Inler Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Εχω τερματισει την απλη εκδοση αξιζει να αρχισω παλι αυτην; Και τα save απο το 1 ειναι απαραιτητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μόλις τελείωσα το 1ο chapter... επίσης είδα οτι το παιχνίδι έχει μόνο 3 chapters. Είναι τόσο μικρό ?? Πόσες ώρες gameplay είναι το game ? Ελπίζω το 2ο chapter να είναι μεγαλύτερο από το 1ο. Μιλαω για την Enhanced έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 3 chapters ναι, αλλά το 3ο έχει παραπάνω content τώρα (γιατί ήταν πολύ μικρό στην αρχική έκδοση). Επίσης το 2ο chapter αλλάζει αν πας με Iorveth ή Roche. Inler, εγώ πιστεύω ότι αξίζει. Τα saves δεν έχω παρατηρήσει να κάνουν μεγάλη διαφορά, αλλά αν τα έχεις, καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flamelab Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 To 2o Chapter είναι αρκετά μεγάλο, το 3ο "ηταν" το μικρότερο, το 1ο ήταν "σεβαστό". Τωρα πλεον μαλλον το 1 και το 3 θα'ναι παρόμοια. Επισης, το 2ο ειναι διαφορετικό ανάλογα με το εάν θες να ακολουθήσεις τον Roche ή τον Iorveth, όπως ειπε κι ο GhostRider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 To 2o Chapter είναι αρκετά μεγάλο, το 3ο "ηταν" το μικρότερο, το 1ο ήταν "σεβαστό". Τωρα πλεον μαλλον το 1 και το 3 θα'ναι παρόμοια. Επισης, το 2ο ειναι διαφορετικό ανάλογα με το εάν θες να ακολουθήσεις τον Roche ή τον Iorveth, όπως ειπε κι ο GhostRider Έχω ακολουθήσει τον Iorveth... Υπάρχει κάποιος που να έχει παίξει το παιχνίδι ακολουθώντας τον Iorveth και μετά να το ξαναέπαιξε με τον Roche ??? Ποιο path είναι πιο ωραίο ??? Iorveth or Roche ??? Επίσης το ποιον θα ακολουθήσεις σχετίζεται μόνο με το 2ο Chapter όπως λες ή και με το 3ο ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Σχετίζεται με το 2ο. Έχει διαφορετικά πράγματα να κάνεις και είσαι σε διαφορετική "μεριά". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nonos1981 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Καλησπερα σε ολους. Εχω το παρακατω συστημα. MAINBOARD : MSI 870A-G54 (FX) CPU : AMD Phenom II x4 960T Black Edition (s AM3 , 3 GHz , 8MB) GPU : Connect3D 6850 (PCI Express , 2GB) RAM : Corsair XMS3 8GB DDR3-1600 Kit Οι θερμοκρασια του επεξεργαστη σε κατασταση αναμονης ειναι περιπου στους 35 με 37 βαθμους.(Αν αυτο μπορει να παιζει ρολο). Oι ρυθμισεις της GPU ειναι Default. Η αναλυση που βαζω στο game ειναι 1920x1080.Οταν του επιλεγω Auto Detect Best Settings απο μονο του επιλεγει High Spec. Αν και εχω κανει παρα πολλες προσπαθιες οσο αφορα τα settings συνεχιζει να μου ψιλοκολαει,,,σαν lag. Μηπως εχει βγει καποιο update που διορθωνει bugs?? Εχει γινει και σε κανεναν αλλο αυτο ?? H εκδοση του game ειναι The Witcher 2 Assassins of Kings Enhanced Editon. Ευχαριστω πολυ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Κοιτα στα settings αν ειναι ενεργοποιημενο το ubersampling και απενεργοποιησε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nevyn Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Έχω ακολουθήσει τον Iorveth... Υπάρχει κάποιος που να έχει παίξει το παιχνίδι ακολουθώντας τον Iorveth και μετά να το ξαναέπαιξε με τον Roche ??? Ποιο path είναι πιο ωραίο ??? Iorveth or Roche ??? Επίσης το ποιον θα ακολουθήσεις σχετίζεται μόνο με το 2ο Chapter όπως λες ή και με το 3ο ??? Προσωπικα προτιμω το Iorveth path αν και σαν χαρακτηρας νομιζω πως καλυτερος ειναι ο Roche.Αυτα βεβαια ειναι προσωπικες προτιμησεις.Η αποφαση σου σχετικα με τον αν θα ακουληθησεις τον Roche ή τον Iorveth σε ακουλουθει και στον 3ο κεφαλαιο αν και οι διαφορες εκει δεν ειναι τοσο εμφανεις οσο στο 2ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Όσον αφορά τα paths, πιστεύω ότι για 1ο playthrough πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξεις Roche καθώς μαθαίνεις περισσότερα για την ιστορία. Με τον Iorveth μένεις στην απέξω από πολλές πολιτικές εξελίξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Παιδιά μια ερώτηση. Κατεβάζω τo update της Enhanced Edition από τον ξεχωριστό downloader (ο launcher για κάποιο λόγο δε μου έλεγε κάτι για patch) και, επειδή κατεβαίνει πιο αργά κι από το Χάρο, θέλω να ρωτήσω πώς μπορώ να το παγώσω κάποια στιγμή. Δε βλέπω κάποιο Pause button και δε θέλω να καταλήξω με κανένα corrupt file. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nonos1981 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Κοιτα στα settings αν ειναι ενεργοποιημενο το ubersampling και απενεργοποιησε το. το ubersampling ειναι απενεργοποιημενο. αυτο το συστημα που αναφερω το σηκωνει ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Καλησπερα σε ολους. Εχω το παρακατω συστημα. MAINBOARD : MSI 870A-G54 (FX) CPU : AMD Phenom II x4 960T Black Edition (s AM3 , 3 GHz , 8MB) GPU : Connect3D 6850 (PCI Express , 2GB) RAM : Corsair XMS3 8GB DDR3-1600 Kit Οι θερμοκρασια του επεξεργαστη σε κατασταση αναμονης ειναι περιπου στους 35 με 37 βαθμους.(Αν αυτο μπορει να παιζει ρολο). Oι ρυθμισεις της GPU ειναι Default. Η αναλυση που βαζω στο game ειναι 1920x1080.Οταν του επιλεγω Auto Detect Best Settings απο μονο του επιλεγει High Spec. Αν και εχω κανει παρα πολλες προσπαθιες οσο αφορα τα settings συνεχιζει να μου ψιλοκολαει,,,σαν lag. Μηπως εχει βγει καποιο update που διορθωνει bugs?? Εχει γινει και σε κανεναν αλλο αυτο ?? H εκδοση του game ειναι The Witcher 2 Assassins of Kings Enhanced Editon. Ευχαριστω πολυ !! Εγώ με το σύστημα της υπογραφής μου με όλα στο High/On εκτός του ubersampling/depth of field-gameplay/motion blur που τα έχω στο οff έχω 35-45 fps Και έχω βάλει και αυτό το mod http://witcher.nexusmods.com/mods/263 το οποίο δεν ξέρω αν ρίχνει τα fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nonos1981 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Εγώ με το σύστημα της υπογραφής μου με όλα στο High/On εκτός του ubersampling/depth of field-gameplay/motion blur που τα έχω στο οff έχω 35-45 fps Και έχω βάλει και αυτό το mod http://witcher.nexusmods.com/mods/263 το οποίο δεν ξέρω αν ρίχνει τα fps. Με ποιον τροπο μπορω να δω αυτες τιμες?? (35-45 fps). Υπαρχει καποια εφαρμογη που τα βλεπω ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Με ποιον τροπο μπορω να δω αυτες τιμες?? (35-45 fps). Υπαρχει καποια εφαρμογη που τα βλεπω ?? Ναι με το fraps http://www.fraps.com/download.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα