τιποτα????μηπωσ κάποιος γνωρίζει μετά από το σημείο αυτό τη κανεις??????αντε καλό σouκου να έχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 δεν υπάρχει περίπτωση να το βρείς τώρα. Στο επόμενο κεφάλαιο όπως σου είπα και πριν θα το βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μόλις το ξανατερμάτισα, αυτή τη φορά στο Iorveth path, ενώ επέλεξα διαφορετικές επιλογές στην όλη ιστορία. Πάρα πολύ ωραίο να βλέπεις τις επιλογές σου να έχουν πραγματικό αποτέλεσμα στην ιστορία. Είμαι σίγουρος ότι το Witcher 3 θα είναι ακόμα πιό ενδιαφέρον. Τα Witcher 1 και 2 είναι μακράν στα καλύτερα και πιό αξιομνημόνευτα παιχνίδια που έχω παίξει ever. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μακάρι και το Witcher 3 να είναι όσο καλό λες και να μην επαναπαυθεί η CD Projekt Red και μας κάνει καμιά δυσάρεστη έκπληξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δεν βγάζουν κανα expansion η κανα dlc ρε γμτ έτσι για να δούμε λίγο νέο περιεχόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Αμφιβάλλω, τώρα που "ψώνισαν" και άλλες κατεσκευαστικες μάλλον θα αλλάξουν λίγο σαν εταιρία αλλα ελπίζω προς το καλύτερο και σαν "EA" κτλ. Άλλωστε πολύ δουλειά έπεσε στην ΕΕ οποτε δύσκολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα