DjElf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον εχω τα εξης ρουτερ , Asus WL600g και Microcom 2636. Mπορει καποιος να μου πει αν μπορω να συνδεσω τα 2 ρουτερ με καλωδιο usb(oxi ethernet) ετσι ωστε να εχω το microcom για συνδεση και το Asus gia bridge?
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον εχω τα εξης ρουτερ , Asus WL600g και Microcom 2636.Mπορει καποιος να μου πει αν μπορω να συνδεσω τα 2 ρουτερ με καλωδιο usb(oxi ethernet) ετσι ωστε να εχω το microcom για συνδεση και το Asus gia bridge? οχι δεν γινετε.το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να συνδεσεις το 2636 με καλωδιο ethernet με το asus και το asus na δινει ιντερνετ ενσυρματα και ασυρματα.και ο φιλος που εγραψε πριν ας ξανακανει την ερωτηση αλλαη απαντηση ειναι οτι το thomson Παιζει μονο με wds Οποτε πρεπει και το αλλο ρουτερ(telindus_ να ειναι wds εκτος αν υποστηριζει repeat
DjElf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 το microcom εχει καμενες τις θυρες ethernet οποτε απ'οτι φενεται δεν μπορω να κανω τιποτα . ευχαριστω παντως
DjElf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 απο το παραθυρο τοτε. αν συνεχισει να μου δημιουργει προβληματα..
makfil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κατάλληλο thread αλλά θα περιγράψω το ερώτημα μου. Έχω 2 γραμμές PSTN και στη μία λειτουργεί από πολλά χρόνια internet από τη 4νετ με το παλιό (καλό) Siemens CL110 (μην πάει το μυαλό σας στο κακό, μου το έδωσε η 4νετ!!!). Η σύνδεση αυτή μοιράζεται σε 2 PC. Με την ευκαιρία της προσφοράς της 4νετ, αποφάσισα να βάλω το double play στην άλλη γραμμή και ήδη έκανα την αίτηση και έδωσαν το Thomson 585. Σκέπτομαι να συνδέσω τη μία γραμμή στο ένα PC και την άλλη στο άλλο (τι πρόοδος !!!, κάποτε συζητούσαμε πως θα συνδεθούμε με dial up και τώρα πως θα επωφεληθούμε από τη σύνδεση 2 routers !!!) Το ερώτημα, λοιπόν, είναι αν είναι δυνατόν να γεφυρώσω, όποτε θέλω, τα 2 routers και να έχω τη δυνατότητα να εκμεταλλεύομαι τις αντίστοιχες ταχύτητες (UL και DL) στο ένα PC. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια.
DDoS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι γινετε....... και φροντισε να βαλεις αυτο το firm στο thompson σχετικα συντομα, αλλιως ειναι θεμα χρονου να σου μεινει στα χερια και να τρεχεις για αλλαγες
makfil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 @DDoS Ευχαριστώ για την απάντηση και για τη συμβουλή και σε παρακαλώ να μου δώσεις οδηγίες ή link για τον τρόπο σύνδεσης των 2 routers. Επίσης, διάβασα το link για το firm και διαπίστωσα ότι αναφέρουν διαφορετικές απόψεις για το καταλληλότερο firm. Εσύ ποιο προτείνεις?
DDoS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 α) Ο καλυτερος τροπος να το κανεις ειναι με δικτυο στη καλη γραμμη. β) το 7.4.4.7 να βαλεις, για οποιοδηποτε αλλο ακουσεις.... μακρια ακομη
makfil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα το "δίκτυο στην καλή γραμμή". Μπορείς να το αναλύσεις? Δίκτυο εννοείς να συνδέσω με καλώδιο ethernet τα 2 routers? Τι εννοείς "καλή γραμμή"? Τη γραμμή που εξακολουθώ να έχω τηλεφωνία ΟΤΕ?
DDoS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 εννοω να συνδεσεις με καλωδιο ethernet και τα 2 pc πανω στο thompson δημιουργωντας μεταξυ τους δικτυο, το οποιο θα παιρνει internet απο τη τηλεφωνικη γραμμη που θεωρεις εσυ καλη
makfil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι προφανές ότι είτε εγώ δεν σου έδωσα να καταλάβεις είτε εσύ δεν κατάλαβες το ερώτημά μου. Ρώτησα (#7) αν μπορώ να συνδέσω σε 1 PC, όποτε θέλω και όχι μόνιμα, τα 2 routers, δηλαδή ΚΑΙ τις 2 ανεξάρτητες γραμμές internet, ώστε να ωφελούμαι, σε DL και UL, το bandwith και των 2 γραμμών. Αυτό γίνεται?
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι γινετε....... και φροντισε να βαλεις αυτο το firm στο thompson σχετικα συντομα, αλλιως ειναι θεμα χρονου να σου μεινει στα χερια και να τρεχεις για αλλαγες στα χερια δεν νομιζω να το παρει απλα θα εχει τα προβληματα.ελαχιστοι κανουν το update sto thomson λογω δυσκολιας.δεν ειναι και οτι και πιο ευκολο για καποιον που δεν ξερει τιποτα Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κατάλληλο thread αλλά θα περιγράψω το ερώτημα μου.Έχω 2 γραμμές PSTN και στη μία λειτουργεί από πολλά χρόνια internet από τη 4νετ με το παλιό (καλό) Siemens CL110 (μην πάει το μυαλό σας στο κακό, μου το έδωσε η 4νετ!!!). Η σύνδεση αυτή μοιράζεται σε 2 PC. Με την ευκαιρία της προσφοράς της 4νετ, αποφάσισα να βάλω το double play στην άλλη γραμμή και ήδη έκανα την αίτηση και έδωσαν το Thomson 585. Σκέπτομαι να συνδέσω τη μία γραμμή στο ένα PC και την άλλη στο άλλο (τι πρόοδος !!!, κάποτε συζητούσαμε πως θα συνδεθούμε με dial up και τώρα πως θα επωφεληθούμε από τη σύνδεση 2 routers !!!) Το ερώτημα, λοιπόν, είναι αν είναι δυνατόν να γεφυρώσω, όποτε θέλω, τα 2 routers και να έχω τη δυνατότητα να εκμεταλλεύομαι τις αντίστοιχες ταχύτητες (UL και DL) στο ένα PC. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια. ειτε με ρουτερ που εχει πανω 2 ειδοσους για adsl η αλλιως μερικοι κανουν το bundle πανω σε ενα pc δηλαδη το pc με 2 καρτες τραβαει απο τα 2 ρουτερ και τα υπολοιπα pc βλεπουν πλεον το Pc αυτο και οχι τα ρουτερ. @DDoSΕυχαριστώ για την απάντηση και για τη συμβουλή και σε παρακαλώ να μου δώσεις οδηγίες ή link για τον τρόπο σύνδεσης των 2 routers. Επίσης, διάβασα το link για το firm και διαπίστωσα ότι αναφέρουν διαφορετικές απόψεις για το καταλληλότερο firm. Εσύ ποιο προτείνεις? με τα firmware ολα ειναι σχετικα.μπορει για καποιον να παιζει καλα στην γραμη του με το ενα firmwaRE ενω σε καποιον αλλον να παιζει καλα με αλλο firmware. Είναι προφανές ότι είτε εγώ δεν σου έδωσα να καταλάβεις είτε εσύ δεν κατάλαβες το ερώτημά μου. Ρώτησα (#7) αν μπορώ να συνδέσω σε 1 PC, όποτε θέλω και όχι μόνιμα, τα 2 routers, δηλαδή ΚΑΙ τις 2 ανεξάρτητες γραμμές internet, ώστε να ωφελούμαι, σε DL και UL, το bandwith και των 2 γραμμών. Αυτό γίνεται?
DDoS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι προφανές ότι είτε εγώ δεν σου έδωσα να καταλάβεις είτε εσύ δεν κατάλαβες το ερώτημά μου. Ρώτησα (#7) αν μπορώ να συνδέσω σε 1 PC, όποτε θέλω και όχι μόνιμα, τα 2 routers, δηλαδή ΚΑΙ τις 2 ανεξάρτητες γραμμές internet, ώστε να ωφελούμαι, σε DL και UL, το bandwith και των 2 γραμμών. Αυτό γίνεται? Και αυτο γινεται με double wan ports router, αλλα και το ποιο ακριβο να παρεις ( ξεκιναναι απο ~200 εως οσο θες ) δε θα μπορεις να αξιοποιησεις στο μεγστο και τις 2 γραμμες σαν να ειχες 1 μονο ρουτερ που κανει διαχειριση σε μια μονο γραμμη. Ενας αλλος τροπος για να το κανεις ειναι το border gateway........ αλλα τι να λεμε τωρα το 7.4.4.7 παιζει μακραν καλυτερα και συχρονιζει και καλυτερα...... trust me, εσυ τωρα βαλε οποιο θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.