Προς το περιεχόμενο

office 2000 και windows 7

c-max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα με τα office 2000. Ενω εγινε κανονικη εγκατασταση το outlook διχνει να μην δουλευει σωστα.Γενικα ειναι συμβατα τα office2000 και windows 7 x64;

Δημοσ.
Εχω ενα προβλημα με τα office 2000. Ενω εγινε κανονικη εγκατασταση το outlook διχνει να μην δουλευει σωστα.Γενικα ειναι συμβατα τα office2000 και windows 7 x64;

Είναι λογικό να μην σου δουλεύει σωστά καθώς το office 2000 είναι πολύ παλιό. Δοκίμασε το Microsoft Office 2007, νομίζω πως δεν θα 'χεις κανένα πρόβλημα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας

Μετά από σχετική αναζήτηση στο forum, επαναφέρω αυτό το θέμα, γιατί έχω κι εγώ ένα παρόμοιο ερώτημα:

Πρόκειται να αγοράσω νέο PC και θα μετακινηθώ από XP σε Windows 7.

Είναι συμβατά τα windows 7 με τα παλιά μου Office (έκδοση 2002), ή θα πρέπει να αγοράσω καινούργια έκδοση?

Δημοσ.

Προφανώς -δε το λέω με σιγουριά- αν επιλέξεις να το τρέχει σαν XP όπως είπαν πιο πάνω, θα δουλεύει.

Επίσης, κάποιες εκδόσεις των Windows 7, έχουν το XP mode, το οποίο είναι Virtual XP, μέσα από το οποίο μπορείς κανονικά να τρέξεις τα XP σα να τα τρέχεις ως ένα μοναδικό λειτουργικό.

• Moderators
Δημοσ.

Το Office 2003 (ιδιο με το XP - 2002) λειτουργει κανονικα σε Windows 7.

Δυστυχως δεν εχω το cdάκι του 2002 για να το δοκιμασω και αυτο. Λογικα δε θα εχει καποιο προβλημα.

Δημοσ.

Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Απ’ότι φαίνεται, σε περίπτωση ασυμβατότητας, υπάρχουν οι δύο παραπάνω λύσεις, αλλά εξακολουθώ να είμαι μπερδεμένος:

Σκεφτόμουν να πάω από windows XP HOME 32bit σε windows 7 HOME PREMIUM 64bit, χρησιμοποιώντας τα παλιά μου Office Small Business 2002.

1. Τελικά, αρκεί η έκδοση των 7 ΗΟΜΕ, ή απαραίτητα θα πρέπει να πάω σε PROFESSIONAL, λόγω του XP mode?

2. Η μετάβαση από 32bit σε 64bit επηρεάζει?

Δείτε κι αυτό εδώ για office 2000 αναφορίκά με Vista. Έχει σχέση?

http://www.microsoft.com/windows/compatibility/windows-vista/Details.aspx?type=Software&p=Microsoft%20Office%202000%20Small%20Business&v=Microsoft&uid=9&pf=0&pi=1&s=Microsoft%20Office%202002%202000&os=32-bit

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, είναι ανάλογες με τα κενά που έχω σχετικά με τα PC.

• Moderators
Δημοσ.

Λεει οτι σε 32bit windows vista θα παιξουν, ενω σε 64bit θα χρειαστει καποιου ειδους "αναβαθμιση επι πληρωμη".

Πραγματικα δε βρισκω λογο να μην παιξουν σε 64bit εφοσον παιζουν σε 32bit. Αφου τα 64bit παιζουν και ολες τις 32bit εφαρμογες.

Και δυο ερωτησουλες:

1) Γιατι κολλησες στα Office 2002?

2) Τι pc εχεις και ποση ram? (Για να δουμε κατ αρχας αν αξιζει να πας σε 64bit λειτουργικο).

Δημοσ.

Τα όσα ρωτάω δεν αφορούν το υπάρχον PC μου. Θα αγοράσω νέο PC με Intel i-5 / 4GB ram, γιαυτό κοιτάζω σε 64bit. Προορίζεται για γραφείο και, όπως βλέπω, αν απαιτείται να αγοράσω και νέο Office, θα χρειαστεί να δαπανήσω επιπλέον περίπου 240 ευρώ: http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Office/Microsoft-Office-Small-Business-2007-Greek-Dsp-9QA-01553.htm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...